icon

Prvé IUI. Je tehotenský test dôveryhodný?

monesz226
8. júl 2011

ahojte,chcela by som sa poradit
sme 11 dni po IUI a robila som si tri testy,prvy my ukazal najprv ze som neni tehotna ale vecer sa my tam objavila druha slabulinka ciarka,ostatne dva testy my vysli negativne a sme uz 11 den po IUI,mam verit testom?ale preco my tak prvy co bolo iba po 7 dnoch robeny ukaalo cirocku a iba vecer?
dakujem za radu

mirus11
19. júl 2011

@hora_lka moja aj ja som ten pripad,kedy bol test negativny a krvicka pozitivna a teraz budem za 7tt rodit

franina
19. júl 2011

@ludinka no vidis aj
@mirus11 je taky pekny pripad ... mirus super tesim sa ze sa ti podarilo, a drzim palce pri porode 😉

ludinka
20. júl 2011

@franina
@mirus11 dakujem za povzbudenie tak o tretej uz bude vsetko jasne
na sone mi povedali ze sliznicu mam krasnu a ze testom nemam verit tak este je vo mne iskierka nadeje 🤐

hora_lka
20. júl 2011

@franina to som aj ja pocula, mamatest.. ja som si ho vcera chcela kupit, len som sa nedostala do lekarne, a uz idem v piatok na krv, tak neviem ci uz nepockam, co povedia tam.

hora_lka
20. júl 2011

@mirus11 ved prave, Ty si pozitivny pripad 🙂 a ja som uz netrpezliva, neviem ci si urobim test.

hora_lka
20. júl 2011

@ludinka maju pravdu, testu never, pockaj co oni. treba verit

mirus11
20. júl 2011

@franina dakujeme a dufame,ze bude vsetko v poriadku.

mirus11
20. júl 2011

@hora_lka vies co,ja z vlastnej skusenosti by som ti radsej poradila vydrzat do odberu krvicky a az potom urobit test.ja som to tak urobila.ja som skor test ani nerobila a vidis,aj to mi vysiel vtedy este negativny

mirus11
20. júl 2011

@ludinka a kedy o tretej budes vediet vysledok?tak ja by som sa toho drzala,ked ti povedali na sone,ze mas sliznicu peknu.uvidis ze to vyslo.a budes dalsi pripat po mne.

ludinka
20. júl 2011

@hora_lka s tymi mama testami je vzdy problem nikde ich nemaju 😠 ale tak radsej pockaj, vidis ako som ja dopadla aj som testla , a aj tak neviem uz teraz na com som 😅

hora_lka
20. júl 2011

@mirus11
@ludinka dievcata, tak ja skuuuusim vydrzat 🙂 aj som mala cestou z roboty namierene do lekarne, ale teda nepojdem, len uz som netrpezliva a verim, ze to bude dobre .. pobolieva ma spodok brucha, tak neviem ci je to dobre, alebo zle, hlavne vtedy ked si dam utrogestan. na krv idem az v piatok, zajtra mam skolenie a nijako by som to nestihla

hora_lka
20. júl 2011

@ludinka uz nebudes dlho cakat a podla toho sona by to aj mohlo vyjst.tak drzim vsetky palce, aby si mala o tretej dobre spravy

mirus11
20. júl 2011

@hora_lka aj mna pobolievalo brusko,ako keby som mala dostat menzes,a preto som ani tomu nevedela uverit,ked mi povedali,ze som tehu.bolo to az neuveritelne.

ludinka
20. júl 2011

takze baby uz mi volali a je to tak ako som myslela- negativne.
takze na buduci mesiac 3. IUI

hora_lka
20. júl 2011

@mirus11 asi sa uz aj sledujem, no uvidim v piatok, uz ako bude, ale ked to nevyjde budem sklamana.

hora_lka
20. júl 2011

@ludinka do tretice vsetko dobre, raz to musi vyjst, je mi to luto, tak som myslela, ze ked Ti na sone pochvalili sliznicu, ze to urcite vyjde. je to skoda. ale som rada, ze ides dalej, mozem sa spytat kolko mas rokov? ja mam 38, manzel 40, nas uz velmi tlaci cas. neskoro sme zacali.

ludinka
20. júl 2011

@hora_lka to nic, ja som s tym pocitala ze to nevyslo, ja mam 26 rokov a mm 31
drzim ti strasne palce aby ti to vyslo, niekedy ani nizky vek nepomoze ked je problem u chlapa
ty ides piatok na krv a kedy mas vysledky?

