icon

Prvé IUI. Je tehotenský test dôveryhodný?

monesz226
8. júl 2011

ahojte,chcela by som sa poradit
sme 11 dni po IUI a robila som si tri testy,prvy my ukazal najprv ze som neni tehotna ale vecer sa my tam objavila druha slabulinka ciarka,ostatne dva testy my vysli negativne a sme uz 11 den po IUI,mam verit testom?ale preco my tak prvy co bolo iba po 7 dnoch robeny ukaalo cirocku a iba vecer?
dakujem za radu

hora_lka
12. júl 2011

@mirus11 to je krasne, ze budete mat so sestrou rovnako malicke babo 🙂 meno uz mas vybrane? kolegyna, ktora cakala babo v januari, mala uz ma pol roka, tak este rodit isla s tym, ze nevie ake meno da, mali viac moznosti 😀

ludinka
12. júl 2011

@hora_lka tak to aj ja aby som si nerobila zbytocne nadeje 😒

mirus11
12. júl 2011

@hora_lka no my mame vybrane Šimonko.a keby to bolo dievca tak Karin

hora_lka
12. júl 2011

@mirus11 este to moze byt aj dievcatko? 🙂

mirus11
12. júl 2011

@hora_lka nie nemoze,to len keby nahodou,ale urcite to bude chlapcek.

hora_lka
13. júl 2011

@ludinka uz sme dnes skoro v polovici cakania 🙂 Tebe aj nieco povedali, coho sa mas vystrihat, co nemas robit, ja viem, ze sa asi prilis sledujem, ale napriklad kolegyna ked bola na IUI tak ju tam nechali 20 minut lezat, ja som isla dole hned, jej povedali, aby sa vystrihala prudkych pohybov, ja som sa vyslovene pytala na zumbu, ci to nebude vadit, ze nie.

hora_lka
13. júl 2011

@mirus11 Šimonko je pekne meno, aj Karin, tieto posledne mesiace su aj najdlhsie na cakanie, ze? chodis do prace? aky kocik mas vybrany? v akej farbe?

mirus11
13. júl 2011

@hora_lka no ja som na rizikovom od zaciatku tehu,tak nechodim do prace,a mame kupeny camarelo Q12-bezovy.ved mam ho aj v albume odfoteny.a v takychto horkach je to hŕozne,ale musime vydrzat

ludinka
13. júl 2011

@hora_lka ahoj 🙂 no mas pravdu uz sme v polovici
no aj mna nechali po IUI lezat pol hodinu na koze, ale povedali mi ze spermie urcite odtial nemozu vytiect
a o setreni mi nespominali vobec nic....v podstate po IUI si ako po obycajnom sexe, je to nahoda ci spermie oplodnia vajcko alebo nie, a to ze sa budes setrit tomu nepomoze
ak ti mozem poradit prilis sa na to neupinaj aby si nebola sklamana ak to nahodou nevyjde
ale ono to vyjde 😉
a kolegyni to IUI pomohlo??

hora_lka
13. júl 2011

@ludinka ahoj, ja viem, ze musim ocakavat na 50 % aj negativny vysledok, aj si to stale pripominam, ze este nie je nic iste, a poctivo cakam na koniec buduceho tyzdna 🙂 a sklamana budem ked to nevyjde, ale ideme na dalsi pokus urcite a potom sa uvidi, ak ani druhy pokus IUI nebude pozitivny. kolegyna bola viac krat na IUI, ale to nevyslo, potom uz na skumavke, to tiez vyslo nie na prvy raz, neviem presne na kolky, ale nakoniec to vyslo, ma uz teraz skoro 2rocnu dceru, je to sibalka velka 🙂 mam ju ako svetly priklad, ze treba bojovat a verit 🙂

ludinka
13. júl 2011

@hora_lka to je spravny pristup treba verit 🙂
ja idem na krv uz vstredu tak budem cakat trochu menej ako ty, a vysledky budu hned poobede, den predtym spravim aj test nech viem co mozem cakat ale skor nejdem vymyslat 😅
co sa tyka IVf tak ja som strasny strachoprd ☹
pisala si ze mm ma mierne zhorseny spg, a co ma zle mnozstvo, rychlost alebo morfologiu?? my mame vsetko v norme len morfologiu iba 1,5 percenta dobrych 😒
a kolko sa uz snazite? my 2 roky

franina
14. júl 2011

ahojte dievcata, ja ochvilku idem na IUI o 10,00 hod. tak prosim drzte palce, a este otazka co mam potom robit? lezat, ci sediet, ci sviecku robit ? alebo co? 😖

ludinka
14. júl 2011

@franina ahoj
mna nechali potom chvilku lezat na koze a potom mi poedali aby som v ten den bola v klude
sviecku robit netreba lebo vraj spermie nemozu z maternice vytiest 🙂
takze som len tak polihovala doma na gauci

franina
14. júl 2011

@ludinka uz som po.... tak som teraz doma a oddychujem, zajtra tiez nejdem do roboty tak ze pohoda tiez, tak uz len cakat 🙂
a ty si ako na tom? kedy si bola?

