icon

Príznaky tehotenstva pri meškajúcej menštruácii. Mám šancu?

donna1661
Včera o 07:14

Ahojte ženy chcem vedieť váš názor už asi niektorý viete že sa s priateľom snažíme o babetko. Takže som si stiahla aplikáciu v ktorej mam prehlad o tom kedy mam mat ovuláciu a aj menštruáciu ovulácia s vysokou šancou otehotnieť mi ukazovala na 9,10,11 s priateľom sme mali nechránený sex 6teho a aj 10teho 24 mi mala prísť menštruácia ale neprišla od 17 cca do 22 som citila kŕče menšie v podbrušku pychanie v pravom boku a boleli ma veľmi kríže potom som pociťovala pocit ako by mi mala prísť menštruácia ale bolo to slabé a chvíľkové a ešte som si všimla ze mam biely hustý výtok dnes je už 29 a vôbec necítim nič také ze by menštruácia mala prísť ale nervy a tie chvíľkové kŕče som cítila.... Môžem byť tehotná podľa vás?

anonym_ab93f2
Včera o 07:18

@donna1661 u vas nepredavaju tehotenske testy?

anonym_0749c2
Včera o 07:19

@donna1661 základná otazka: koľko ti to mešká?
Tvoje dojmy, pocity a zážitky sú absolútne nepodstatne, keďže si dokážeš vsugerovat aj všetky tehotenske príznaky a tehotná pri tom nie si

donna1661
autor
Včera o 07:19
@anonym_0749c2

@donna1661 základná otazka: koľko ti to mešká?
Tvoje dojmy, pocity a zážitky sú absolútne nepodstatne, keďže si dokážeš vsugerovat aj všetky tehotenske príznaky a tehotná pri tom nie si

@anonym_0749c2 5 dní

anonym_0749c2
Včera o 07:20
@donna1661

@anonym_0749c2 5 dní

@donna1661 a teda co test???

anonym_ac50ee
Včera o 07:20

A ty si si ešte nerobila test?

anonym_69ad70
Včera o 07:21

@donna1661 neriaďte sa podla aplikácie, aplikacia nepozná vaše telo, radšej skúste ovulačné testy... Ja napr mám 28 dňový cyklus a ovulaciu som mala na 11 deň cyklu.... Aj som zostala tehotná.... momentalne 36 týždeň...Takže ak mešká tak stačí spraviť test....

esther100
Včera o 07:22

Akože...ženy tu testujú 4 dní pred menzesom ,tebe mešká 5 dní a neurobíš si test, ale pýtaš sa tu? nechápem

elenka.k
Včera o 07:33

som citila kŕče menšie v podbrušku pychanie v pravom boku a boleli ma veľmi kríže potom som pociťovala pocit ako by mi mala prísť menštruácia ale bolo to slabé a chvíľkové
- mohlo to byť uhniezďovanie a mohlo to byť uvoľnenie vaginálneho hlienu :
som si všimla ze mam biely hustý výtok
Prečo si nechceš spraviť test, neboj, budeš vedieť ako si na tom. Mne ukázalo, že som tehotná ak mi meškalo 2 dni 😉

anonym_05bc67
Včera o 07:36

Aplikácia ti nepovie nič. Aplikácia nevie, kedy máš ovuláciu. Ak chceš vedieť, kedy máš ovuláciu a teda kedy je šanca otehotnieť tak zvoľ iné metódy: bazálna teplota, ovulačné testy, sledovanie výtoku. Tehotná byť môžeš a aj nemusíš. Všetko závisí od toho, kedy si mala reálne ovuláciu, nie kedy ti to ukázala appka. Možno ti ms mešká lebo si tehotná alebo mešká lebo sa posunula ovulácia. Tak ale základ je si urobiť test.

crazy_cat_lady
Včera o 11:16

Na appku sa nespoliehaj. Ked ti meska ms, kup si test a uvidis

donna1661
autor
Dnes o 16:04
@elenka.k

som citila kŕče menšie v podbrušku pychanie v pravom boku a boleli ma veľmi kríže potom som pociťovala pocit ako by mi mala prísť menštruácia ale bolo to slabé a chvíľkové
- mohlo to byť uhniezďovanie a mohlo to byť uvoľnenie vaginálneho hlienu :
som si všimla ze mam biely hustý výtok
Prečo si nechceš spraviť test, neboj, budeš vedieť ako si na tom. Mne ukázalo, že som tehotná ak mi meškalo 2 dni 😉

@elenka.k Odporučili by ste mi prosím vás nejaký test ktorý je spoľahlivý? ak mám povedať pravdu celkom sa toho bojím.. Písala som že sa snažíme už dlkšie no a stále negatívne testy dokonca 2 krát mi vyšiel pozitívny test a doktor povedal že tehotná niesom..... Menštruácia stále neprišla ani sa necítim tak ze by mala prísť.... Mám len biely hustý výtok ale každopádne test si urobím len potrebujem radu ktorý je najlepší nevyznám sa v tom celkom deti ešte nemám....ale ďakujem vám za radu ❤️

anonym_05bc67
Dnes o 16:11
@donna1661

@elenka.k Odporučili by ste mi prosím vás nejaký test ktorý je spoľahlivý? ak mám povedať pravdu celkom sa toho bojím.. Písala som že sa snažíme už dlkšie no a stále negatívne testy dokonca 2 krát mi vyšiel pozitívny test a doktor povedal že tehotná niesom..... Menštruácia stále neprišla ani sa necítim tak ze by mala prísť.... Mám len biely hustý výtok ale každopádne test si urobím len potrebujem radu ktorý je najlepší nevyznám sa v tom celkom deti ešte nemám....ale ďakujem vám za radu ❤️

@donna1661 aj keď si to neadresovala mne, tak z mojej skúsenosti paličkový dr max a livsanne testy ukazujú najlepšie. Tie fakt neviem či som videla vo fóre, že by ukázali falošne. Naopak mamatesty, pepino a včasný clear blue rozhodne nekupuj. Ale ak sa testuješ po skutočnom vynechaní menštruácie (takže vieš, kedy bola ovulácia), tak ti ukáže každý spoľahlivo. Nespoľahlivé sú len keď sa ženy testujú skoro a nevedia, či slabá čiarka znamená chybný test alebo skoré tehotenstvo. Poriadne silné dve čiarky sú pozitívny test či na pepine alebo livsanne.

petra92
Dnes o 17:24

Po 5 dnoch meškania ukáže uz kazdy jeden test pravdu bez akéhokoľvek hladania čiarok

anonym_0749c2
Dnes o 18:01
@donna1661

@donna1661 clear blue digi
Ale teraz by ti ti mal ukázať ktorýkoľvek
Ja po 5 dňoch meškania som mala kolajnice až do Košíc pomaly 🤣