Prosím skomentujte foto. Som tehotná?
Co myslite?

@annulinka a ja som dufala ze brusko ukazes a tak budeme hadat 😀 uz som mala aj hlboky koment pripraveny 😔
prepac, ja obycajne duchov vidim ( obe moje deti som si tak na testoch nasla...) ale tu nevidim nic☹ aj ked moze to byt zla fotka a ty v reale mozes vidiet uplne nieco ine... skus muzovi ukazat - ja som si pri synovi nebola ista ale moj muz to tam hned videl😉
ked si to zvacsim,volaco tam je 🙂 moje oci su uz vycvicené pri hladaní duchov 😝 kolky DPO?a co je to za test?
Jinak pro úplné informování publika .. Objevil se az po zaschnuti .. 😖
No je to tazke, ja tam nic nevidim, mozno, keby si nerozobrala ten plast. obal a nechala test v povodnom stave, pretoze indikacny papier nie je taky biely ako ten plast a presne by sme videli, kde ma byt ta druha ciarka...
SKus za dva dni, alebo aj zajtra, ale hned rano - prvy moc, ak si tehu, hcg by ti mal rychlo stupat a teda aj ciarka by mala byt silnejsia 🙂
Ja som si teraz pri druhom tehu nasla slabucicku ciarku este pred ocakavanim m-ka, proste ma zacali boliet prsia a citila som, ze by to mohlo vyjst a vyslo 🙂 Teba/vam drzim palce, aby si tam za par dni ciarku mala 🙂
Presne ako ti radia, skus tie mamatest pruzky, tie su dobre a aj za super cenu, ja som pouzivala na testovanie takmer iba tie 🙂
Myslím, že nie si tehotná...
jasne, ze ano!!!! ja som mala tiez takych duchov. ved to vidno.
mily7 já ho velmi slabě taky vidím, ale nechci si něco nalhávat sama sobě, tak jsem to zkusila tady 🙂
Kdy mám zkusit další ? Hned zítra ráno, nebo mám počkat dva,tři dny ?
Já tam něco vidím...ale zkus za pár dní test znovu 🙂

Prosím o komenty , jestli už vážně blázním a vysnívám si toho ducha tam ..