icon

Prvé IUI. Je tehotenský test dôveryhodný?

monesz226
8. júl 2011

ahojte,chcela by som sa poradit
sme 11 dni po IUI a robila som si tri testy,prvy my ukazal najprv ze som neni tehotna ale vecer sa my tam objavila druha slabulinka ciarka,ostatne dva testy my vysli negativne a sme uz 11 den po IUI,mam verit testom?ale preco my tak prvy co bolo iba po 7 dnoch robeny ukaalo cirocku a iba vecer?
dakujem za radu

Strana
z5
ludinka
26. júl 2011

@hora_lka byva vo vrbovom pri piestanoch, ona internet nema takze najlepsie je ist k nej osobne
takze ty zacinas s clostylom na 5 DC? ja na 3. a na sono idem na buduci utorok, tam mi povedia kedu bude IUI
ja tajne dufam ze by sme to mohli stihnut aj buduci piatok, sobotu ale to zavisi od folikov...

hora_lka
26. júl 2011

@ludinka na 5ty den, a na krv a ultrazvuk by som mala ist 10-11 den, takze niekedy buduci tyzden ku koncu. ako si sa k tej pani bylinkarke dostala, myslis, ze Ti da nieco, co pomoze otehotniet?

ludinka
26. júl 2011

@hora_lka tu na koniku je o nej tema Bylinkarka Anna Kopacova, je tam na nu cislo
je verim ze dokaze pomoct...... fiiha a ty ides pred IUI aj na krv?

hora_lka
26. júl 2011

@ludinka ano nasla som tu temu, cislo zatial nie, len som to tak zbezne preletela. na krv som bola aj predtym, 3 DC, a potom uz keb ma objednali na IUI, tak zase krv aj ultrazvuk. vsade to robia inak. inak pre mna je zobrat krv utrpenie, nemam ziadne viditelne zily, tak mi beru kde sa podari, zvykne ma 2-3 krat pichnut, kym nieco naberieme 🙂 aj teraz mam ruku celu modru z piatka

ludinka
26. júl 2011

@hora_lka tak to vitaj v klube mne naposledy tiez pichali 2 krat a mam modru ruku ako keby ma doma bili 😀

hora_lka
26. júl 2011

@ludinka mna uz si sestricky pamataju, ze Vy ste ta bez zil, rano tam stoji vzdy strasne vela bab, kazda je vnutri tak 3-4 minuty a ja potom zabrzdim rychlu premavku 😀 co sa da robit 🙂

ludinka
26. júl 2011

@hora_lka ja ked som isla naposledy tak im vravim ze musim pri tom lezat, zily mam neviditelne a krv hustu...tak sa len zasmiali a ked som odchadzala tam mi vraveli ze nabuduce mam povedat ze mi aj praskaju 😀
a tiez sa blbo citim ked je za mnou potom taka velka rada 😅

hora_lka
26. júl 2011

@ludinka uz som nasla na tu pani cislo, skusim jej zavolat, nie je to od nas az tak daleko, manzel sice suhlasit nebude, on na tieto veci moc nie je, ale kvoli mne tam pojde. ved za to nic nedame, som potom aj zvedava, ako Ty u nej dopadnes.

ludinka
26. júl 2011

@hora_lka aj ja som zvedava co mi povie potom ti dam vediet, a ja som sa strasne dlho nemohla k nej dovolat nakoniec mi zdvihla v sobotu podvecer

mirus11
26. júl 2011

@hora_lka ahoj moja-ja to chapem,to kazdy z nas ma niekedy dobry den a niekedy nie.aj ja to mavam a hlavne teraz v tehotenstve.ale druhy pokus uz urcite vyjde.aj nam keby prvy nevysiel,sli by sme znovu.az pokial sa to nepodari.

iwusia
25. aug 2013

Ahojte zeny, dnes je 10. den po IUI, zvadza ma to k testu, ale asi je moc skoro. Ake mate s tym skusenosti? Caka este niekto?🙂 AKe ste mali pocity aj tie co sa podarilo, aj tie baby ktorym nie? Ja som mala pregnyl a doteraz beriem Utrog... 2-0-2, vkladam ale je mi z nich zle ako keby som ich jedla. To bolenie v podbrusku ma znepokojuje, ale ze vraj je to OK? Ak niekto prezivate alebo ste prezili to co prave ja, veelmi pomoze ak sa podelite o skusenosti!! dikes 🙂

allenkovababulka
Odpoveď bola odstránená
osky
16. sep 2014

@monesz226 vidim ze tento prispevok je zu dost stary-ale mam presne tuto dilemu.
som 16 den po iui,je to zu nas druhy iui pokus.test vysiel negativne,mam velky tlak v podbrusku,chce sa mi spat....no mozu to byt aj predmenstruacne priznaky,jasne.len chcem vediet,ci mam teda este dufam a ci zu je to neskoro.....test bol biely ako sneh...

osky
16. sep 2014

ale na malu potrebu chodim tiez nenormalne casto-pomaly stretam sama seba vo dverach....divne

ckatka
27. feb 2015

ahojte ja som 10 den po IUI, test biely ale menstruacia zatial neprisla (progesteron to drzi)... och uz nech je aspon pondelok, zvedava som

miladka234
18. apr 2016

@ckatka Ahoj ako si vtedy dopadla? Ja som dnes 7 den po iui a netrpezlivo cakam..

ckatka
26. apr 2016

@miladka234 neúspešne 😕 ideme na ivf v júli

miladka234
26. apr 2016

@ckatka ahoj, to ma mrzi, ja som bola dnes na krvi a taktiez s negativnym vysledkom ☹ som taka sklamana.

ckatka
26. apr 2016

@miladka234 :( co uz, musime verit, ze to pride, ked to ma prist,... drzim palce

miladka234
27. apr 2016

@ckatka ďakujem pekne..musíme pozbierať všetky sily a ísť ďalej. Môžem sa spýtať, bola si potom ešte na ďalšej iui, ďalší pokus? Alebo ste to nechali tak a chystáte sa teda na ivf?
Neviem ani sama, čo ďalej. Tiež držím palce .

telenor
27. apr 2016

kocky ahojte poterbujem radu.je mozne ze mi menzes 6.4.neprisiel,mamatest mi ukazal dve ciarky i ked ta druha bola velmi slaba,a lacny axiom test mi neukazal nic.je mozne i napriec tomu byt tehotna?dakujem moc

miladka234
27. apr 2016

@telenor ahoj, dobre si napisala ten datum? Ved skus kupit este nejaky lepsi test a mozno potom zajst ku gyndosovi co on na to..

telenor
27. apr 2016

@miladka234 ahoj ano poslednu som mala 6,3 a ta 6,4 sa uz akosi nedostavila

ckatka
28. apr 2016

@miladka234 boli sme 2x na IUI a potom IVF neuspesne, mali sme len 3 nie velmi dobre vajicka z nich sa neujalo ani jedno, chystame sa na druhe IVF v lete s inymi liekmi

saska2020
1. okt 2022

@monesz226 aj ja som teraz takto isto

Strana
z5