Prosím skomentujte foto. Som tehotná?
@annulinka a ja som dufala ze brusko ukazes a tak budeme hadat 😀 uz som mala aj hlboky koment pripraveny 😔
prepac, ja obycajne duchov vidim ( obe moje deti som si tak na testoch nasla...) ale tu nevidim nic☹ aj ked moze to byt zla fotka a ty v reale mozes vidiet uplne nieco ine... skus muzovi ukazat - ja som si pri synovi nebola ista ale moj muz to tam hned videl😉
ked si to zvacsim,volaco tam je 🙂 moje oci su uz vycvicené pri hladaní duchov 😝 kolky DPO?a co je to za test?
No je to tazke, ja tam nic nevidim, mozno, keby si nerozobrala ten plast. obal a nechala test v povodnom stave, pretoze indikacny papier nie je taky biely ako ten plast a presne by sme videli, kde ma byt ta druha ciarka...
SKus za dva dni, alebo aj zajtra, ale hned rano - prvy moc, ak si tehu, hcg by ti mal rychlo stupat a teda aj ciarka by mala byt silnejsia 🙂
Ja som si teraz pri druhom tehu nasla slabucicku ciarku este pred ocakavanim m-ka, proste ma zacali boliet prsia a citila som, ze by to mohlo vyjst a vyslo 🙂 Teba/vam drzim palce, aby si tam za par dni ciarku mala 🙂
Presne ako ti radia, skus tie mamatest pruzky, tie su dobre a aj za super cenu, ja som pouzivala na testovanie takmer iba tie 🙂
mily7 já ho velmi slabě taky vidím, ale nechci si něco nalhávat sama sobě, tak jsem to zkusila tady 🙂

Prosím o komenty , jestli už vážně blázním a vysnívám si toho ducha tam ..