Prvý sex - šanca na otehotnenie
Ahojte, s mojim frajerom sme sa rozhodli, ze to tak trochu skusime. Bala som sa kedze som bola este panna a nikdy som s nikym pred nim nemala ani len pusu. Robili sme to pred vcerom aj dnes. Bez antiky. Ale nespravil sa do mna, no aj tak sa bojim, ze co ked to ani necitil. Mam 5 dni dnes po ovulacii a chcem sa spytat ze aku mam sancu otehotniet? Dakujem za odpovede.
@susienka07 ak si si na 100%istá, ze ovulácia bola pred 5 dňami, tak otehotniet nemôžeš, keďže vajíčko toľko neprežije.
No je otázka, ci ozaj na 100%ovulácia už bola. Nepredpokladám, ze si si robila testy, ci nejako zvlášť si sleduješ plodné a neplodné dni(vzhľadom na to, ze si doteraz to nepotrebovala) tak na tvojom mieste by som sa pri styku patrične chránila. Kondóm alebo (ak už teda pravidelne chcete mať sex) potom tabletky.
Lebo prerušovana súlož je veľmi veľmi nespolahliva antikoncepcia a odporúčana možno skôr párom, ktoré by nemali problém prijať aj prípadné tehotenstvo.
@susienka07 dostala spm menstruaciu takze nie som tehotna🥳
@sunshine_18 v ktorom storoci si sa zasekla? Kopu mladych bab uzivali, aj uziva Atk a problemy s otehotnenim nie su. Prave naopak. Nech sa mlada chrani, ako mat dieta v mladom veku bez penazi.

Ako pisu. Vzdy je sanca.