Príznaky tehotenstva
Chcem počuť názor niekoho nestranného. Áno viem, každý nechránený styk = možné tehotenstvo.
Ale. Máme už jedného synčeka a už asi polroka sa snažíme o druhé bábätko. Syn sa nám nedaril dva roky až nám pomohli v reprodukčnom, ja som bola v poriadku partner bol veľmi v strese z rôznych príčin a mal nekvalitné spermie, pomohli vitamíny a lepšia životospráva takže nič vážne a nezvratné. Ide o to, že ak sa raz začnete snažiť už je to v hlave a psychika je teda vec. A najmä ak ste sa nesnažili rok dozadu a prišli na tehotenstvo až keď ste potratili.
MS som mala dostať 28.den v nedeľu tj 12.3. avšak keď pozriem kalendár cca za rok vždy mávam na 28, 33, 34 a 35.
Posledné dva týždne mi bolo už asi štyrikrát na vracanie ale keď som sa najedla tak to prešlo. Neriešila som myslela som že od hladu. V nedeľu keď som mala dostať ms, ma celý deň tak bolelo brucho, že som chodila pozerať každú chvíľu na wc "či už prišli". Nič. V pondelok v noci ma tak bolel celý spodok akoby mi išiel vypadnúť, tiež som myslela že do rána prídu. Neprišli. Vravím si ok štvrtok piatok najneskôr sobota prídu, ak nie robím test v pondelok. Ale mne dnes zas bolo zle na vracanie a bolia ma prsia (stále kojim) ale bolia až pália, také poznám len keď som mala veľa mlieka a syn malo pil ale mne už sa toľko netvorí, syn má skoro dva roky.
Neviem či urobiť test, lebo poviem, že už som zbytočných testov narobila dosť... Či si to len nahovaram a ako vždy keď urobím test na druhý deň prídu. 🤷 Viem že najrýchlejšie to zistím keď si urobím test ale ten najskôr budem musieť ísť kúpiť a nechcem sa preháňať zbytočne kvôli sklamaniu... Poraďte prosím.
Ja by som si hned robila test, keby mi takto meska. Takze sup sup, takto sa tu mozeme len dohadovat, lebo mozes aj nemusis byt tehotna, nakolko ked Ti chodi menzes rozne.
Ahoj, tak to je tak 50 na 50, podľa tých príznakov môžeš byť kľudne tehotná 😊 U každého je to inak, mne sa napríklad ako včasný príznak pri poslednom tehotenstve často krútila hlava a pri druhom mi prestala chutiť káva. A pár dní sa mi o tom aj snívalo, že som tehotná 😄 Test ukáže...
No nielenze to najrychlejsie zistite otestovanim,ale aj to ze to jedine tak zistite,ci ste tehotna,ved vsetko ostatne budu len dohady.A tiez neviem ci su lepsie pre psychiku falosne nadeje,ak to nevyslo,o to vacsie bude to sklamanie.Takze vsetci Vas tu len utvrdime v tom,co sama dobre viete,ze sa treba otestovat.drzim palce,nech je vysledok pozitivny
ahoj, popisuješ, že ťa bolel spodok, mňa dva dni dozadu tiež, taktiež mi bolo nejak divno od žalúdka a o prsiach radšej pomlčím 🙂) lenže mne nemešká, mám mať za 5 dní, do toho som dnes špinila, troška ružovej a neskôr troška hnedej, vyskúšala som otestovať a mala som náznak druhej čiarky i keď ju bolo vidieť len tak tak, nerobila som z ranného moču, takže vyskúšaj otestovať a nedáš za to nič a aspoň budeš mať dušu na mieste a nebudeš stresovať 🙂
Ahoj ja som bola tak na wellnesse celodennom s kamoskou (štvrtok) menzes mal prísť v nedeľu/pondelok tak som si hovorila že stíham že snáď by neprišiel skôr. Tak sme vyrazili a mna tam cely deň bolel spodok ako to opisuješ až mi išiel vypadnúť. Cely deň som len chodila na wc či som to náhodu nedostala a furt hovorila kamoske nech má sleduje či náhodu nebudem mat nehodu keďže tampóny ostali doma 🙈 navecer to prešlo ale druhý deň už len take mierne kŕče jak pri ms v piatok kľud a sobotu zase mierne kŕče a smrdela mi kačica ktorú som piekla a skoro som sa povracala z nej 😒 a v nedeľu zase take nepríjemne ťahanie v podbrušku a stale žiadna krv tak mi to nedalo a spravila test lebo vždy mi chodili ráno a cely deň nic 🤷🏼♀️ a test mi vyšiel pozitívny skoro má na tom záchode prekotilo 😂 ešte dva týždne potom som chodila a kukala či už som dostala 😂 stale som neverila 😂 prsia má boleli už pár dni pred ale to mna vždy bolia ale tentokrát má boleli aj bradavky čo mi bolo tiež divne 😊 sprav test a daj vedieť 😊 držím palce 🤞🏻
@janulka155 teším sa s tebou ❤️ takú radosť mi spravil tento komentár že keby mám doma test bežím asi hneď 😂
@ivanak149 ďakujem 😊 poznám ten pocit keď som hľadala ten jeden ktorý som nevedela za boha kde je a keď som s hrcou v krku išla kúpiť digi a hľadala výhovorku pred priatelom že kam idem na 10 minút o pól ôsmej večer 😂 daj vedieť ako dopadnes ty 😊
@janulka155 🙈
@ivanak149 vyzerá to nádejne pravdepodobne si mala posunutú ovu keďže test je v čase príchodu ms povedané kedy bývajú testy teda koľajnice omnoho silnejšie ale samozrejme su aj takéto slabé . Držím palce aby sa udržalo a bolo všetko ok ♥️🙏
Jeeeej super 🤩 teším sa s tebou 😊 hneď mám krajšie vstávanie 😊 gratulujem 😇

Neviem akú inú odpoveď ako sprav si test očakávaš...