Príznaky pri uhniezďovaní
Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉
@cillamilla11 uhniezdovanie som ,,necitila,, ale spätne viem kedy k nemu prišlo - 17. 10. sme mali nechraneny styk, 27. 10. som mala 1 den slabe mimomenštruačne krvacanie. A 6. 11. uz pozitivny tehotensky test...tak predpokladam ze toho 27. 10 prebehlo to uhniezdovanie...
Dnes sa mi už babula ,,hniezdi,, na hracej deke.. 🙂
MOja mama mala kamošku a ta mala ,,menzes,, (alebo neviem ako to nazvať) to 5 mes. tehotenstva...všeličo je mozne... 🙂
@sardinka335 ... tak tak ja som uz citala ze zeny do 6 mesiaca mali ale neviem .... ako vravis vselico je mozne
ja som skôr špinila také hnedé
@ninus22 ahoj ja na tej prvej fotke vydím dve čiarky 😀😀😀
Ahoj babulky...chcem sa s vami poradit. Tento mesiac som lrestala uzivat hak na doporucenie mojej dr. S priatelom sme nali niekolkokrat nechraneny styk, sice vravel, ze si je isty, ze mu nic "neuslo" ale mne sa to nejko nepozdava..mam bolesti v podbrusku ako keby som mala kazdu chvilu dostat ms, citim sa nafuknuta, nemam moc chut do jedla, mala som problemy s neustalym chodenim na wc a cikanim (myslela som si, ze som prechladnuta a dala som si brusnicove tabletky), dnes som mala aj trosicku krvavy vytok a velmi ma dnes pichalo v pravom vajecniku...myslite, ze mozem byt tehotna a ide o uhniezdovanie alebo je to skor len nejaky zapal alebo sa moje telo len spamatava z vysadenia hak? Mali ste niektora podobnu skusenost? Dakujem za kazdu odpoved 🙂
zeny ?? kedy po pravdepodobnom uhniezdeni ( jednodnovom špinení ) zacina producia HCG?, lebo v stredu som spinila a dneska test negativny... :/
Mala som prvý pohl. vstyk a hneď deň po ňom mam bolesti v podbrušku a bolesti žalúdka, je to môj posledný menštruačny deň, môžem byť tehotná?
@kaja159753 aj keby si bola tehotná, tak by si to necítila hneď na druhý deň po styku, menzes ťa neochrani ,keď ešte nechceš dieťa, čo určite nie, tak používajte ochranu, prípadne tabletky, aby si potom neskôr neriešila som tehotná a bojím sa ...
Ahojte,moja posledna ms bola 26.11 a styk sme mali na 9 a 13 den od ms.Samzrejme ideme na ostro🙂 vcera som mala pichanie v podbrusku a dnes sa mi neda zaspat ked lezim na bruchu citim taky tlak v podbrudku ze sa musim prehodit.Myslite ze by to mohlo byt uhniezdovanie?dalsiu ms mam mat 23.12 kedy si spravit test diky babule 🙂
Dakujem Vam 🙂
@lulua22 Ahoj, práve sem prichádzam s rovnakou otázkou. My sa tiež snažíme o bábo a takisto som mala 26 poslednú MS. A minulý piatok som mala aj gyn.potvrdené, že folikul je pripravený. Tak sme ešte v ten deň posnažili. A takisto som včera večer nemohla zaspať od bolesti v podbrušku - ale na druhe strane ako som mala ovuláciu. Nebola to nejaká veľká bolesť, ale bola to bolesť ako v deň, keď dostanem MS. Tiež mám okolo vianoc dostať ďalšiu ale dúfam, že už nepríde a že som tehotná. Pri prvom tehu si ale nepamätám takto skoro nejakú bolesť. Akurát v čase MS som mala a tak som si myslela, že sa nepodarilo a dostanem....nedostala som...
@lulua22 ahoj. práve som na teba myslela, dnes ma zase pobolievalo brucho. A nie, test si ešte robiť nechcem, asi zase medyi sviatkami lebo ani neviem kedy má ms prísť - po prvom pôrode mám 26-33 dňový cyklus..takže nemám páru kedy...:/. Och ale veľmi si želám, aby bol pozitívny, ak si ho spravím 🙂 boli by to opäť o čosi krajšie sviatky 🙂

Baby. 20 teho som mala ovulku v cera som dostala ms na 28dc a dnes mi poobede skoncila ,,,, to co?