mirus11
20. júl 2011

@hora_lka no ja som sa ani nesledovala a manzel mi hovoril,ze ty budes urcite tehotna,lebo ja som chodila stale na wc a priserne ma boleli prsia,a hlavne ma bolelo podbrusko,ako keby som mala dostat menzes.a preto som si myslela,ze to nevyslo.mne sa ani na tu krv nechcelo ist,lebo som bola presvedcena,ze s toho nic nieje a to som sla na krv uz s takym sklamanim,ze to budeme musiet absolvovat opet.a vidis,co chvila budem rodit.

franina
20. júl 2011

@ludinka joooooooooj je mi to luto... presne tohto sklamania sa bojim ☹ ale do tretice vsetko dobre! neboj nic uz to vyjde na buduci tyzden 😉

franina
20. júl 2011

@hora_lka ahojky, okrem podbruska ta bolia aj prsia?

hora_lka
21. júl 2011

@ludinka idem v piatok, vlastne je to zajtra a vysledky budu dufam poobede, uz si ani ten test robit nebudem, uz vydrzim. budem velmi prevelmi stastna ked to vyjde, ale ocakavam aj tu druhu moznost, dnes rano som sa s tym zobudila, ze to nevyslo. vy ste este mladi, este to u Vas nie je take, ze Vas tlaci cas, a treba dufat, ze to vyjde, lekarska veda sa stale zdokonaluje, dokazu pomoct kazdemu. mam byvalu kolegynu, ktora je teraz na materskej s druhym babom, a az teraz sa priznala, ze ona chcela deti do 30tky, tak absolovovala 2 x IUI, nevyslo a teraz ma 2 krasne dcery, jednoducho musel prist jej cas.
Takisto je to aj u Teba, musi prist Vas cas 🙂

hora_lka
21. júl 2011

@mirus11 mne sa uz v noci sniva, dnes som vstavala s tym, ze to nevyslo, spodok brucha ma stale pobolieva, rano viac, nebolo mi rano dobre, na WC chodim normalne, to nepozorujem, ze by som viac chodila, akurat som strasne a stale hladna 🙂 trosku sa ochladilo, to je asi lepsie pre Teba, ako horucavy

ludinka
21. júl 2011

@hora_lka budem na teba zajtra mysliet a drzim ti palce aby ti to vyslo 😵 😵
a aj ja sa uspokojujem s tym ze este nas netlaci cas ale zase sa bojim toho ze je u nas nejaka skryta pricina a aj tak nas neminie IVF....teda vlasne iba stracame cas 😔

hora_lka
21. júl 2011

@franina ahoj, viac ma pobolieva spodok brucha, prsie tiez, ale to nie az tak velmi. no uz zajtra budem vediet na com som. Ty si ktory den po? test si este neskusila? ja som aj chcela, ale uz vydrzim aj bez toho 🙂

hora_lka
21. júl 2011

@ludinka dakujem, zajtra uvidime, ci bude stastny den 🙂 z IVF mam strach, myslim, ze ste to zacali riesit nacas, to je na tom dobre a mozno Ta este daju viac krat na IUI, citala som, ze aj 7 krat baby boli. to nie je taky narocny zakrok. neviem, ci som sa uz pytala, do akeho centra chodis? mozno ak by sa dlho nedarilo, treba skusit niekde inde, viem, ze si aj Brno velmi chvalia, ze su tam dobri odbornici

ludinka
21. júl 2011

@hora_lka ja ti drzim silno prsty nech to vyjde
ja sa tiez IVF bojim ☹ chodime do heliosu ale uz sme sa objednali na buduci mesiac aj do is care nie preto ze by sme boli nespokojny ale chceme pocut aj iny nazor na mm spermiogram....
ak sa potvrdi ze nie je az taky najhorsi tak este skusime aj dalsie IUI, predsa len ta uspesnost 15 percent ja mala a 3 pokusy su podla mna dost malo
a co sa tyka brna tak to zvazujeme v pripade ak by bolo nutne IVF pretoze tam ho vykonavaju aj bez stimulacie, na slovensku tato moznost nie je

mirus11
21. júl 2011

@hora_lka no pre mna je urcite lepsie taketo pocasie,ako pre kazdu tehulku

franina
21. júl 2011

@hora_lka ahojky 🙂 no ja som akurat 7 den po iui tak uvidime, pregnyl mam este urcite v tele tak ze testovat je zbytocne.... daj nam zajtra vediet, drzim ti strasne palce 😉

hora_lka
22. júl 2011

@mirus11
@ludinka
@franina dievcata bola som na krv a o 14 mam volat.

ludinka
22. júl 2011

@hora_lka drzim silno slno prsty, bohuzial o druhej tu uz nebudem, ale v pondelok si tu hned pridem precitat ako si dopadla 😵 🤐