icon

Prosím skomentujte foto. Som tehotná?

mart1na26
27. jan 2013

Co myslite?

Prosím skomentujte foto. Som tehotná?
lussy83
5. feb 2013

urcite ano...uz si len davaj na seba pozor a na babetko a vytesuj sa s toho ako ti bude stale zle,budes naladova,vsetko ta bude boliet,ako ti prcko bude chciet odkopnut tvoje vnutorne organy a rebra a potom z tej bolesti pri porode.. 😝 v skratke gratulujem 😀

mart1na26
autor
5. feb 2013

@didi44 neviem sa dockat kontroly , ta bude cca v 6-7 tyzdni, co by som mala uz vidiet srdiecko...... tak budem vediet ci je vsetko ok..... 🙂

didi44
6. feb 2013

@mart1na26 ..to je super...hlavne, aby bolo vsetko co sa tyka vyvoja v poriadku..len sa nezabudni spytat partnera..teda otca dietata, ci nechce ist s tebou..lebo sa moze citit ukrivdeny...mna sa na to moja priatelka nielenze nepytala, ale dokonca mi nedala vediet ani, ze ide rodit..hlavne ze som ju priviezol na porod a mal som v ten den dovolenku..nuz tomu sa hovori spolupatricnost...laska .a vzajomna opora..Najlepsie je, ze nakoniec dovod preco som nebol zhodila na mna a ja som bol aj pricinou, ze roztahuje nohy gynekologovi..a on..je ludsky a ja oot roka... 🙂 ..tak si daj pozor, aby si sa nezamilovala viac do toho komu budes chodit na prehliadky ako do toho, kto sa bude potom po narodeni starat...(to je len dobre mienena rada)...ale je na tebe ako urobis...

dadkaabarino
6. feb 2013

Jasné Gratulujem 😵

romanka923
10. feb 2013

predpokladam ze to je hcg quick test ja som si robila dva oba vyšli pozitívne...a dala som si zobrat krv a hcg vraj neg...tak enviem...tie testy ma sklamali.

haannka
11. feb 2013

@romanka923 ty vieš teda "potešiť" 😠

danielitka26
11. feb 2013

graulujem, opatruj sa 😵

laskonkakaty
11. feb 2013

Urcite ano,ja som az na 3 testoch mala uplne slabucku tu druhu ciarku a bola som.takze gratulujem!!!

romanka923
11. feb 2013

@haannka nemyslim to v zlom...len aby si sa vyhla zbytočnému sklamaniu ako ja..ale každopádne držím palce že v tvojom prípade to bude inak 🙂

dominikadurinova
13. feb 2013

Ahojte! Potrebujem vedieť...či si to naozaj nenamýšľam 🙂

katkasofi
13. feb 2013

@dominikadurinova nenamyšlaš.... Je to úplne jasnééé.. Gratulujem 😉

dominikadurinova
13. feb 2013

@katkasofi ďakujem 🙂 lebo ja som si minulý mesiac myslela, že sme v tom a nič a teraz som nevedala, že či nemám nejakú fatamorgánu 😀

katkasofi
13. feb 2013

@dominikadurinova tak sa pekne teraz fyzicky šetrí a radšej bez sexiku s partnerom vydržte do 12tt.... 😉

alchemilkazltozelena
13. feb 2013

@dominikadurinova ktory DC si? a gratulujem 🙂

dominikadurinova
13. feb 2013

@katkasofi no budem sa snažiť 🙂 teda budeme 🙂

dominikadurinova
13. feb 2013

@alchemilkazltozelena ja som 28 DC...a test bol len veľká náhoda, nakoľko som laborantka a len tak som si vzala domov, že keby mi meškala mrška, vyskúšam...ale som to nevydržala 😀

alchemilkazltozelena
13. feb 2013

@dominikadurinova takze dnes si mala dostat ms? a to je 10tkovy? veru nahoda riadna 😀

luciana789
13. feb 2013

@dominikadurinova gratulujem 🙂

milka1978
13. feb 2013

@mart1na26 presne takýto testo som mala aj ja pri prvom bábú .... gratulujem mamina :D

dominikadurinova
13. feb 2013

@alchemilkazltozelena no hej, dnes by to malo byť...ale skôr som myslela, že zajtra, lebo ja som 13.12 vysadila HAK odvtedy iba jeden cyklus...tak som počítala, že dnes-zajtra...a ten test je od 20 mIU/ml 🙂

mart1na26
autor
13. feb 2013

@dominikadurinova gratulujem ku krasnym dvom || 😀

dominikadurinova
13. feb 2013

@mart1na26 ďakujem 🙂 aj ja tebe gratulujem 🙂

slunicko333
13. feb 2013

@dominikadurinova vidím jasné 2 čárky, není co řešit 🙂 mimi je tam....

sandri
14. feb 2013

@dominikadurinova ja som mala dnes velmi podobny vysledok... tiez si hovorim, ze si to asi namyslam, lebo by sme velmi chceli babatko. Test som si robila o 18.00, tak skusim zajtra rano, vtedy by mala byt vraj hladina hormonov vyssia. Dnes som mala dostat MS a zatial nic 😉 Tak mi drzte palce. Inak poradte, ak by to bolo zajtra negativne alebo zasa taketo neurcite, za kolko dni si spravit dalsi?

fomarik
14. feb 2013

@dominikadurinova
@mart1na26 obe ste jasné tehuľky. srdečne blahoželám a drží palce až do úspešného konca 😉

dominikadurinova
14. feb 2013

@sandri no ja tiež zatiaľ nič...a teda dúfam, že ani nič nebude 🙂 neboj, ja myslím, že to bude pozitívne a keby náhodou...tak skús podľa mňa tak utorok, stredu...ja sa chystám akurát stredu, že skočím k Dr. (na narodeniny) 😀

sandri
15. feb 2013

@dominikadurinova Tak dnes rano som si zopakovala test a je to tam, jednoznacne // 😀 Sice ta druha je slaba, ale je ju vidiet bez problemov. Strasne sa tesim, o babatko sa snazime pol roka 😀

dominikadurinova
16. feb 2013

@sandri super,tesim sa 🙂 ja budem test opakovat asi zajtra, alebo dnes ak v tatrach najdem otvorenu lekaren 🙂 sandri,velmi ti gratulujem a ked budes mat termin,daj vediet 🙂

melindacicusik
17. feb 2013
sandri
18. feb 2013

@dominikadurinova no to este asi chvilu potrva, lebo moja Dr. je PN uz 3. tyzden ☹ Snad sa k nej uz buduci tyzden dostanem. Inak dnes rano som si robila digitalny test a opat potvrdil 😉 Podla testu by som mala byt v 4-5 tyzdni, podla tehotenskej kalkulacky to vychadza na 5. tyzden (cize mimi ma 3 tyzdne). Vraj ma 1,25 mm (som nasla taky clanok) 😀