icon

Príznaky tehotenstva a špinenie

monika5627
11. nov 2025

Ahojte baby. Je tu niekto kto by mi vedel poradiť, prípadne si tým prešiel?
Mám asi všetky príznaky tehu, 3 dní po meskajucej menštruácii (už predošlá bola veľmi veľmi slabá na moju normu) mi začalo špinenie, na vložke to ani nie je vidieť, ak si dám tampón je čistý len s malou bodkou krvi, mám to takto už 2 deň. Volala som aj s lekárom, ten mi povedal že to je pravdepodobne skoré tehotenstvo ale na kontrolu mám prísť o tyzden- dva aby to vedel overiť a ja som akurát v strede z toho že neviem. Čo myslíte? Test mi lekár odporučil robiť po skončení špinenia.

simca115
11. nov 2025

@monika5627 ja si myslím že test by si si mohla urobiť aj skôr pre svoj pokoj 🙂 podľa mňa to vyzerá nádejne

beata_k
11. nov 2025

@monika5627 Nevidim dovod si neurobit test. Stoji to 1€ a hned vies na com si.

monika5627
autor
11. nov 2025
@simca115

@monika5627 ja si myslím že test by si si mohla urobiť aj skôr pre svoj pokoj 🙂 podľa mňa to vyzerá nádejne

@simca115 vďaka, no mám stres pretože pred rokom som už potratila...

anjelicek26
11. nov 2025

Ak si tehotna, tri dni meskania, test ti ukaze. Lekar vaha, ci ti nehrozi biochemicke tehotenstvo, kvoli tomu spineniu, prave pre toto by som ten test spravila a ked tak si pytala progesteron, nech tomu pomozes. Hlavne ak si uz potratila pred rokom.

simca115
11. nov 2025
@monika5627

@simca115 vďaka, no mám stres pretože pred rokom som už potratila...

@monika5627 o dôvod viac urobiť si ho . Držím palce

monika5627
autor
11. nov 2025
@anjelicek26

Ak si tehotna, tri dni meskania, test ti ukaze. Lekar vaha, ci ti nehrozi biochemicke tehotenstvo, kvoli tomu spineniu, prave pre toto by som ten test spravila a ked tak si pytala progesteron, nech tomu pomozes. Hlavne ak si uz potratila pred rokom.

@anjelicek26 progesterón mám aj doma, bravala som ho aby som dostávala menstruaciu

anjelicek26
11. nov 2025
@monika5627

@anjelicek26 progesterón mám aj doma, bravala som ho aby som dostávala menstruaciu

@monika5627 sprav si test a podla toho, drzim palce

krasneleto
11. nov 2025

sprav test a je to

anonym_d469eb
13. nov 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 progesteron nepomoze pri bologickom tehotenstve...