icon

Kedy je vidieť tehotenstvo na ultrazvuku?

anonym123455
Včera o 10:33

Ahojte, mám nepravidelnú menštruáciu. Posledná menštruácia bola 13. júna, ovuláciu som vraj mala 3. júla. Styk som mala 27. júna a potom 3. a 4. júla. V piatok som sa začala cítiť inak – bola som strašne unavená, veľmi ma boleli prsia a mala som trošku menštruačné bolesti v podbrušku. Kúpila som si tehotenský test, na ktorom sa hneď ukázali dve čiarky. Potom som si kúpila aj digitálny Clearblue, ktorý mi ukázal 2–3 týždne. Dnes som bola u gynekológa a na ultrazvuku zatiaľ nič nebolo vidieť. Povedal, že je ešte skoro, a objednal ma až na 3. augusta. Je to moje prvé tehotenstvo, preto by som sa chcela opýtať, približne koľko týždňov môžem byť a kedy vám bolo prvýkrát niečo vidieť na ultrazvuku? Trošku ma to zneistilo.

anonym_968cf9
Včera o 10:35

@anonym123455 včera si písala že si v 5 tt a dnes nevieš?

anonym_14a82b
Včera o 10:41

@anonym123455 asi si tak v 5tt a to este veru nemusi byt nič vidieť, hcg ti nebral? Mne v piatok bral mala som 321 v stredu bolo 170 takze rastie snad bzde aj dalej… takze este malo tak na sono ma objednal 28.7 aby videl ci je tam uz aspon gestacny vak ale ja som po dvoch potratoch inak by ma objednal asi aj neskor

anonym_25b2e1
Včera o 10:41

@anonym123455 a z coho si usudila, že si mala ovulaciu az 3.júla ? Si v 5tt+3d cize 6tt a tam max vidiet len umiestnenie gestacneho vaku, nič zatial nikto neuvidí ..

anonym123455
autor
Včera o 10:45
@anonym_968cf9

@anonym123455 včera si písala že si v 5 tt a dnes nevieš?

@anonym_968cf9 Tak mi to vypočítal ten kalendár.

anonym123455
autor
Včera o 10:46
@anonym_25b2e1

@anonym123455 a z coho si usudila, že si mala ovulaciu az 3.júla ? Si v 5tt+3d cize 6tt a tam max vidiet len umiestnenie gestacneho vaku, nič zatial nikto neuvidí ..

@anonym_25b2e1 Tak v ten deň mi všetko sedelo na ovuláciu – aj príznaky. … dufam že dopadne všetko dobre

anonym123455
autor
Včera o 10:50
@anonym_14a82b

@anonym123455 asi si tak v 5tt a to este veru nemusi byt nič vidieť, hcg ti nebral? Mne v piatok bral mala som 321 v stredu bolo 170 takze rastie snad bzde aj dalej… takze este malo tak na sono ma objednal 28.7 aby videl ci je tam uz aspon gestacny vak ale ja som po dvoch potratoch inak by ma objednal asi aj neskor

@anonym_14a82b Nebral mi ani krv. Keď som sa pýtala, či je to potrebné, povedal, že zatiaľ nie, pretože je to ešte v skorom štádiu a nič nie je vidieť. Ak 3. augusta stále nič neuvidí, vtedy mi odoberie krv. Dal mi len vitamíny a objednal ma na 3. augusta. Dúfam, že bude všetko v poriadku.

natalia328
Včera o 11:22
@anonym123455

@anonym_14a82b Nebral mi ani krv. Keď som sa pýtala, či je to potrebné, povedal, že zatiaľ nie, pretože je to ešte v skorom štádiu a nič nie je vidieť. Ak 3. augusta stále nič neuvidí, vtedy mi odoberie krv. Dal mi len vitamíny a objednal ma na 3. augusta. Dúfam, že bude všetko v poriadku.

@anonym123455 prečo si vlastne isla tak skoro k dr? Ja som mala ovu 23-24.6 a na sone bolo vidno už gestačný aj zltkový vak. No bohuzial v aprili som bola ako ty, lekár nič nevidel a bolo to biochemicke tehotenstvo... Takže už len čakaťm prípadne si o 5-6 dní kup digi test mal by ukázať 3+

veroni2
Včera o 11:53

@anonym123455 kolko dni ti meska ms? Dr ma objednava vzdy ked meska 10 dni. Uz je vtedy nieco vidiet. Neboj bude to dobre. Zachovaj klud🙂

anonym_8c4977
Včera o 18:50

Ahoj, akoby si písala o mojom cykle 😂 poslednú MS som mala 13.6 ale viem zw som mala posunutú ovulaciu lebo som si robila ovulacne testy a mala som ju až na 19 deň cyklu čiže niekedy 2.7, styk som mala 1.7. A taktiež som si robila test tento pistok čo bol a tiež clearblue a vyšiel mi 2-3 😂 ku gynekológovi som objednaná na štvrtok (viem, že skoro ale takto mi kázali prísť) a tiež rozmýšľam či tam vôbec v tomto štádiu niečo dokáže uvidieť. Drzim palce nech ti to dobre dopadne 😊 skúšala si od vtedy nejaké iné testy či ti ciarka silnie?

anonym123455
autor
Včera o 22:21
@anonym_8c4977

Ahoj, akoby si písala o mojom cykle 😂 poslednú MS som mala 13.6 ale viem zw som mala posunutú ovulaciu lebo som si robila ovulacne testy a mala som ju až na 19 deň cyklu čiže niekedy 2.7, styk som mala 1.7. A taktiež som si robila test tento pistok čo bol a tiež clearblue a vyšiel mi 2-3 😂 ku gynekológovi som objednaná na štvrtok (viem, že skoro ale takto mi kázali prísť) a tiež rozmýšľam či tam vôbec v tomto štádiu niečo dokáže uvidieť. Drzim palce nech ti to dobre dopadne 😊 skúšala si od vtedy nejaké iné testy či ti ciarka silnie?

@anonym_8c4977 nie neskušala nechcem to uplne sledovať ja sa rychlo vystresujem skôr počkam na toho lekara budem brať tie vitaminy čo mi predpisal a počkam😁