icon

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek

martinjasen
14. mar 2012

Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiekPríznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
tonjadabik2
18. mar 2017

@sibalka21 Dakujem za odpoved idem k Dr uvidim co mi povie

tonjadabik2
18. mar 2017

@sibalka21 idem ku Dr dam vediet Dalujem

15tibetan3
22. mar 2017

@sibalka21 Prosim Vas budete mi vediet poradit?
Prosim Vas, nemeriam si bazalnu teplotu, ani nic take, bo sa v tom nevyznam a ani nemam na take cas. Ale chcem sa opytat, moj cyklus je 26 dnovi. Posledna menstruacia mi zacala 5.3. a kedze v sobotu 18.3. doobeda sa mi zacal tvorit tahavy priesvitny vytok, ktory som postupne mala silny az taky ze to zo mna vytekalo aj v nedelu 19.3., tak sme to s manzelom vyuzili aj v sobotu aj v nedelu. V pondelok som mala len jednorazovo taky kremovy husty vytok. Potom sucho. Mohlo sa vtedy jednat o ovulaciu? Lenze teraz v utorok vecer a dnes sa mi opät objavil priesitny vytok, ale je ho uplne malicko a trosku ma boli podbrusko ako pred menstruaciou, ale na to je este cas. Co je potom toto? Do januara som uzivala hormony na vkladanie kvoli cyste a pocas poslednej menstruacie som pila alchemilkovy caj. DAKUJEM za info!!!

yanka9
4. apr 2017

Ahojte snazime sa o babatko uz pol roka a doposial to nevyslo ... teraz v sobotu sme trosku viac popili jak sme mali a pohlavny styk sme mali v nedelu rano na 2x kde som na tehotenstvo ani nepomyslela v tej chvili len som si to uzivala... v Pondelok rano som mala bolesti vajecnikov a k tomu aj taky biely vytok ,,,Poslednu menstruaciu som mala 29.marca a zacinam byt nachcipana ... Myslite si ze to tento krat vyslo ? velmi by som si to priala... 😉

nella15228
4. apr 2017

@yanka9 aj ja som na zaciatku popila ale babo mi to dalo pekne vyzrat 😂 id 03:00 som vracala kazdu hodinu potom kazdu pol vsetko co som do seba dala🙈 som si myslela ze umieram a az skoro mesiac na to som zistila ze som v tom.. V tvojom pripade 29.3. Je skoro na priznaky jedine ze by si otehotnela skor 😇

yanka9
4. apr 2017

@nella15228 Tak skor to urcite nebolo lebo po menstruacii sme spolu spali v sobotu 1x ale to sa domna neurobil az v nedelu na 2x ... a ci som tehotna tak to neviem len kedze som nato fakt nemyslela tak snad by sa to mohlo zadarit 😀 a take mam bolave akesi vajecniky aj vcera ma neskutocne prsia boleli a dnes uz nic mozno len trosku, aj vytoky take biele som mala moze to byt ze este spermie zomna vychadzali ? inak si to neviem vysvetlit lebo take vytoky nemavam
...

nella15228
4. apr 2017

@yanka9 mozes mat ovulku 🙂

yanka9
4. apr 2017

no niekde som citala ze den alebo 2 pred ovulkou sa moze zadarit ... ze nemusi len cez plodne dni ze pokial sa uhniezdi tak snad sa to aj podarilo 😀 ci ne ,

nella15228
4. apr 2017

Bud si zadala blby datum alebo ja tomu nechapem.. Ked ti ms skoncila pred 6 dnami je hlupost aby si teraz nieco pocitovala babo sa nemalo ani kedy uhniezdit

yanka9
4. apr 2017

Ako ja necitim nic neviem ci to vyslo ci nie len som sa pytala ci mohlo sa zadarit kedze som.citala ze je pravdepodobnost aj pred obulkou a mala som vytoky 🙂

alexandra1995
16. apr 2017

Ahojte všetci, chcela by som sa opýtať či mala nejaká z vás takéto príznaky ako mám aj ja a bola TEHU 🙂 Poslednú MS som mala 22.03. (28 dňový cyklus) a teraz 6 dní pred MS až do dnes mám ako keby kŕče v podbrušku ako pre MS. Ja pred MS mám kŕče tak deň pred alebo až keď dostanem. A ešte mám stále taký priesvitno-biely výtok a cítim sa stále mokro. Ďakujem za všetky reakcie ;)

ariana195195
16. apr 2017

@alexandra1995 ahoj no to je ťažko povedať že ci si či nie ja by som počkala predsa až keď ti bude meškať cca 10dni tak spraviť testik a tak si budeš istá skôr 🙂

adus120
17. apr 2017

Ja som zvykla tiez mat vykyvy priznakov a niekedy ma brucho vobec napriklad nebolelo.... len som dostala kramy bez toho... z toho by som nerobila vedu asi ale urob test ked ti bude meskat aspon 5-7dni, to uz by malo ukazat isto 😀@alexandra1995

adus120
17. apr 2017

Pravdepodobnost pocatia pred ovulkou je realna-mne sa tiez tak zadarilo... ale test si urob az ked budu kramy meskat aspon 5dni, skor sa neoplati @yanka9

yanka9
18. apr 2017

@adus120 Dakujem ale myslim si ze kramy predsa len pridu lebo zacinam mat tlaky ako na mrchu ...

