Prvý gynekologický termín po zistení tehotenstva: Čo očakávať?
Ahojte mám tu nejaké maminky ktoré išli ku gyn až ked zistili že ste otehotnili? Neviem proste som nikdy predtým nebola. No teraz som sa objednala ako mi vyšli pozitívne testy. Nikdy som nemala žiadne závažné problémy. Viem že preventívne som mala ísť už oveľa skôr mám (22).
Čo mám očakávať na prvom termíne? Ja som extrémne hanblivá aj keď viem že ona také vidí denno denne niekoľko krát ale chápete :D
Odber krvi, ster, ultrazvuk a samozrejme rozhovor zistenie tvojej a rodinnej anamnezy. Podla tyzdna tehotenstva ti mozno hned aj sestricka zalozi tehotensku knizku.
@anonym_5d2287 moze mi spravit odber ak mi povedala že nemusím prísť nalačno?
@anonym_5d2287 moze mi spravit odber ak mi povedala že nemusím prísť nalačno?
@anonym_autor ano aj mne robila na hcg alebo pohlavne choroby netreba chodit nalacno len na krvny obraz.
@anonym_autor urobi preventivku, podla datumu ms objedna na sono na poyvrdenie tehu.
Ja som tiez bola u gyn len 1x a potom az ked som bola tehu v 27r, lebo tiez vsetko ok a nic mo tam nebolo treba riesit.
1x som bola u gyn keď sim zistila že som tehotná. Mala sim takmer 30 rokov.
Zobrali mi krv, moc, spravili sono a dali další termin. Poradili aké vitamíny pre tehotnú sú fajn, čo si mam kúpiť napr kyselinu listovú a tým to bolo vybavené
Nič hrozne.
Baby to ste fakt boli prvýkrát u gynekológa v takom "vyššom veku"? Ako v dnešnej dobe mi to príde celkom nezodpovedné. Ako ok, tých 22 ešte ako tak. Ale aj tak. Veď tam treba chodiť a pravidelne každý rok na prehliadku.
Baby to ste fakt boli prvýkrát u gynekológa v takom "vyššom veku"? Ako v dnešnej dobe mi to príde celkom nezodpovedné. Ako ok, tých 22 ešte ako tak. Ale aj tak. Veď tam treba chodiť a pravidelne každý rok na prehliadku.
@anonym_e487ce no tak niekto nechodi, a?
@anonym_autor so zacinajucim sexualnym zivotom by zena mala zacat navstevovat aj gynekologa... nic zle sa ale nestalo, ak si tak doteraz nespravila... uz chodit budes a postupne aj odide strach a hanba... drzim palce

Odber krvi, ster, ultrazvuk a samozrejme rozhovor zistenie tvojej a rodinnej anamnezy. Podla tyzdna tehotenstva ti mozno hned aj sestricka zalozi tehotensku knizku.