Prvý sex cez plodné dni
Dobrý deň, neviem čo mám robiť... nemám sa komu vyžalovať :( ...
Mám 17 a včera som mala prvý sex :( ...som z toho veľmi smutná pretože som to vôbec nechcela...Ten debil nemal ani ochranu 😔. Nevedela som sa mu ubrániť...
Chcela som odísť ale nenechal má 😔ahh...Teraz to veľmi ľutuje že čo urobil ale neverím mu...pretože on si to užíval ale ja nie :( ...Mala som veľmi silné bolesti :( ...Vôbec som sa nevedela ako brániť.. 😔😔
Mám bolesti pod bruškom :( ...iba teraz ráno som si všimla, že mám plodné dni :( ...
Veľmi sa bojím že otehotniem...:(
@orchidea89 Moja zlata... ak mas sex, s ktorym nesuhlasis, tak je to znasilnenie. Ty ho neustale obhajujes, ze neznasilnil ta, ale vedel ze to nechces. Tak ako by si to nazvala? Bolo to proti tvojej voli. Prosim ta, nenechaj si toto robit. Keby sa nieco take dialo tvojej dcere, tiez by si ju od toho chcela uchranit.
Ziadny chlapec si nebude mysliet ze si k**** kvoli tomu, ze uz nie si panna. Nevystriedala si 10tich chlapov, mala si jedneho. Toto je taky hlupy dovod preco s nim ostavas, ze az.
V dobrom ti radim, spamataj sa a ukonc to. Je k tebe nasilny, pije, fyzicky ta napada, zachran sa!
@orchidea89 mala.som viac sex. partnerov a ziadneho z nich nezaujimalo, ci som panna. Teda len s prvym sme sa o tom rozpravali, ostatnym bolo z kontextu rozhovorov jasne, ze panna nie som a nikdy mi na to nic zle nepovedali. Je to tvoja osobna vec a nikoho do toho nic nie je. Prvy sex som tiez mala v 17. Je velmi zle ostavat s niekym len kvoli tomuto. A uvidis, ze ked ta niekto bude naozaj lubit, tak sex s nim bude uplne o niecom inom ako to, co si zazila teraz. Nemusis sa vobec bat.
@orchidea89 Vies ako rada by som ti pomohla? Keby si tak dala na slova skusenejsich a mudrejsich v tejto diskusii a prestala sa takto trapit.
Urcite by ani tvoji rodicia neboli radi, ani nikto z tvojho okolia kto ta ma skutocne rad. Pevne verim, ze nabuduce sem napises, ze si to ukoncila a budes si za svojim rozhodnutim stat a nenechas sa nim vydierat. Si silna zena, stoj za sebou!
@fokuska Ďakujem, vaše slová sú veľmi pravdivé!! Vážim si to veľmi ... urobím všetko preto aby som sa ho zbavila ... Ďakujem vám ..❤️
@orchidea89 skús si to predstaviť ako inú situáciu. Predstav si, že by si mala dcéru a všetko to či si prežila ty, by zažila ona. Chcela by si, aby si týmto prešla tvoja dcéra? Žiadna žena si nezaslúži takéto zaobchádzanie. A panenstvo nie je take dôležité ako to ty teraz vidíš. Žiadneho muža nebude zaujímať počet tvojich partnerov. A ak áno a bude posudzovať teba podlo tohto čísla, tak si ta nezaslúži. Ty si úžasná ľudská bytosť. Definujú ta tvoje skutky a tvoje reči, nie číslo na váhe, nie veľkosť topánky a vonkoncom nie počet partnerov.
@marpel máte pravdu..nič vám na to nemôžem napísať, len s vami súhlasiť
@orchidea89 kľudne mi tykaj, mám “len” 26 😄. A keby si si chcela viac popísať sukromne, kľudne môžme. Prešla som si jedným nie pekným vzťahom a keby mi mal kto vtedy poradiť, ušetrila by som si kopec trápenia.
@orchidea89 rozchod s prvou laskou je asi ten najbolestivejsi ale za mna cim skor tym lepsie...casom to preboli a uz si len budes tukat po cele ze si to mala dávno ukoncit a netrapila by si sa tak dlho🙂
@orchidea89 Daj vediet ako sa ti dari a pokojne kedykolvek napis ci uz tu, alebo pokojne aj sukromnu spravu. Vzdy ta tu podporime ;)
Ja som priblizne v tvojom veku (mala som 16) tiez mala vztah so egoistickym ziarlivcom a manipulatorom a po tom co som to konecne ukoncila som si trieskala hlavu o stenu ze som to nechala trvat rok a ze co vsetko som mu dovolila (obmedzovat ma, rozkazovat...), ze kde som mala rozum. So sucasnym rozumom by som mu vtedy po tyzdni povedala, ze cau moj zlaty, toto si ku mne nebude dovolovat.
