icon

Prosím skomentujte foto. Som tehotná?

mart1na26
27. jan 2013

Co myslite?

Prosím skomentujte foto. Som tehotná?
annulinka
18. feb 2013

Prosím o komenty , jestli už vážně blázním a vysnívám si toho ducha tam ..

janaplt
18. feb 2013

@annulinka ja tam nevidim nic 😕

sendoska
18. feb 2013

@annulinka nakláním monitor jak se jen dá , ale nic nevidím ☹

annulinka
18. feb 2013

@janaplt já vim , ono je to fakt takové na dobré slovo a dobré světlo :-/

dai
18. feb 2013

@annulinka a ja som dufala ze brusko ukazes a tak budeme hadat 😀 uz som mala aj hlboky koment pripraveny 😔
prepac, ja obycajne duchov vidim ( obe moje deti som si tak na testoch nasla...) ale tu nevidim nic☹ aj ked moze to byt zla fotka a ty v reale mozes vidiet uplne nieco ine... skus muzovi ukazat - ja som si pri synovi nebola ista ale moj muz to tam hned videl😉

denisa87
18. feb 2013

ked si to zvacsim,volaco tam je 🙂 moje oci su uz vycvicené pri hladaní duchov 😝 kolky DPO?a co je to za test?

annulinka
18. feb 2013

@dai muze z toho radsi vynechám .. On by me zakousl ze jsem ho nehodila hned do kose 🙂

janaplt
18. feb 2013

@annulinka a kolky DPO si? skus o par dni neskor testnut a skus aj iny druh testu 😉 drzim palce 😵

ooo
18. feb 2013

@sendoska neviem, ci chcem vidiet, ale vidim. len ci je to duch alebo nejaka priehlbina, kde by mala byt 2 ciarka

annulinka
18. feb 2013

@denisa87 test je to dr. max 10 a dpo netušim , 3 den mi mešká ms .. Už mám vážně pocit že jsem si ho tam vypálila pohledem 😀

annulinka
18. feb 2013

@ooo on je to fakt mini mini prd stínek v místě druhé čárky .. V sobotu jsem dělala stejný a tam není ani to ☹

ooo
18. feb 2013

@annulinka skus iny test. napr. mamatest pasiky.

denisa87
18. feb 2013

@annulinka je tam volaco,ked si to viac krat pozriem,no neostava nic len skusit zas testnut,o 2-3 dni,drzim palceky 😉

annulinka
18. feb 2013

Jinak pro úplné informování publika .. Objevil se az po zaschnuti .. 😖

denisa87
18. feb 2013

@annulinka mne pri tehu sa objavil slabulinky dusik asi po 30-min ked som sa ho chystala vyhodit,a fakt bol strasne slabunky 😀

annulinka
18. feb 2013

@denisa87 jo jo , vím .. Děkuju🙂 jen jsem potřebovala zjistit jestli už jsem se definitivně zbláznila nebo jen trošku 😀

janinna11
18. feb 2013

No je to tazke, ja tam nic nevidim, mozno, keby si nerozobrala ten plast. obal a nechala test v povodnom stave, pretoze indikacny papier nie je taky biely ako ten plast a presne by sme videli, kde ma byt ta druha ciarka...
SKus za dva dni, alebo aj zajtra, ale hned rano - prvy moc, ak si tehu, hcg by ti mal rychlo stupat a teda aj ciarka by mala byt silnejsia 🙂
Ja som si teraz pri druhom tehu nasla slabucicku ciarku este pred ocakavanim m-ka, proste ma zacali boliet prsia a citila som, ze by to mohlo vyjst a vyslo 🙂 Teba/vam drzim palce, aby si tam za par dni ciarku mala 🙂

janinna11
18. feb 2013

Presne ako ti radia, skus tie mamatest pruzky, tie su dobre a aj za super cenu, ja som pouzivala na testovanie takmer iba tie 🙂

vermon
18. feb 2013

Prosím odbornice na duchy, vysnívám si to, nebo tam fakt je ? Dnes 1 den mešká MS, ale mám delší cykly, tak jsem jen zkusila...

natalie77
18. feb 2013

@vermon já tam bohužel nic nevidím... ☹. Ale třeba se pletu 😉 .

matula211
18. feb 2013

Myslím, že nie si tehotná...

mily7
18. feb 2013

jasne, ze ano!!!! ja som mala tiez takych duchov. ved to vidno.

vermon
18. feb 2013

mily7 já ho velmi slabě taky vidím, ale nechci si něco nalhávat sama sobě, tak jsem to zkusila tady 🙂

mily7
18. feb 2013

@annulinka kup si te digitalny test, neviem ako sa teraz vola. clearblue!!!! ten mi dal istotu. drz sa.

jjanniska
18. feb 2013

@annulinka Taky nic nevidim ☹

zuzanka.j
18. feb 2013

@vermon aj ja si myslim ze je pozitivny 🙂 skus o 2 dni a bude urcite silnejsi. je to jasne vidno, je tam 😉

vermon
18. feb 2013

Kdy mám zkusit další ? Hned zítra ráno, nebo mám počkat dva,tři dny ?

lucinocka
18. feb 2013

@vermon HCG stupa kazde dva dni, tak zajtra sa ti neoplati, skus pozajtra🙂 ja som mala tiez takeho ducha..a duch mi konecne zaspal🙂

sendoska
18. feb 2013

@vermon já tam něco vidím ... ale hoooodně slabě 🙂 zkus bud zítra k večeru nebo až pozítří 🙂

zr.ska
18. feb 2013

Já tam něco vidím...ale zkus za pár dní test znovu 🙂