icon

Príznaky tehotenstva alebo tehotenstva mimo maternice

elevora
5. máj 2025

Zdravím bola som s manželom v reprodukčnom centre v Martine kde nám naplánovali pomer , už takých 2-3 dni mam búšenie srdca a cítim sa nesvoja , dnes som začala mať bolesti pod bruškom a mierne špinenie môže ísť o tehotenstvo veľmi sa bojím či nejde aj o tehotenstvo mimo maternice doktor povedal že tehotensky test mam si urobiť 10.05

Strana
z2
taktotedanie
5. máj 2025

@elevora tak si ho urob 10.5 ako povedal lekar

guudy
5. máj 2025

@elevora tie priznaky si si vyvolala svojim psychickym rozpolozenim. Takze klud a test ako ti povedal dr

elevora
autor
5. máj 2025
@guudy

@elevora tie priznaky si si vyvolala svojim psychickym rozpolozenim. Takze klud a test ako ti povedal dr

@guudy celý deň som mala také slabé špinenie ale teraz mam už trocha silnejšie keď som sa utrela tak ja už neviem

mucuinka
5. máj 2025
@elevora

@guudy celý deň som mala také slabé špinenie ale teraz mam už trocha silnejšie keď som sa utrela tak ja už neviem

@elevora a kedy ste mali styk? Lebo lekari vacsinou davaju neskorsi termin, aby neboli pochybnosti. Ja by som si test spravila. Ak by bol aspon cosi pozitivny, riesila by som s nimi telefonicky, najma to spinenie. A uvidis, co ti povedia moze to byt vselico. Mozno poslu za tvojim gynekologom, uvidis

lenka5545
5. máj 2025

Môže ísť aj o uhniezdenie tiež som mala krv pri utreti po vklade hlavne kľud a pokoj pokiaľ nekrvacate masivne tak treba myslieť pozitívne držím palce .... 🙂 pripadne ešte stále každé centrum má pohotovostnu linku brnknite isto vás ukludnia usmernia čo ďalej

elevora
autor
5. máj 2025
@mucuinka

@elevora a kedy ste mali styk? Lebo lekari vacsinou davaju neskorsi termin, aby neboli pochybnosti. Ja by som si test spravila. Ak by bol aspon cosi pozitivny, riesila by som s nimi telefonicky, najma to spinenie. A uvidis, co ti povedia moze to byt vselico. Mozno poslu za tvojim gynekologom, uvidis

@mucuinka styk 26, 28 , 31 poobede som bola taka natešena že asi to vyšlo keď som videla také jemne špinenie..ale teraz neviem skôr už mi to príde ako pred mendzesom a krv je tmavšia aj také ako keby krvavé nitky ale že by som dostala kramy tak skoro keď aplikácia mi ukazuje že mám to dostať až 15.05 alebo moze ist o niečo ine

lenka188
5. máj 2025

@elevora nema ist zatial preco o mimomaternicove tehotenstvo najma ak nevies, ci si vobec tehotna alebo nie. To ze sa citis nesvoja a mas busenie srdca bude zo stresu. A ze si zacala spinit moze byt uhniezdenie ale rovnako to moze znamenat, ze to nepodarilo a proste ti normalne prichadza menstruacia. Chvilu by som pockala ako sa to vyvinie.

elevora
autor
5. máj 2025
@lenka188

@elevora nema ist zatial preco o mimomaternicove tehotenstvo najma ak nevies, ci si vobec tehotna alebo nie. To ze sa citis nesvoja a mas busenie srdca bude zo stresu. A ze si zacala spinit moze byt uhniezdenie ale rovnako to moze znamenat, ze to nepodarilo a proste ti normalne prichadza menstruacia. Chvilu by som pockala ako sa to vyvinie.