wikinuska
18. apr 2017

Zdraviim zienky neviem ci to patri sem ak nie kludne bloknite.Mam strasne bolesti vajecnikov a zaroven s nimi ma bolia aj krize test som si robila ten vysiel pozitivny a druhy uz negativny .mesiaciky mi meskaju tyzden mozem byt tehu... mala taketo nieco niektora z vas uz?... bola som aj u dr. a chystam sa tam znova...Ale aspon do predu by som chcela zopar raad dakujem

marver
19. apr 2017

@kika1111 Ja bábätko ešte žiadne nemám, ale stalo sa mi niečo podobné čo Tebe. Nikdy mi menzes nemeškával, niekedy cca dva dni prišiel skôr alebo o dva dni neskôr. Dnes je to presne 10 dní čo mi menzes mešká a robila som si aj test. Prvý mi vyšiel negatívny, a druhý som si robila dnes ráno a videla som 1 silnú čiarku, a potom na chvíľku druhú slabú čiarku, ktorá ale po 5 minútach zmizla.. Neviem, či si to namýšľam, alebo ako... HA neužívam už dva roky a s priateľom si dávame pozor. Všimla som si poslednú dobu že chodím často na wc a chce sa mi stále spať. Ale to je možno aj počasím. Objednala som sa na gynekológiu budúci pondelok, lebo skôr sa nedalo. Tak uvidíme, že čo mi povie. Kika gratulujem🙂

laydy7777
10. máj 2017

@marver ahoj. Mne sa stalo teraz to iste ako to dopadlo si tehu? Neviem co si mam mysliet o tom

wikinuska
10. máj 2017

@laydy7777 nie niesom tehu☹ ale dufam ze raz to vyde

nikynka142
26. máj 2017

ahojte 🙂 tak sa pridavam aj ja 🙂 potvrdzujem ze nie kazda menstruacia znamena ze nieste tehotne 🙂 my sme sa nejak extra nesnazili , ani sme sa nebranili .. kazdy lekar , odbornik na forach tvrdi ze ovulacia ma byt v strede cyklu - tiez sa vymykam z priemeru - kedze som otehotnela par dni pred menstruaciou , menstruaciu som normalne mala , sice slabsiu no boli tam aj zrazeniny krvi , a nieco sa mi nepozdavalo tak som si po dvoch tyzdnoch spravila test kde bola uplne tenucka ciarka , volala som lekarke , sestricka ma odbila ze ked som mala menstruaciu tak nempzem byt tehotna , po miernejsom natlaku ma nakoniec objednala tyzden na to a lekarka mi potvrdila 6 tyzden ...cize dievcata ak mate taky divny pocit a niekto vam tvrdi ze nieco nieje mozne , lebo sa to vymyka priemeru - verte svojej intuicii 🙂

hortenzia85
7. jún 2017

@nikynka142 Ahoj prosím ťa koľko dni si mala menštruáciu? a mala si pri nej aj nejaké bolesti?

maykaaa1122
7. jún 2017

ja som mala vela príznakov, naliate prsia,bolesti v podbrušku ako na ms- riadne silne, zmena chuti v ustach, citlivovsť na pachy, vlči hlad, večer zimnice-čiže zvýšena teplota a nakoniec meškanie ms. 🙂

tonjadabik2
7. jún 2017

ja mam bolestive prsniky,bolest v brusku ako na ms,pichanie v chrbte a bolest chrbta a vyssie teploty na bazalke..zimnicu som mala minuly mesiac,chute..a este som dole cosi chytila..ako pri malemu som mla to iste na zaciatku..

nikky1511
7. jún 2017

Ahojte mam otazocku a bola by som velmi rada keby mi niekto poradil 🙂
s priatelom sa snazime o babetko
2 ciarky na ovu teste som mala v piatok takze cely vikendik sme robili deticky 🙂 od vcera ma zacalo pobolievat brusko ako pre menzesom a mala som slabucke spinenie moze to byt priznak otehotnenia ? alebo je to este skoro ? dakujem

sussah
7. jún 2017

@nikky1511 to je este skoro moja na akekolvek priznaky tehotenstva ;)

tinkaronko0710
8. jún 2017

Ahojte mam otazocku mrcha mi meškala a prišlo mi o 2 týždne neskôr,ale len také špinenie a aj to len jeden den,boleli má strašne prsia ale už má nebolia a test mi ukázal jednu palicku,myslite si,že môžem byť aj tak tehu,alebo nie. Som znepokojena,že čo je to a veľmi nervózna s toho. Ďakujem za odpovede. 😢

lucinika
8. jún 2017

@tinkaronko0710 hlavne sa neznervózňuj, ťažko povedať či si tehotná, niekedy sú to aj príznaky ale aj nemusia byť... skús si spraviť tesť pár dní po tom tvojom špinení, prípadne zájdi ku gynekológovi na odber krvy... mohla to byť aj nejaká hormonálna nerovnováha, nebola si chora? vo väčšom strese?

tinkaronko0710
8. jún 2017

Bola som v strese aj trosku chorá,ale nemavam takéto veci. A skúsim si urobiť este jeden test a uvidím. Lebo uz nešpinim. To Len jeden den som spinila. Dakujem

lucinika
9. jún 2017

@tinkaronko0710 skusila by som este jeden, drzim palce, tak ci tak daj vediet ako si dopadla 🙂

tinkaronko0710
17. jún 2017

@lucinika oki jasne dam vediet. ale este som si nerobila. a MS stale nechodi.