Prvé IUI. Je tehotenský test dôveryhodný?
ahojte,chcela by som sa poradit
sme 11 dni po IUI a robila som si tri testy,prvy my ukazal najprv ze som neni tehotna ale vecer sa my tam objavila druha slabulinka ciarka,ostatne dva testy my vysli negativne a sme uz 11 den po IUI,mam verit testom?ale preco my tak prvy co bolo iba po 7 dnoch robeny ukaalo cirocku a iba vecer?
dakujem za radu
@ludinka ano nasla som tu temu, cislo zatial nie, len som to tak zbezne preletela. na krv som bola aj predtym, 3 DC, a potom uz keb ma objednali na IUI, tak zase krv aj ultrazvuk. vsade to robia inak. inak pre mna je zobrat krv utrpenie, nemam ziadne viditelne zily, tak mi beru kde sa podari, zvykne ma 2-3 krat pichnut, kym nieco naberieme 🙂 aj teraz mam ruku celu modru z piatka
Ahojte zeny, dnes je 10. den po IUI, zvadza ma to k testu, ale asi je moc skoro. Ake mate s tym skusenosti? Caka este niekto?🙂 AKe ste mali pocity aj tie co sa podarilo, aj tie baby ktorym nie? Ja som mala pregnyl a doteraz beriem Utrog... 2-0-2, vkladam ale je mi z nich zle ako keby som ich jedla. To bolenie v podbrusku ma znepokojuje, ale ze vraj je to OK? Ak niekto prezivate alebo ste prezili to co prave ja, veelmi pomoze ak sa podelite o skusenosti!! dikes 🙂
@monesz226 vidim ze tento prispevok je zu dost stary-ale mam presne tuto dilemu.
som 16 den po iui,je to zu nas druhy iui pokus.test vysiel negativne,mam velky tlak v podbrusku,chce sa mi spat....no mozu to byt aj predmenstruacne priznaky,jasne.len chcem vediet,ci mam teda este dufam a ci zu je to neskoro.....test bol biely ako sneh...
ale na malu potrebu chodim tiez nenormalne casto-pomaly stretam sama seba vo dverach....divne
ahojte ja som 10 den po IUI, test biely ale menstruacia zatial neprisla (progesteron to drzi)... och uz nech je aspon pondelok, zvedava som
@ckatka Ahoj ako si vtedy dopadla? Ja som dnes 7 den po iui a netrpezlivo cakam..
@miladka234 neúspešne 😕 ideme na ivf v júli
@ckatka ahoj, to ma mrzi, ja som bola dnes na krvi a taktiez s negativnym vysledkom ☹ som taka sklamana.
@miladka234 :( co uz, musime verit, ze to pride, ked to ma prist,... drzim palce
@ckatka ďakujem pekne..musíme pozbierať všetky sily a ísť ďalej. Môžem sa spýtať, bola si potom ešte na ďalšej iui, ďalší pokus? Alebo ste to nechali tak a chystáte sa teda na ivf?
Neviem ani sama, čo ďalej. Tiež držím palce .
kocky ahojte poterbujem radu.je mozne ze mi menzes 6.4.neprisiel,mamatest mi ukazal dve ciarky i ked ta druha bola velmi slaba,a lacny axiom test mi neukazal nic.je mozne i napriec tomu byt tehotna?dakujem moc
@telenor ahoj, dobre si napisala ten datum? Ved skus kupit este nejaky lepsi test a mozno potom zajst ku gyndosovi co on na to..
@miladka234 ahoj ano poslednu som mala 6,3 a ta 6,4 sa uz akosi nedostavila
@miladka234 boli sme 2x na IUI a potom IVF neuspesne, mali sme len 3 nie velmi dobre vajicka z nich sa neujalo ani jedno, chystame sa na druhe IVF v lete s inymi liekmi

@hora_lka byva vo vrbovom pri piestanoch, ona internet nema takze najlepsie je ist k nej osobne
takze ty zacinas s clostylom na 5 DC? ja na 3. a na sono idem na buduci utorok, tam mi povedia kedu bude IUI
ja tajne dufam ze by sme to mohli stihnut aj buduci piatok, sobotu ale to zavisi od folikov...