@lenka188 žeby tak skoro keď podľa aplikácie mam to mat až 15.05

janetinka27
5. máj 2025

@elevora ahoj, na aplikaciu a datumy teraz zabudni, lebo ta to bude stresovat. Mas aj bolesti ako pred ms? Uzivala si v tomto cykle lieky? Mas pravidelny cyklus?

kiki68
5. máj 2025

Len cakat, aj ked 10 dni do ms je dost. Ale mimomaternicove by nebolo po par dnoch taketo. To by si s tym musela 5 tyzdnov a viac behat, ze by to zacalo robit vacsie problemy a bolo by vyrazne spinenie, bolesti hlavne na strane, cize vajecniku, teda vajcovode. Do toho testu si s tym nelam hlavu

babydesire
5. máj 2025

@elevora bud uhniezdenie alebo menzes..kedy si mala prvy den poslednej menstruacie?

elevora
autor
6. máj 2025
@babydesire

@elevora bud uhniezdenie alebo menzes..kedy si mala prvy den poslednej menstruacie?

@babydesire 15.04

elevora
autor
6. máj 2025
@janetinka27

@elevora ahoj, na aplikaciu a datumy teraz zabudni, lebo ta to bude stresovat. Mas aj bolesti ako pred ms? Uzivala si v tomto cykle lieky? Mas pravidelny cyklus?

@janetinka27 ano boli ma pod brucho užívala som letrozol, pichnuta injekcia gonasi a progesteron čipky

elevora
autor
6. máj 2025

Test som si urobila telefonovala som so sestričkou ktorá bola trochu z cesty keďže mi povedala že keď krvacam test si mam urobiť...a že keď ide o uhniezdenje že to by test ukázal a potom povedala že či nejde o potrat keďže ale ťažké pretože ovulácia bola 30 .04

janetinka27
6. máj 2025
@elevora

Test som si urobila telefonovala som so sestričkou ktorá bola trochu z cesty keďže mi povedala že keď krvacam test si mam urobiť...a že keď ide o uhniezdenje že to by test ukázal a potom povedala že či nejde o potrat keďže ale ťažké pretože ovulácia bola 30 .04

@elevora ahoj a kedy su pichala gonasi kit? Tiez som si ho pichala, je to hcg, moze ukazovat falosnu pozitivitu.kuk pribalovy letak.
Testuj opakovane a uvidis ci bude tmavnut, ale chce to cas

elevora
autor
6. máj 2025
@janetinka27

@elevora ahoj a kedy su pichala gonasi kit? Tiez som si ho pichala, je to hcg, moze ukazovat falosnu pozitivitu.kuk pribalovy letak.
Testuj opakovane a uvidis ci bude tmavnut, ale chce to cas

@janetinka27 26.04 som si pichla neviem co mam robiť neviem či mám užívať letrozol ktorý užívam 3 dni od začiatku menštruácie pretože by som chcela ísť znovu do Martina kde by nám naplánovali pomer takže neviem či je to mendzes alebo čo je to ale tak skoro že by som ho mala neviem pretože kramy mam dostať až 13.05

janetinka27
6. máj 2025
@elevora

@janetinka27 26.04 som si pichla neviem co mam robiť neviem či mám užívať letrozol ktorý užívam 3 dni od začiatku menštruácie pretože by som chcela ísť znovu do Martina kde by nám naplánovali pomer takže neviem či je to mendzes alebo čo je to ale tak skoro že by som ho mala neviem pretože kramy mam dostať až 13.05

@elevora a cipky progedteronove este beries?

elevora
autor
6. máj 2025
@janetinka27

@elevora a cipky progedteronove este beries?

@janetinka27 už nie

janetinka27
6. máj 2025
@elevora

@janetinka27 už nie

@elevora sama si vysadila? Ja som brala progesteron tak, ze som zacala brat 3 dni po gonasi a brala som 10 dni,.po vysadeni prisla ms do 2-3dni

elevora
autor
6. máj 2025
@janetinka27

@elevora sama si vysadila? Ja som brala progesteron tak, ze som zacala brat 3 dni po gonasi a brala som 10 dni,.po vysadeni prisla ms do 2-3dni

@janetinka27 sama ano a keď si to tak spočitam tak asi podobne ako píšeš...takže vážne neviem ..jedno ale viem že je oveľa slabšia akú mávam

elevora
autor
Autor odpoveď zmazal
elevora
autor
6. máj 2025
@elevora

@janetinka27 sama ano a keď si to tak spočitam tak asi podobne ako píšeš...takže vážne neviem ..jedno ale viem že je oveľa slabšia akú mávam

