icon

Prvá čiarka priesvitná, druhá silná. Som tehotná?

kikuska369_369
26. mar 2013

Chcela by som sa opýtať, je možné že je test pozitívny keď jena tehotenskom teste prvá čiarka priesvitná a druhá silná? Ide v tomto prípade o test pozitívny?
Ak s tým máte niektorá skúsenosť prosím odpíšte mi.
Ďakujem.

samasa
•
26. mar 2013

otoč test hore nohami 🙂

22macka22
•
26. mar 2013

zalezi kolko dni po ovulacii si, skus dat test sem, aby sme videli. Ak je viditelna,skus urobit test zajtra, pozajtra, ak bude silniet, znamena to, ze si tehu 🙂 drzim palceky

aaliyah
•
26. mar 2013

Ja som to tak tiež mala,a bola som tehotna 😉

beatrice28
•
26. mar 2013

tiež si myslím, že skôr ano ako nie

mistrall
•
26. mar 2013

skus to odfotit, ale skor je to pozit test 😉 zavisi, ci to bude silniet

awalancha3
•
26. mar 2013

takze ak ide o ovulacny test, tak je urcite negativny, ak ide o tehotensky test, ako je to v tvojom prípade, tak treba brat do uvahy kolky den po ovulacii si, aka znacka testu to je (pepino a woman secret robia slabych duchov), ci nemas cystu alebo si nebrala pregnyl.......Pozri si moj album s testovanim a uvidis, ze na 10 den po ovulacii je na teste len slabunky duch, skoro neviditelny, ale den po dni sa zosilnuje.... neostava ti nic iné, ako kazdy den testnut a ciarky porovnavat.... k lekarovi naozaj nema zmysel ist skor ako po 3-4 tyzdnoch, jedine, ze by si umierala od nedockavosti tak na odber krvi... 😉
S najvacsou pravdepodobnostou ale tehotna si, ak je na teste co i len slabulilinka druha ciarka ruzovej farby

aristka
•
26. mar 2013

urob si ešte jeden s odstupom pár dni

borkax
•
27. mar 2013

aj ja som tak mala. podla mna si

petra123horvathova
•
9. jan 2024

Dobrý pomôžte my pomôcť mešká my menštruácia 4 5 deň mám spravený test je pozitívny jedna slabšia čiarka druhá silnejšia som tehotná?🥺