icon

Prosím váš názor - 2 dutinky na sone

7. máj 2021

Ahojte. Chcela by som vediet váš názor. Prvé sono urobeny 28.4. a druhý dnes 7.5... 28.4.som mala len jednu dutinku a dnes už 2.. plod bohužiaľ nie je prítomný len váčok, podľa vás je možné že v druhej sa ešte objaví plod? Podľa doktora 100% že nie a podla neho mám ísť urgentne v pondelok na kyret,ale ja by som ešte chcela počkať, ale on o tom nechce ani počuť...Podla poslednej MS mám 8+3tt ale mám veľmi nepravidelný dlhší cyklus takže nedá sa určiť presne. Ďakujem za každý názor 🙏

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
dada337
7. máj 2021

Ahoj, píšem len pre porovnanie ja som bola na utz 5tt+4 a už bilo srdiečko 🤷

autor
7. máj 2021
barborka1154
7. máj 2021

Ja som v 6tt mala len vačok a v 9tt som začala krvácať a musela som ist na kyret.

anjelicek26
7. máj 2021

Samozrejme, ze tam sanca je, ze sa objavi plodik. Nenechaj sa do nicoho tlacit!! Mas kopu casu, nic sa nedeje - je to v maternici, nemas horucku, zapal, bolesti. Daj tomu aspon tyzden este. Podla poslednej menstruacie je jedna vec, podla ovulacie druha. Drzim palce na dalsie sono.

tina_tar
7. máj 2021

Súhlasím s @anjelicek26
Tiež by som ešte trochu počkala, kľudne si mohla mať ovuláciu neskôr

nika82
7. máj 2021

chod v nedelu na gyn pohotovost a uvidis co ti povedia

talizman1988
7. máj 2021

Ja by som skusila konzultaciu u ineho gynekologa, budete si to zrejme musiet zaplatit, mna to vyslo 15 e, cize v pohode, mna moja gyn tiez chcela poslat na kyret, mala som ich za sebou 3 k kratkom case, odmietla som, isla som na konzultáciu k inej gyn.ta ma podporila a odsledovala kym si stym telo poradilo prirodzene, bolo to tazke ale lahsie som to zvladla ako tie kyrety, za opytanie nic nedate, mozno sa do vtedy ukáže vytuzene❤️a mozno len potvrdia slova vasho lekara ale aspon budete vediet ze ste preto spravili co sa dalo, v kazdom pripade drzim palce

autor
7. máj 2021

@talizman1988 chcela by som meniť gynekológa a chcela by som takého čo súhlasí s tým aby som mala samovolny potrat, len neviem že ktorý lekár by to akceptoval... Prosím ten tvoj gyn kto ťa podporoval ako sa volá?

autor
7. máj 2021

@anjelicek26 @tina_tara áno chcem určite že počkať len môj gyn s tým nesúhlasí, je totálny drzí deb*l, chcem od neho odísť, len žiadny dobrý gyn nemá termín na budúci týždeň, len cca o 2-3tyzdne ☹ ..

anjelicek26
7. máj 2021

V Hlohovci ta vezmu rychlo a vzdy... tam kde robia 3D sona... vsetko je to len o peniazoch, alebo cez vikend zajdes na gynekologicku pohotovost, ale tam mozes narazit tiez na nejakeho de..a bez nalady... Neviem, ako to mas daleko, ale skusila by som tam zavolat.

jaga18
7. máj 2021

Ja len okraj, mňa Dr podporila v samovolnom precisteni po MA, čakali sme... No skončilo to naozaj hroznymi bolesťami, zápalom maternice a samozrejme, na kyret som musela tak ci tak...
Nie vždy je vhodné čakať, ale to by lekár mal vedieť posúdiť. Súhlasím s tým, že odísť na vlastnú žiadosť k inému na vyšetrenie, nečakat na termín, ale urgovat a volať do radu všetkým z okolia...

