icon

Problémy s menzesom po vysadení antikoncepcie. Poradíte?

02lienka02
21. mar 2014

Dobrý deň,

chcem sa spýtať, či má niektorá z Vás podobnú skúsenosť ako ja. Po vysadení antikoncepcie mi menštruácie meškala prvý aj druhý mesiac, druhý mesiac som išla na vyvolávačku a ďalšie mesiace (teda dva) mi už chodila skoro presne max 4 dní meškala. Teraz je to už ale 18 dní a dva testy mi vyšli negatívne. Ešte počkám týždeň a plánujem ist k dr len by som chcela vedieť, či ste mali už ako tak pravidelnú menštruáciu (alebo by som to ešte nemala pokladať za upravený cyklus tie dva mesiace) a potom to zase začalo haprovať. Ďakujem a prajem pekný slnkom zaliaty prvý jarný deň 🙂

drobcek26l
•
21. mar 2014

Mne haprovala 2 mesiace po vysadení Hak, potom bola 1 mesiac normálna a potom som zostala tehotná

hrjanka
•
21. mar 2014

ja som sa z toho dostávala asi pol roka, kým sa mi menzes upravila. A po vysadení mi prvýkrát prišla až po dvoch mesiacoch, potom som mávala po 6 týždňoch a asi tak po pol roku, možno aj čosi viac, mi prišla po 4 týždňoch, ono aj záleží, ako dlho si brala tabletky a aký si mala cyklus predtým, než si ich začala brať.

dadda
•
21. mar 2014

och, ja som po vysadeni mala uplne rozhadzany cyklus, meskala mi vacsinou cyklus som mala od 40-60dni, potom som konecne otehotnela, ale po porode to nie je o nic lepsie, stale mi meska, dostavam menzes az okolo 40teho dna, pochybujem, ze by sa to dalo nejak upravit.

moni244
•
21. mar 2014

Ja keď som vysadila, menštruáciu som mala pravidelnú každých 28 dní, po 4 mesiacoch zrazu nedošla, test negatívny, došla an 42 deň a takto som fungovala ďalšie 4 mesiace, potom som otehotnela. Po pôrode zase dostávam menštruáciu každých 42-43 dní

zdena12345
•
21. mar 2014

mne chodila ako chcela od zaciatku niekolko rokov od 25-40 dni, potom som brala HAK 1 rok a po vysadeni znova do starych kolaji. Potom som mala cysty na vajecnikoch a terapiu HAK som nechcela (predchadzajuce zle skusenosti) a brala som agnucaston- cysty zmizly a upravila sa aj menstruacia. potom som vysadila a casom sa to ustalilo na 31-34 dni. Pred tym nez som chcela otehotniet som zacala brat kys. listovu- samotnu (acidofolan 1 tab 1xd) a ta mi ju evidentne upravila, ale mala som z nej zas vyrazne bolesti prs, tak som dalej brala len 1/2 tabl kazdy den(nie uplne poctivo).
Na upravu cyklu je dobra aj alchemilka- odporucam kupit caj, pripadne mozno aj tu kys. listovu.
Ja osobne som na vyvolavacke nikdy nebola. Myslim, ze organizmus potrebuje skor jemnu podporu ako tvrde davky hormonov. a hlavne klud a nie stres