icon

Príznaky tehotenstva na piaty deň: Skúsenosti a rady

babenko
25. apr 2006

Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady

misicka2207
8. apr 2013

@jonathana1 momentalne od rana ma boli strasne chrbat dole pri ladvinach

sjuz
8. apr 2013

@misicka2207 no urcite by som zbehla lekarovi ci nemas zapal mocovych ciest. bolesti pri moceni a krv skor vyzeraju na zapal.... Ale tehotenstvo to nevylucuje 🙂

misicka2207
8. apr 2013

@sjuz aj ked to nebola krv ako taka ale taky vytok ruzovo cerveny

jonathana1
8. apr 2013

@misicka2207 No tak to možeme spolu čakat...aj mne tak vychádza toho 16.teho...inak naozaj tie bolesti pri močení by s tehu nemali suvisiest...ale kazda sme ina a mame iný organizmus a tvoje telo može reagovat inak...nuž musíme počkat a uvidíme 😉 ale držím palce

misicka2207
8. apr 2013

@jonathana1 a myslis ze by si mala byt mas nejake priznaky ja velmi tuzim po babätku

jonathana1
8. apr 2013

@misicka2207 no my už chodíme do caru...v Martine,snažime sa už dlhšie,ja som dostala pregnyl injekciu na prasknutie folikulu a nasledne sme mali planovanie ťuťuli-muťuli 😉 ...mám bolesti silne v podprušku,ale to tá injekcia 😠

misicka2207
8. apr 2013

@jonathana1 a si si ista ?? mozno je to drobatko male ja som mala aj take bruncanie v brusku take vybracie sem tam neviem co to je

misicka2207
8. apr 2013

@sjuz to mavam dost casto ale s takymito bolestami som sa este nestretla citala som tu tiez par tem a u niektorych boli tie iste priznaky ale uvidim aj ked som nedockava budem musiet vydrzat 🙂

jonathana1
8. apr 2013

@misicka2207 ...velmi by som chcela aby to nebolo od toho pregnylu...ale mne aj tehu test predvčerom ukazal // a druha taka slabšia,ale to je ten pregnyl...a vytraca sa z tela tak po 10.dnoch 😒 ...ani ja som to nevedela inak by som ani netestovala 😒

misicka2207
8. apr 2013

@jonathana1 hmm ale nadej zomiera posledna musime tomu verit ked tak tuzime potom ja to nechapem podla mna je to nespravodlive niektori na prvy sup a mi sa musime takto trapit 😢

jonathana1
8. apr 2013

@misicka2207 To je svatá pravda...neviem,či ma to má posilnit,ale mna to praveže ničí každy mesiac ked vidím tú červenú..ble 🙄 ...určite daj vediet ako si na tom 😉

misicka2207
8. apr 2013

@jonathana1 ja som mala tiez zazitok moja tiez uz sa bojim lebo minuly rok som mala poslednu mrsku vp februari a meskala mi mala som vsetky mozne priznaky a kazdy mi nahovaral ze som tehotna az som tomu uverila par dni pred tym ako som mala ist k dok som zacala velmi moc krvacat tak som sa vystrasila ze som prisla o babo ze az nakoniec som bezala k doktorke a ta mi povedala ze mam roztiahnutu sliznicku maternice tak teraz mam uz strach ☹

heiny
8. apr 2013

@reni1512 hej hej asi bude problem v tom a inac do som sa docitala, tak bolo ze zalezi aj od chlapa, mozno niekedy viac ako od zeny. Ze ked chlap pije,fajci a ma tazku robotu, je velka pravdepodobnost,ze bude mat pomalsie smermie od vycerpania. Dufam ze to pravda nebude, lebo priatel ma 16 hodinovu roboru denne.

jonathana1
8. apr 2013

@misicka2207 a nerobila ti žiadne vyšetrenia..myslím,že či si ok...mna moj doktor poslal do centra a to sa mi vobec nasnažil nijako pomoc.. 😒

misicka2207
8. apr 2013

@jonathana1 povedala ze mam vsetko v poriadku aj vajecniky aj maternicu vsetko tak neviem 😀

jonathana1
8. apr 2013

@misicka2207 No tak ja si myslím,že vám to čoskoro vyjde 😉

misicka2207
8. apr 2013

no mohlo by aj vam by to mohlo ... 😀

misicka2207
10. apr 2013

@jonathana1 no ako nieco nove ja mam iba silne bolesti v podbrusku ako ked mam dostat mrsku ale potom to prejde

jonathana1
10. apr 2013

@misicka2207 No mna tie bollesti prechadzaju...sem tam vaječník,potom ma pichne v maternnici 😕 ...čakam aj ja na mrchu.

misicka2207
10. apr 2013

@jonathana1 no ja mam dost bolesti a prestane a zas zacne a takto dost to boli akokeby som mala dostat ale este v zvote som ich nedostala skor praveze mi meskavaju tak som zvedava :D velmi by som si priala aby to boli //

jonathana1
10. apr 2013

@misicka2207 Nó podla si na velmi dobrej ceste...ked si predtým takto bolesti nemavala tak je dost možne,že si tehu 🙂 ja mám pocity rozne ...bolesti tiež,ale kedže som po tej hormo injekcii tak to ma tak asi byt 😒

misicka2207
10. apr 2013

@jonathana1 zacali ma aj prsia boliet ale prikladam to k mrche 🙄

jonathana1
10. apr 2013

@misicka2207 a mavaš to tak vždy?

misicka2207
10. apr 2013

@jonathana1 eee nie vzdy

misicka2207
11. apr 2013

jonathana1
tak prave som prisla od vseobcnej lekarky ziadny mocovy zapal vcsetko ok ak MS bude meskat mam sa objednat ku doktorke 😀

misicka2207
11. apr 2013

@jonathana1 tak prave som prisla od vseobcnej lekarky ziadny mocovy zapal vcsetko ok ak MS bude meskat mam sa objednat ku doktorke

jonathana1
11. apr 2013

@misicka2207 a nebrala ti krv?ti mohla na HCG,ale možno je ešte skoro 😉

misicka2207
11. apr 2013

@jonathana1 nie nebrala mi este ze je skoro ale ja som nebola u gynekologa ona povedala ze mi je zbytocne ist teraz az ked budu meskat

jonathana1
11. apr 2013

@misicka2207 ved hej,musíme čakat bud-alebo...ja už nehccem na to ani mysliet-radšej ☹

misicka2207
11. apr 2013

@jonathana1 ani ja ja sa nechcem sklamat zas ☹