Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

Ahojte. Chcem sa opytat ked som tehotna tak mi ukaze aj ovu test pozitivny aj ked nemam plodne dni? Niekde som citala ze to ukaze pozitivne alebo nie?
@sibalka21 lebo ms som mala ale len 2 dni. Vcera mi bolo zle a tak nejak som vyskusala len tento. Zajtra mam ist doktorovi na sono a predtym som mala pregnyl a citala som ze to skresluje tak som si nechcela robit zbytocne nadeje keby to skreslilo.pozri obrazok co som dala ale asi slaba ciarka
Ahojte som tu nová a rada by som počula aj vas názor. Posledna ma mi skončila 8.10. je síce nepravidelná no teraz mi mešká vyše týždňa. Pred dvomi týždňami som mala dvojdňové slabé krvácanie. Od v Tedy mam bolesti v podbrušku sem tam slabé sem tam silne prsia mam trosku naliate ale nebolestivé. Test mi vyšiel pred tromi dnami negatívne a najskôr kedy sa dostanem k lekárovi je az o tyzden. Môže byt ze som si test robila skoro alebo som prechladnuta? No pri cikani ma nepali. Prosim o radu 😔
@nella15228 ahoj...vyzerá to tak, že tehotná nebudeš, aj keď samozrejme neda sa to s určitosťou povedať. Vyzerá to tak, že posledná menstruacia bola cca 3.10.2016, t.j Keby si bola tehotna, urcite máš uz pozitivny tehotensky test. Ja som mala naposledy tak isto menzes a som tehotná v 6tt (odpocitavaju sa 2 tyzdne, to znamená že realne som 4 tyzdne aj niečo po oplodnení, akurát som otehotnela presne v plodný den v ovulacii
@nenuska25 tak to gratulujem🍀 Zajtra si urobím este jeden test a budúci tyzden pojdem k lekarovi
@nenuska25 a ak sa mozem spýtať aké príznaky mas?
@nella15228 dakujem....
Co sa tyka priznakov, tak nakolko prvy den poslednej mojej menstruacie bol 3.10.2016, priznaky som zacala mat asi tyzdne pred ocakavanou menstruaciou, ktora logicky neprisla. (robila som si aj test asi 2 dni pred menstruaciou a test bol negativny, ked mi meskala asi 2 alebo 3 dni uz sa mi objavila druha ciarka na teste, co javilo, ze budem tehotna)
Kedze som prvykrat tehotna, myslela som si, ze su to klasicke symptomy ako pred menstruaciou : bolesti v podbrusku (take krcovite, ktore pretrvavaju aj doteraz, zevraj kvoli zvacsujucej sa maternici, bolest prsnikov). Co ma ale najviac prekvapovalo, ze ja som nikdy nebola ten typ zeny, ktora akoze mala strasne zmeny nalad pred alebo pocas menstruacie. Teraz to bolo ale uplne ze enormne....raz som uplne vybuchy smiechu, potom smutok, plac.....skor take emocialne vykyvy mi svedcili o tom, ze sa nieco deje v mojom tele ine.....
Ale celkovo, ja patrim asi k tym stastnejsim, nakolko mi vobec nebyva zle, nemavam extremne chute ani extremne necitim vone, len vela spim a citim sa casto unavena......
Ahojte. Chcem sa opytat ci je mozny priznak tehotenstva ked mam dostat cyklus a mam hlieny ako keby som mala ovulaciu.a mrchy nikde zatial. Len byvam unavena stale.
Test nemusí ukázať pozitív mne pri synovy neukázal test,lekár mi potvrdil tehotenstvo hneď ultrazvukom 12tt,a MS som mala riadne už len decembri mi má meškala 14tt.takze neni čo veriť stále testom a že máš MS tak niesi tehotná.bolo to moje prvé tehotenstvo takze vôbec som nepociťovala niečo zvláštne.
@miriamn76 neviem, či to ale nieje mylné info pretože son sa docitala že test môže ukazovať aj keď je žena prechladnuta. A mne niečo je už od septembra a nevedia mi nato prísť že čo to je..zevraj mechúr ale urologické čaje ani nič podobne nepomohlo a trvá to ako som už písala od septembra. Citlivé močenie,jemne pichanie a stipkanie vo vnútri. Aby to nebol len falošný alarm a neukazoval test naozaj len chorobu :/ nepoculi ste o tom už niekto ??
@miriamn76 uvidím, spravím si ďalší test budúci piatok už keď prídem na Svk a ak bude čiarka silnejšia tak to tehotenstvo bude, ak nie myslím,že to nebude dobre znamenie. Popravde nemám dobrý pocit a mám obavy či to nebude naozaj niečo vážnejšie nakoľko mi ťažkosti pretrvávajú už 4 mesiace. Ale ďakujem za pozitívne slova 🙂
Ahojte,
v tejto diskusii som prvý krát a rada by som sa opýtala na váš názor. Na 19 DPO som bola na krv na hcg ktorého hodnota bola 700. Po ďalších šiestich dňoch som bola znova na kontrolný odber krvy kde hodnota hcg bola 4000. Chcela by som sa opýtať na Váš názor či hodnota hcg nerastie príliš pomaly a môže to znamenať neprosperujúce tehotenstvo. Na prvý ultrazvuk som objednaná až o týždeň.

Dakujem velmi pekne @maminkaat @happymia
Uz som sa s tym celkom stotoznila a tesim sa 🙂