autor
7. máj 2021

Žienky , a prosím neviete že ako je to možné ze od minulého týždňa sa mi vytvorila ešte jedna dutinka (a je už väčšia ako tá prva) ? Lekár na to povedal že on to nevie, a nemám to riešiť keďže tam nepočuje srdiečko...

anjelicek26
7. máj 2021

Podla mna prve moze byt anembryomola s minuleho cyklu a druhe zdrave tehotenstvo... prosim pockaj este... nie som lekar, ale sama viem, ake to je, ked sa ti ovulacia posunie dva tyzdne a potom kazdy lekar len "ake je to male"... Momentalne ta to nijako neohrozuje, takze si stoj za svojim, ze chces tyzden pockat.

talizman1988
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
7. máj 2021

A test mas stale pozit?

talizman1988
7. máj 2021

Moja gyn.ma ambulanciu v NZ, Stankova Michaela/MYSTAGYN/stvrtky je v porodnici v KN

kkovacovak
7. máj 2021

Ja som bola v 8tt prvýkrát u dr a nevidela nič len gestacny a zltkovy vak. Nakoniec mám tehotenstvo posunuté o 2tt kvôli posunutej ovulacii. Ešte by som počkala lebo to stále môže byť zdravé tehotenstvo. Nechápem to jednanie vášho dr

maybemom
7. máj 2021

Ahoj, ja som mala posunutú ovuláciu a malému sme počuli srdiečko až na prehliadke v 9tt. V 7tt som mala špinenie a bola s tým na pohotovosti, kde mi povedali že srdce nebije a že to nebude vitálne tehotenstvo, že však som ešte mladá, ešte otehotniem.. a o 2 týždne už bilo a teraz má môj chlapček 16 mesiacov 🥰 Kým nemáš bolesti, nekrvácaš, určite by som ešte počkala..

autor
8. máj 2021

Ďakujem žienky za všetky názory ❤️ rozmýšľala som že či tá druhá dutinka nemôže byť hematóm? 😏

kkovacovak
8. máj 2021

Hematom vyzerá trošku inak. U mňa vyzeral ako taký nepravidelný flak. Doslova ako modrina. Taka zvrásnená štruktúra alebo ako by som to povedala 😄 To druhe kľudne môže byť druhý gestacny ale je možné že nerastie a ani nikdy nebude. Že proste zanikne.

autor
19. máj 2021

tak zajtra ráno idem na kontrolu , bolesti nemám, nekrvácam ,nemám ani výtok a vymyzli mi tehu príznaky .... takže som pripravená na najhoršiu správu :-/

autor
19. máj 2021

* keďže sa mi nespustí spontánne , len nechápem že prečo ☹

lienka.7
19. máj 2021

A u ineho lekara si medzitym nebola???

lienka.7
19. máj 2021

Priznaky mat nemusis, ja som pri prvom nemala vobec nic!!!
Teraz je mi zle jak konovi 😔😔😔
Test mas stale pozit???
Ja som mala podobne, v 7 tt nic, skoro som sa zblaznila... a v 9 tt uz srdiecko!
Moc ti drzim palce !!!!

autor
19. máj 2021

nebola som, lebo žiadny dobrý odborník nemal bližší termín, ten kto mi dal minulý týždeň termín na zajtra, tak ten má veľmi dobré recenzie , tak ráno uvidím ☹ .. minulý týždeň vo štvrtok som si robila test , vtedy som mala veľmi silnu čiaru , ale odvtedy som nerobila .. Ja na začiatku som mala hrozné príznaky, ale cca od piatku nič... Keď zajtra uvidím že sa nič nezmenilo , tak pravdepodobne budem musieť íst na kyret (čomu by som sa chcela vyhnúť) , lebo vyzerá to tak že spontanne sa to nespustí ..... Som rada že tebe to dopadlo dobre ❤ 🙂

anjelicek26
19. máj 2021

Priznaky mat vobec nemusis, drzim velmi palce, nech ta to sono zajtra pozitivne prekvapi.

autor
19. máj 2021

@anjelicek26 ďakujem veľmi pekne ❤ , zajtra napíšem že ako som dopadla...

Strana
z2