Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

@tonjadabik2 nevyslo to ☹
😢
@tonjadabik2 test mi vysiel negat.2 dni som krvacala a 1 den spinim a to je koniec no vacsinou mam ms 7 dni
@saruska27 noo sak to moze byt uhniezdovanieeee.sak jasne ze ti teraz neukaze to je skorooo. uvidis dalsia ms uz neprideee 😂 ja mavam tak 5dnove a mala som 1den a dva dni spinenia..taze? moze byyyt 👍
@tonjadabik2 myslis?ty mi vzdy dodas nadej dakujem
@saruska27 anooo mysliiim ze je to taaam. mam taky tusak.. snad to videee. 🙏
@tonjadabik2 kedy sa mam zasa testovať?
@saruska27 ked budes cakat dalsiu ms
@tonjadabik2 dakujem
Skusene baby chcem Vas nazor!!!
Moje cykly mavaju okolo 28 dni. Parkrat sa pritrafi aj extra dlhy (30-31) ci extra kratky (26).
Vacsinou prichadza mesntruacia takto: rozbolia ma vajecnky a zachvilu krvacam.
Teraz je to takto uz 3 dni ma vajecniky bolia (v noci, cez den) ako by to uz uz malo prist a furt nic. Uz proste 3 dni chodim na wecko s tym, ze uz to tu bude, a nie je. Je to dnes 31. den. Test citlivy na 10 miligramov pepino som robila z ranneho mocu 28my den a dnes 31. den. Oba negativne.
Zaujima ma, ci niekomu z vas takto zacinalo tehotenstvo?? Nechraneny sex sme mali 10 12 14 16 18 19 den cyklu.
Dakujem velmi a majte peknu sobotu.
@tonjadabik2 aj ja 😌
@akopprincezna podla mna je to skoro,mne nevolnosti zacali az v 6-7 tyzdni
Ahojte, mne 6dní mešká MS. Minulý týždeň som mala menštruačné kŕče ktoré mi prešli a vyše týždna na bolia prsia. Asi 5 dní sa mi točí hlava. Dnes som bola na krv a hcg je 4,78 tak mam ísť vo štvrtok znovu na krv. Predtým keď mi robili hcg (minule mesiace) bolo to len 1,5. Myslíte že som tehu?
@saruska27 Ani nam to nevyslo..babetku uz nebije srdiecko a caka ma kyretaz..
Drzte sa vsetky tu..papa
@tonjadabik2 tak to mi je,strasne luto 😢 co sa,stalo?ako?nerozumiem ☹
@saruska27 nevadi..babetko bolo chore,nevyvijalo sa.,vraj..cakame na vysledky. neviem prestalo bit srdiecko..bolo mesiac dozadu vo vyvine..sama tomu nechapem.. bolo to tazke ale zvladli sme to.co sa stalo,nevieme.
@tonjadabik2 tak ti potom drzim palce aby sa vydarilo dalsie 😉
Ahojte chcela by som sa opýtať , či ste mali ako prvý príznak zápchu skôr ako vám meškala ms, pretože ja zápchy nemávam skôr mávam opačný problém, preto mi je to divné. Ďakujem za odpovede.
@saruska27 Dakujem krasne. posnazime sa. len este pockat na ms do januara..a potom sa uvidi..ci nas obdaruje niekto babetkom alebo nie..uvidime
Ahojte.
Takže veľmi podobná otázka... nedeľa cca 2hod. ráno - plodné dni ( podľa kalendárika deň ovulácie aj keď viem ze to môže byť aj iný deň) nechránený styk s priateľom -všetko dnu a nič von. (O 2 dni nato opat nechranene milovanie. )na ďalší deň som pociťovala pichanie v podbrušku ( a ano som si vedoma toho ze uhniezdovanie to byt nemoze) Tieto "pichance" sú každý deň..niekedy intenzívnejšie inokedy menej. . potom sa k tomu pridali aj bolesti podbrušku ako pri mrche.. brucho mam nafúknute, zápcha teda riadna aj keď papám hodne veľa a rôzne veci a inokedy som problém nemala ( co je tiež čudné keďže ešte donedávna som mala opačny problém s jedlom). Taktiež ma dosť často napína ( niekedy aj pri pomyslení nato co som už zjedla ( ako napr. Dnes praženica). Častejšie chodím čúrať a cítim sa celkovo tak oslabená. Niekdy mam problém vyjsť po schodoch. Začínam byť tiež dost mrzuta 😂 ...dnes zvýšená teplota.
Keďže viem, že na test je ešte priskoro, tak som sa chcela opýtať či je možné aby sme očakávali babo .. ďakujem už teraz za každú odpoveď. 🙏 ❤😘
Tak ja som to v podstate zistila asi v 6 tyzdni otehotnela som hned po svadbe a kedze som mala nepravidelný cyklus myslela som si ze ako vzdy meska alebo je to stresom a keďže som.potrebovala ist na prehliadku k zenskemu tak som sa objednala sestricke som povedala aj dovod tak mi kazala spravit si test a ja ze na co ved bol negatívny, kupila som si test a tadaa bola som tehotna co sa tyka nevolnosti ziadna nebola a uz som začala hľadať dovod ze preco popísané na internete bolo habadej elze dietatko moze byt chore.. az po potrat doktor ma upokojil ze nemusím mat ziadnu nevolnost ze mam byt rada niekomu je zle stále
A este priznaky sem tam krce ako pri ms ale ziadna neprisla predtým ma tyzden pred ms boleli prsia ked som otehotnela boleli.ma asi az do 3mesiaca kavu som pit nemohla a doteraz nepijem chuti mi a smrdi ako ponozky
Dnes som raz krvacala. O 3 dní by som mala dostať mrchu..krvácanie bolo úplne iné ako v prvý deň mrchy a dnes má dosť intenzívne pichalo v maternici. Som zvedavá aky výsledok to bude 🙂
@lucinika takže po tom mojom krvácaní, nastalo to , že som začala tak jemnulinko "krvacat" úplne svetlo ružové..( pred dvoma dnami ) asi 2 dní to trvalo. Pichanie bolo asi 3 dní..stále večer. Bola som u lekárky, robila ultrazvuk ale nič nevidela. A v každom smere je to OK v poriadku. Takže asi nič z toho teraz 😕
Ale bolesť podbruska ako pred MS príde cez deň stále..nechápem lebo mne keď MS skončila tak žiadna bolesť ani nič...proste koniec tak koniec ...neviem no... nevyslo

Baby ako velmi normalne je pobolievanie v podbrusku? Ja mám pocit že ma boli neustale ale nie su to menstruacne bolesti, take tupe ako rozťahovanie maternice ale nemoze to znamenat nieco zle ked je to neustale a dost neprijemne?