@elevora myslite že môžem užiť letrozol

klara1205
7. máj 2025
@elevora

@elevora Letrozol sa uziva od druheho dňa nového cyklu.... Nový cyklus je vtedy keď ide jasnočervená krv...Nie tmavohnedé niečo, oranžové alebo podobne...Musí to byť červená krv a na další deň začať s letrozolom...Ja som mala letrozol a doktorka mi povedala ze kym sa mi nerozbehne ms s tym že ide krv tak dovtedy je to ešte starý cyklus..

janetinka27
7. máj 2025
@elevora

@elevora ahoj, ja by som novy cyklus s letrozolom nezacinala.pripadne sa porad s lekarom. Bola som 2 cykly na clostylbegyte a tiez som si nebola ista, ci mozem zacat novy cyklus, lebo mi prislo len spinenie a dr mi povedal, ze mam zacat ratat ms az od normalneho krvacania

janetinka27
7. máj 2025
@elevora

@elevora a teda este sa opytam, vies presne datumy uzitia gonasi a progesteronu? Lebo ked vysadis progesteron, do par dni moze prist ms, pokial v tvojom prirodzenom cykle mas malo progesteronu. Ak si ho vysadila skoro, potom pokles progesteronu moze spustit krvacanie.
26.4. Si si pichla gonasi a kedy si uzivala progesteron? Lebo si ho mozno brala kratko. Progesteron je piyom nutny aj na udrzanie tehotenstva. Ked zena otehotnie, progesteron neklesne ako v beznom cykle. Preto ked beries v cykle progesteron, tak si zena robi test, ak je pozitivny, tak progesteron nemoze vysadit.

elevora
autor
7. máj 2025
@janetinka27

@elevora a teda este sa opytam, vies presne datumy uzitia gonasi a progesteronu? Lebo ked vysadis progesteron, do par dni moze prist ms, pokial v tvojom prirodzenom cykle mas malo progesteronu. Ak si ho vysadila skoro, potom pokles progesteronu moze spustit krvacanie.
26.4. Si si pichla gonasi a kedy si uzivala progesteron? Lebo si ho mozno brala kratko. Progesteron je piyom nutny aj na udrzanie tehotenstva. Ked zena otehotnie, progesteron neklesne ako v beznom cykle. Preto ked beries v cykle progesteron, tak si zena robi test, ak je pozitivny, tak progesteron nemoze vysadit.

@janetinka27 8 dni som brala 8 dni som brala progesteron

elevora
autor
7. máj 2025

Toto je dnes robený 7 dni po ovuláci viem že je to skoro ani niesom nejaká diva ale v takej situácii som ešte nebola pretože neviem či sú to kramy či je to uhnezdenie alebo je to len po vylúčený progesteronu

janetinka27
7. máj 2025
@elevora

Toto je dnes robený 7 dni po ovuláci viem že je to skoro ani niesom nejaká diva ale v takej situácii som ešte nebola pretože neviem či sú to kramy či je to uhnezdenie alebo je to len po vylúčený progesteronu

@elevora nieco by sa tam rysovalo, karty este moze miesat gonasi, ale verim, ze bude tmavnut 👍

janetinka27
7. máj 2025

Gonasi by malo ovplyvnovat test len 10 dni, takze ty uz si pichla pred viac ako 10 dnami.poradila by som sa v centre s tym progesteronom, mozno bude ziaduce ho uzivat dalej. Ak chodis do h, tak tam robia aj vikendy a sviatky, mozno nie cely den, ale budu tam

elevora
autor
7. máj 2025
@janetinka27

Gonasi by malo ovplyvnovat test len 10 dni, takze ty uz si pichla pred viac ako 10 dnami.poradila by som sa v centre s tym progesteronom, mozno bude ziaduce ho uzivat dalej. Ak chodis do h, tak tam robia aj vikendy a sviatky, mozno nie cely den, ale budu tam

@janetinka27 telefonovala som povedali aby som užívala progesteron ... ešte v takej situácii som nebola neviem co to je neviem či budem ešte krvácať a k čomu to pripísať ak ide ozaj o tehotenstvo bojím sa že budem krvácať

Strana
z2