icon

Rapid cleariky falošne pozitívny test

atomiclena
9. okt 2021

Cauky žienky, je to môj prvý polrok, čo sa snažíme po potrate. Mam 9dpo. Kupovala som dve rapid digi a vyšli pozitif 1+2. Tycinkove mama test ani pepino neukazuju dnes nič. O 5dni mam dostať menzes. Mam extrémne brutalisko tresko nízku tlak, juj totálne nafúknuté bruško, a občas by som len poplakala si. Ostáva mi iba čakať na MS, ďalšie peniažky míňať nebudem, nemá to pointu. Zaujímalo by ma skôr na koľko veriť digi, či vyšiel niekomu pozitif a nakoniec to bolo biochemické? 🖤🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Strana
z2
atomiclena
autor
9. okt 2021

@atomiclena hmky +

3petka
9. okt 2021

@atomiclena neviem 9dpo je malo aby ti ukazovalo 1+2 reálne sa ani nestihlo uhniezdit vajko. Neviem načo testujes tak skoro. Čakaj kým nepríde ms…

atomiclena
autor
9. okt 2021

@3petka hehe od dneska mi mamina radila to isté

leuska1991
10. okt 2021

@atomiclena kedy ma prist ms?

atomiclena
autor
10. okt 2021

@leuska1991 4dni, nič nerobiť len čakať ze?

rebekamarcusko
10. okt 2021

Ja som.mala 4dni do menzesu a clerablue mi ukazoval 1-2 pozitivny. A dnes tu mam 6tyzdnove babo🥰

1katus1
10. okt 2021

@atomiclena načo robis test keď ti ešte ani ms nemeska ? Sprav keď ti bude meškať aspoň 3-4dni.

rebekamarcusko
10. okt 2021

@1katus1 ja som si napr.urobila,lebo ma bolelo brucho strasne asi 6dni pred menstruaciou. Kazdu noc som sa budila,nepomahala mi tepla sprcha a raz sme sa s muzom pri tych bolestiach stretli v kupelni a sa ma spytal ci nejsom tehotna. Kukam na neho,ze urcite nie 2dni na to som si urobila test a bam pozitivny. Aj ked na prvom bol slaby dich ostatne uz boli jasne. V ten isty den,len ine znacky

leuska1991
10. okt 2021

@atomiclena mne 3dni pred ms uz ukazal clearblue digitalny ,treba skusit🥰

zuzanockamt
10. okt 2021

@3petka 9DPO je reálne, aby test ukázal //, ak je to ale naozaj 9 dní po ovulácii, treba poznať presný deň ovulácie a merať BT a vtedy je to presné, tiež mi vyšiel na 9DPO pozitívny test, 5 dní pred MS, ale išla som na istotu, keďže som merala BT

atomiclena
autor
10. okt 2021

@leuska1991 mne ukazujú už dvakrát pozitívne, lenže palickove nereagujú 🙂

atomiclena
autor
10. okt 2021

@leuska1991 hihiii ale ďakujem moja

atomiclena
autor
10. okt 2021

@zuzanockamt aká by mala byť bazalna ideálne? /🙂 viem ze sa meria skoro ráno v lezme

zuzanockamt
10. okt 2021

@atomiclena závisí od každého osobitne, nedá sa to takto povedať, ale ak sa drží po ovulácii nad 37, tak je šanca, no ja som merala poctivo, vedela som aj kedy sa vajíčko uhniezdilo, takže potom som išla s testovaním na istotu

leuska1991
10. okt 2021

@atomiclena podla mna palickove nie su najkvalitnejsie ...ani mne nevysla na niektorych taka vyrazna druha ciarka,ale bola na vsetkych. Napr pepino uplne slabulinka ciarka,a intemed krasna druha ciarka 🥰

atomiclena
autor
10. okt 2021

@leuska1991 veru veru asi je to u každého inak 🙂

nevenka
10. okt 2021

@zuzanockamt mne az 11 DPO, 13 dni po sexe, ale skor som nemerala, tak neviem, ci uz by bol pozitivny aj skor. Ale presne, meranie BT je doooost presne v tomto.

atomiclena
autor
10. okt 2021

@nevenka zajtra skoro ráno v lezme odmeram

nevenka
10. okt 2021

@atomiclena z jednorazoveho merania nevycitas nic. Jedine, ak v case ocakavanej menstruacie by si mala stale vysoku teplotu, je tam sanca. Lenze niekedy BT klesne nie hned pred menstruaciou, ale druhy, treti den pocas MS. Ja uz man za roky vypozorovane, ze mi klesne v den menstruacie a poobede dostanem.

atomiclena
autor
10. okt 2021

@nevenka aha 🙂 prepáč nevyznám sa v tom

zuzanockamt
10. okt 2021

@atomiclena zbytočne budeš merať, jedna hodnota ti nepovie nič....musíš mať odsledované viaceré cykly

atomiclena
autor
10. okt 2021

@leuska1991 na ktorý deň ti vyšli? 🙂

leuska1991
10. okt 2021

@atomiclena mne 4dni pred menzesom

atomiclena
autor
11. okt 2021
banderaska29
11. okt 2021

no je to logické, digi je citlivejší, ten čo ukazuje čiarky menej ten si rob keď ti bude meškať. ale pravdepodobne tehotna si 🙂

atomiclena
autor
11. okt 2021

@banderaska29 zajtra napisem 🙂

atomiclena
autor
11. okt 2021

@banderaska29 no aby som len nebola prekvapena, že o tri dni pride menštruacia aj to sa môže stať žiaľ, hups:((

banderaska29
11. okt 2021

@atomiclena môže, ale nemysli na to 🙂 ♥ držím Ti moc moc palce

atomiclena
autor
11. okt 2021

@banderaska29 dakujem, hrozne že su ženy take nedočkave, katastrofalne vlastnost

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2