hora_lka
14. júl 2011

@franina
@ludinka ahojte, takze si drzime palce vsetky tri 🙂 ja som isla po IUI hned dole, nenechali ma polezat si, a hned som isla do roboty, este som to stihala presne na 9tu 🙂 dnes som hovorila s mojim gynekologom, velmi mily clovek, tak ma zase "poplul" a buduci tyzden mu mam hned oznamit vysledok. uz sme netrpezlivi 🙂 idem vikendovat s manzelom , tak pridem na ine myslienky. pekny vikend aj Vam

hora_lka
14. júl 2011

@ludinka my sa snazime necele 3 roky, manzel ma horsi spg, ale v zasade nie taky, aby sme z neho nemohli otehotniet, malo spermii, ale ved staci len jedna 🙂 ja mam problem tiez, mam cukrovku, bola som na inzulinovej rezistencii, co mi potvrdili, mam na to lieky. ale tiez by to nemal byt podla doktorov az taky zasadny problem. no ta uvidim co bude.

franina
14. júl 2011

@hora_lka drzim ti palce, neboj urcite vyjde 🙂
ja som si tam polezzala 45 min. a potom som isla von...
dievcata? aj vy ste spinili?

ludinka
15. júl 2011

@franina ja som bola 6.7
a aj ja som po IUI troch spinila- predsa je to zasah do maternice 😉

@hora_lka tak to ste potom idealny pripad na IUI 😉 neboj urcite vam pomoze
u nas je problem s morfologiou a to je horsie lebo aj ked sa spermie dostanu k vajcku tak doneho nemozu vojst 😠
ale ako ty hovoris staci len jedna dobra 😀 takze musime verit

franina
15. júl 2011

@ludinka a na krvicku kedy ides? test si si nerobila? 🙂 sice sa neoplati kvoli pregnylu este ...

ludinka
15. júl 2011

@franina na krv idem v stredu a na test je este skoro ja testnem az v utorok, najskor pondelok

ludinka
18. júl 2011

@hora_lka , @franina takze u mna to nevyslo, robila som dnes test a je negativny 12 den po IUI 😢

franina
18. júl 2011

@ludinka mojko este si nebola na krvicku, nemozes este vediet!!! nezufaj, nadej umiera posledna 🤐

ludinka
18. júl 2011

@franina ved bodaj by to tak bolo 🤐 ale tak som realista

franina
18. júl 2011

@ludinka a kedy si si robila testik? rano?

hora_lka
18. júl 2011

@ludinka urcite musis pockat na vysestrenie krvi, test nemusi byt 100 % v nasich hormonmy prepchatych telach. takze urcite chod na krv, tak ako si mala v plane a uvidis 🙂 treba verit, verit verit .. aj ja si verim, a rozhodla som sa, ze si nebudem robit test, pockam az na krv

ludinka
19. júl 2011

@franina ano hned z ranneho mocu
@hora_lka ved jasne ze pojdem aj na krv ale sanca ze to vyslo je uz minimalna 😖 a ty ides kedy na krv?

hora_lka
19. júl 2011

@ludinka ja sa chystam vo stvrtok alebo piatok, dnes si chcem kupit test, ale manzel nechce aby som si ho robila, ze mam pockat. tak neviem. je mi to luto, ak Ti to nevyslo, ale myslim, ze to este nemusi byt konecne, niekde som tu citala, ze test bol negativny a bola tehotna. aky test si si robila, aj od toho dost zalezi, nie vsetky su dobre. ja som dnes 12 den po IUI.

ludinka
19. júl 2011

@hora_lka robila som test s nazvom women secret baby pisali citlivost 10.
a mas pravdu tiez som tu citala aj od inych bab ze mali testy negativne a boli tehu ale je to skor rarita
kazdopadne aspon viem co mozem cakat od krvy a nebudem uz taka sklamana ked sa stym zmierujem uz odteraz 😀
alebo budem o to viac stastna ak by to nahodou vyslo 😵 ale na to sa uz nespolieham

ludinka
19. júl 2011

@hora_lka ak sa rozhodnes testovat tak skus z ranneho mocu alebo netestuj vobec a vydrz na krv

franina
19. júl 2011

@ludinka podla mna najlepsi test je mamatest, ten ma nikdy nesklamal 😎