Prosím skomentujte foto. Som tehotná?
Co myslite?

ja si myslim, ze je to taaaam....ja som tiez pri prvom mala iba naznacenu ciarku a bola som za devat mesiacov stastnou maminou...drzim palce a verim, ze Ti to vyjde... 🙂 🙂 🙂 🙂
Tak díky holky, ve čtvrtek ráno zkusím štěstí znovu...Snad bude silnější 😵
toto iste mam dnes ja..........
aj ja som pred osmimi mesiacmi mala take iste...a teraz čakám každu chvilku,kým sa mi narodí drobček 🙂 určite si... 😉
Tak u mě nic ..😞
@vermon no ja som vzdy velmi skepticka a opatrna pri urcovani duchov, ale na tvojom teste nieco vidim 🙂
mala som aj ja takych duchov duchovatych a vzdy som sa muza opytala ci vidi, kde by mala byt druha ciarka.
A vzdy mi to ukazal, hoci tam naozaj nebolo skoro nic, tak ako u teba, ale bol schopny urcit, kde by asi ta ciarka bola 🙂 a to znamena ducha 😉
samozrejme to neznamena, ze bude 100% silniet, moze to byt aj biochemicke tehu ktore odide tak, ako prislo a ani by si o tom nevedela, ak by si netestovala, no skus si test urobit zajtra opat a ak bude ciarka silnejsia, nadej sa zvysuje 😵
Takže včera večer som robila ešte test a bol pozitívny 🙂 dnes som bola u doktorky a...je to potvrdené 🙂 budeme mať mimi...sme na prelome 4/5 tt a o 10 dní bude aj tehot. knižka 🙂 tešííííííííííííííme sa 🙂
aj ja som mala takú slabucku čiarku na teste a práve sa mi clapka vo vani 😉 treba len veriť a pozitívne myslieť 🙂 držím palceky
@sabina1975 já tam ducha vidím na všech třech 😉 Tak tiše gratuluju
ano a hlavne sa mi zda ze silneju PM bola 23.1 a ovu som mala posunutu na 17 DC tak len tichucko sa modlim pretoze v septembri som o babo prisla MA v 11tt
@sabina1975 aj ja som prisla o babo v 11 tt. a tiez boli taketo ciarky. a potom aj pri tobim co mi sedi na rukach. vyjde to a ano mas tam ciarky. na vsetkych troch. vela stastia.
Vidim druhu ciarku, skus o par dni opakovat test 🙂
@sabina1975 Ano, asi máme hromadné halucinace, já tam tu druhou vidím taky a na všech třech testech 🙂
Určite sú tam dve čiarky. O pár dní, keď budeš robiť test budú už čiarky rovnako zafarbené.
@sabina1975 gratuluji 🙂 to je jasné miminko!!
Skúsim to este o pár dní....len 5 dní mi meská. 🙂
Kocky, ktoré ste v 4,5,6 tt ako sa cítite? 🙂
Ja zajtra ráno urobím este jeden test. Lebo neviem...!!! 😒
vydim ducha tak gratulujem 🙂

@sandri no mne kalkulačka ukazuje 4tt a 5-ty deň 😉 takže to máme tak cca rovnako 🙂 no ja som ešte neopakovala...hádam zajtra, aby som si bola na 100% istá, či isť k doktorke alebo nie...ale keďže mrcha stále nechodí, tak hádam sa to potvrdí 🙂