Ale mala som rovnake pocity ako ty - moj prvy vztah a ja to ukoncim? Ved on ma ma rad, hovori to, on mi chce len dobre. Velmi dobre to poznam.
Ale ja uz poznam aj ten pocit po tom, ako mi bolo nadherne ked som uz bola volna 🙂 nedokazes si predstavit ake krasne veci ta cakaju, len co sa zbavis tohto chlapca, ktora si ta absolutne nezasluzi.
@orchidea89 Moja zlata, utekaj od takého co najskôr. Viem co hovorím. Prešla som si z v tvojom veku. A ver ze nájdeš lepšieho a časom nebudeš sama chápať preco si sním toľko bola a znášala to všetko. Keď sním ostaneš bude to len horšie. Never sľubom, to takým ide najlepšie. Ak budeš opatrná časom nájdeš niekoho omnoho, ale ze omnoho lepšieho. Taky určite nebude riešiť ci si, alebo nie si panna. Vyzeráš byť slušne, normálne dievča, tak nevidím problém. Ale určite s tým terajším neostávaj. Môžeš dopadnúť omnoho horšie. Nedopust to. Ja som takého magora opustila po skoro 3 rokoch slepého vzťahu, stále som verila sľubom. Až som už psychicky bola na dne. Chcela som koli tomu aby som sa ho zbavila už potom normálne odísť žiť do zahraničia.
Nakoniec som ostala, spoznala som totižto medzitým môjho terajšieho partnera. Sme spolu 10 rokov, mame už 3 krásne detičky. A sama si trieskam hlavu kde som predtým mala rozum. Ak sa potrebuješ aj pomimo vyrozprávať kľudne mi napíš aj súkromnu správu. Viem ze v takomto čase potrebuješ oporu.
@fokuska vďaka ak by niečo, tak vám napíšem.
@weronika90 som veľmi rada, že mi píšete a dávate mi rady čo mám robiť veľmi si to vážim ❤️❤️ak by niečo napíšem vám 🥰🥰
Takéto slová má vedia veľmi povzbudiť a zobudiť má..
@orchidea89 Preco sa bojis, ze si ta muz nebude vazit len preto, lebo uz nie si panna? Si veriaca? Dnes je to uz predsa dost bezne, ze aj zeny maju viacerych sexualnych partnerov, kym najdu "toho praveho". A ak si veriaca a preto ti to vadi, tak viem, ze nejeden veriaci muz by bol rad, aby ti mohol byt oporou v takej situacii a ukazat ti krasu ozajstneho vztahu a ozajstnej lasky, vazit si ta a obnovit aj tvoju sebadoveru a "dusevne panenstvo" ako sa teda hovori medzi veriacimi. Laska je krasna, preto treba za nou ist a nezabijat cas takymto nepeknym vztahom, kde si na teba muz aj dovoluje. Niekde je muz, ktory si ta bude vazit a milovat ta a mozno aj na rukach nosit, len tomu musis dat sancu. Budem ti drzat prsty :-*
@cervenaruza123 áno som veriaca....
Ďakujem
@orchidea89 Porozpravaj sa o tom s nejakym knazom, ak nejakemu doverujes. To v takychto situaciach dokaze velmi pomoct, ale musi to byt rozumny knaz. Najlepsie nejaky, co robi s mladezou. A naozaj sa neboj, nemas si co vycitat a uz vobec nie v situacii, ked si ty ten sex vlastne povodne ani nechcela. Aj rozumny veriaci muz to pochopi a bude s tebou rad vo vztahu, aby ta pred dalsimi takymito vztahmi ochranil.
@orchidea89 Ak si veriaca tak o to viac si daj dokopy, ci je podla teba tento vztah ukazkou vztahu o akom hovori aj tvoja viera. Toto je vzajomna ucta, respektovanie, laska? Z jeho strany urcite nie.
Nenechaj sa ukecavat sladkymi recickami, urcite velmi dobre vie ako ma na teba ist, lenze ty uz nie si hlupucke dievcatko, ktore mu na to vsetko skoci. Chce to vela sil, ale ty ich v sebe najdes ;) mas nasu plnu podporu.

@fokuska som rada, že vás to zaujíma ako sa to skončilo, veľmi ma váš komentár potešil