Rapid cleariky falošne pozitívny test
Cauky žienky, je to môj prvý polrok, čo sa snažíme po potrate. Mam 9dpo. Kupovala som dve rapid digi a vyšli pozitif 1+2. Tycinkove mama test ani pepino neukazuju dnes nič. O 5dni mam dostať menzes. Mam extrémne brutalisko tresko nízku tlak, juj totálne nafúknuté bruško, a občas by som len poplakala si. Ostáva mi iba čakať na MS, ďalšie peniažky míňať nebudem, nemá to pointu. Zaujímalo by ma skôr na koľko veriť digi, či vyšiel niekomu pozitif a nakoniec to bolo biochemické? 🖤🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@atomiclena ja viem pamatám si keď sme sa my snazili, robila som ich aj skor a potom ked sa potvrdilo tehotenstvo tak kazdy den 😀 nemohla som sa vynadívať ako sa mi na tom teste ukazuju dve paličky 😀 ♥
@banderaska29 jezis to ja zlate strasne:D úplne ňuňu 🙂))
@banderaska29 🌹
@atomiclena no bývalý manžel nebol rád lebo tie testy aj niečo stáli 😀
@banderaska29 juuuj ano, tiež som pominala možno aj okolo 60eur zatiaľ posledne dva mesiace, možno viac, pritom keby clovek vedel pockat
@atomiclena ja ti odporúčam Lauritku tu na MK, ona predáva testy 🙂 myslím že je @lauritka
@banderaska29 dakujem pozriem sa na to
@atomiclena tak dnes mi digi test ukázal negatívne, predtým dva pozitívne, menštruácia teda asi príde, smutno.
@atomiclena mne 9.dpo ukázalo ducha, ale 10.den už bola čiarka... Super sú tehu testy Dr max a nie sú také drahé. Ale najlepšie je samozrejme testovať najskôr v deň predpokladanej ms. Každá sme iná. Držím palce... Bohužiaľ treba čakať. Keď sa objaví čiarka, tiež budeš čakať ešte 2 týždne na ultrazvuk...
@atomiclena ale to vyzerá dobre... Na 9.den som ani ja nemala silnejšiu ciarku👍👏... Gratulujem🙏🥳
@atomiclena neviem ci ma zmysel ísť zajtra na krv? Už som samozrejme poplakala si, urobila záver že to bude biochemické. Ťažko to znášam.
@ailiba mam ísť na krv nemám?
@atomiclena ja by som ešte počkala... A znova testovala. Pred MS nemá veľký význam ísť na krv, stále ešte môže prísť ms. Testik si mala na 9.den krásny... Prečo si myslíš, že by to malo byt biochemické? Skus testovať dnes. Hoci aj teraz.
@ailiba dakujem, na krv som nakoniec nešla. Test clear blue digital mi včera ukazal negativne :(
@atomiclena škoda. Ale ešte to podľa mňa nie je úplne stratené... Uvidíš, či dostaneš ms. Držím palce, aby to čoskoro vyslo🙏😇
@ailiba dakujem Ti 🙂
@atomiclena podla mna ano,treba to odsledovat. Aj u mna to bolo biochemicke a brali krv asi 3krat a potom vedeli povedat,ze co a ako
@leuska1991 a ako sa ti vyjadrili odbornici?🙂
@atomiclena biochemicke tehu. Najskor sol mala hcg 17...potom 35 a potom 83...ale po tyzdni stale...a potom to uz klesalo...kedze som zacala krvacat. A o dva mesiace som znovu tehu
@atomiclena a ja som mala v den menzesu 1-2 a o dva tyzdne sa to nezmenilo,tak som vedela ze ide asi o neprosperujuce tehu🥺
@ailiba ahoj pridávam sa a jam dneska ráno. Som si robila test. Je to test mama. Bol pozitívny. A za za 2 hodiny som robila pepino o 9:05 a tam nebolo nič. Takže. Určite mama test nekupovat pridávam aj foto

@zara1357 fakt 10dpo všetky testy čitateľne? super, u mna tycinkove nereaguju. Mne na na 3x potvrdil clear blue digi tehotenstvo, zvyšne testy nie. Pride mi to zvlastne že ten najkvalitnejši si to ide poriadne, a zvyšne nič. Asi malo hcg ešte.