Prvé príznaky tehotenstva podľa vašich skúseností?
Ahojte, do ms mám 4 dni.
Mala som dnes v noci živý sen, včera citlivý čuch a 2 dni dozadu som mala pichanie akoby s vidličkou vpravo a zároveň blízko stredu podbruska. Môžu to byt prvé príznaky tehotenstva? Mala to tak niektorá z vás? Ďakujem🤗
@simikk77 ahoj, ja ťa s týmto sledovaním sa úplne chápem ale prosím nerob to. Z vlastnej skúsenosti po dlhšom snažení sa o bábo ti z toho prepne. Ja som mala aj dve čiarky na teste (vadný test), aj ma napínalo z potravín, aj prisahala by som iný pocit v podbrušku a tehotná nie som.
Platí pravidlo: ak máš príznaky tehotenstva, tak musí byť prítomné hcg. Ak je prítomné hcg natoľko, aby ti robilo tieto príznaky, tak bude pozitívny test. Neexistuje jeden jediný špecifický príznak tehotenstva, kedy by sme ti napísali, že si asi v tom. Jediné, čo je spoľahlivé, je dostatočne pozitívny test (podotýkam preventívne naozaj silné dve čiarky lebo testy vedia ukazovať falošný výsledok) alebo najlepšie hcg prítomné z krvi.
Takže na to čo sa pýtaš, ti nikto neodpovie. Pichanie medzi ovuláciou a ms som cítila, či som bola tehotná alebo nebola. Nerieš to, v dobrom ti vravím. Počkaj na meškanie ms a urob si test. Nelúšti ho, buď ti udrú dve čiarky do očí alebo test zahoď. Veľa šťastia ti prajem, nech netrvá dlho, kým máš dve pekné čiarky na teste❤️
Dvojicky
pichanie som mala aj ja pri oboch a vedela som, že sa niečo "deje" ale čo sa týka čuchu tak takto skoro určite nie. Zvracala som pri oboch ale teda začalo to až po potvrdení tehotenstva lekárom a to som vedela podla testu že som tehotna už pred ms...
@simikk77 prve priznaky mozu byt NAJSKOR 10 dni od oplodnenia, kym vajicko pride do maternice dovtedy telo ani nevie, ze si tehotna. Vynimocne je to 7 dni ale menej absolutne nie takze zalezi, kedy bol styk ak bola skora ovulacia mozu to byt, ak bola na cas vtedy je to dost na tesno, ak bola neskora tak je to uplne nerealne.

No neviem nemám pri sebe vešteckú guľu ale ked si mala cez plodné dni nechránený pohlavný styk tak tehotná môžeš byť. Treba kúpiť test a ocikať ju a podla návodu uvidíš výsledok