icon

Robil test ducha falošnú nádej?

4. júl 2024

Slniečko
Ahoj, viem že tu už bola veľa krát táto téma, ale aj tak potrebujem počuť názor iných. Ja tam niečo vidím. Zaujíma ma komu urobil ducha a nebolo to nakoniec tehu ? Tu asi kvalita bude horšia takze možno tam tu slabucku čiarku nebudete vidieť. Preto aj toľko fotiek

paulina291
7. júl 2024

@tramtada31 ale digitálny je menej citlivý. Mne ukázal + až keď som mala krásne dve čiarky na teste.

autor
7. júl 2024

@blonde_bella dala som si duphaston - mala som predtým na úpravu cyklu, keď nabehla čiarka dala som si. Ak neposilnie do zajtra zas vysadím

autor
7. júl 2024

@tramtada31 no digi pochybujem že wste niečo bude. To je veľmi slabé

tramtada31
7. júl 2024

@paulina291 v oboch tehu mi digi ukazal, keď boli tazko viditeľný duchovia. Tiez som zakladala tému, či niekto niečo vidi, baby pisali, že nie, tak som sadla do auta a bolo vymaľované😀

bielaruza78
7. júl 2024

Skús zajtra, veď predsa hcg rastie každý druhý deň. 😊 Mamatest mne neukázal nič a babytoptest mi ukazoval čiarky. 😊 Veľmi ti držím palce nech silnie. ❤️

autor
7. júl 2024

@bielaruza78 ďakujem krásne, ale nejak nemám pocit že to bude silnejšie nerobím si nádej.

paulina291
7. júl 2024

@tramtada31 tak to je zaujimavé. Mali by byť práveže menej citlivé. Mne ukázal až keď som mala “kolajnice” asi deň po vynechaní MS

bielaruza78
7. júl 2024

@paulina291 ja som tiež mala všelijaké pocity keď tretí test som si našla slabší ako druhý, ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Hovorila som si stále, že to vyjde. Sme po umelom oplodnení.

paulina291
7. júl 2024

@bielaruza78 blahoželám 😊a moc prajem autorke aby bola zajtra silnejšia čiarka

blonde_bella
7. júl 2024

Veľmi ti držím palce. Zajtra píš. Dúfam, že už máš aj iný test

autor
8. júl 2024

Ahojte tak dnes opäť slabučká čiarka, približne ako včera možno aj slabšia. Takze asi biochemické alebo to bolo falošne

paulina291
8. júl 2024

A skúsila si dnes inú značku testu?

autor
8. júl 2024

Neskúšala a už asi ani netreba. Už sa ms rozbieha

barbied
8. júl 2024

Joj škoda 😢 mrzí ma to... možno to bolo biochemické..dlho sa snažíte?

autor
8. júl 2024

@barbied no v novembri som mala MA tak v podstate od vtedy. Možno biochemické možno ozaj zle testy

autor
9. júl 2024

Takze update, už som myslela že ms sa rozbieha začala som špiniť, predvčerom vecer ms kŕče kríze ma boleli. A od včera večera nič. Tak ja už neviem. Toptest sa mi niečo zdá alw veľmi slabucko a slniečko nesklamalo a dalo opäť slabú čiarku. Tak ja už naozaj neviem.

chudnutiesystem
9. júl 2024

Nemôže to byť ešte len uhniezdenie?.. Na teste nič nevidím 😐

barbied
9. júl 2024

Skús sa otestovať zajtra pozajtra. Možno to bolo uhniezdovanie

rivini
9. júl 2024

Nic tam nevidno. Ak mas v tele dostatok HCG, bude tam ciarka. Ziaden „duch“. Na ziadnom z tvojich testov ciarku nevidim. Pockaj par dni. Naco testujes uz pred MS…

autor
9. júl 2024

@chudnutiesystem no je to možné. Jasne skúsim a ak bude rovnaká stále asi zbehnem na krv. Už ma to nebaví ale 😅
@barbied no uvidím.

Buď nech príde ms do zajtra alebo nech sa tam ukáže pekná čiarka

barbied
9. júl 2024

Kedy si mala dostať ms

paulina291
9. júl 2024

Môže to byť uhniedenie ako baby píšu, aj ja som mala slabé špinenie. 2 dni po uhniezdení som už mala čiarku. Necítila si náhodou také pichnutie/ šklbnutie na jednej strane? Ja som cítila a bola som si istá že je to ono. Ovuláciu na isto vieš kedy si mala? Mne napriklad meškala, takže aj test mi to ukázal neskôr. Držím palce!

autor
9. júl 2024

@barbied ms predvčerom ale aj to je otázke? Zvyknem merať Bt ale tento mesiac som nie, takze to kedy bola ovu je orientačne. Môže byt ze booa posunutá.
@paulina291 praveze neviem presne kedy, oen podľa pocitu. No nejaké pichnutie som cítila dnes 😅ale neviem čo to bolo. Bože fakt neviem

autor
9. júl 2024

No tak zas som začala špiniť 😂

barbied
9. júl 2024

Áno nie vždy musí byť presne. Máš aj príznaky nejaké?

autor
9. júl 2024

@barbied nič nič, len pred tymi 2 dňami ako na ms. Inak fakt že nič.

autor
9. júl 2024

Tak už asi naozaj sa ms rozbieha, už to spinenie silnie 😅

bambieblue
9. júl 2024

Sa ti rozbieha MS toto všetko máš aj zo stresu, už netestuj zbytočne len sa stresuješ a to ti hapruje periodu. Mala by si zbehnúť aj k dokimu na preventívne si bola? Môžeš mať aj cystu alebo zápal

autor
9. júl 2024

@bambieblue bola som vo februári. Všetko bolo ok. Ale áno asi pôjdem 🙂

paulina291
9. júl 2024

Iba môj tip- sleduj si cca ovuláciu. Nemusíš hneš testy ale stačí si kontrolovať výtok. Aspoň približne budeš vedieť. Potom tu ženy nariekaju že im meška menštruacia a testy negativne, ale ak sa omeškala ovulacia tak sa omešká aj ms. Mne predtým než som otehotnela meškala aj 3t. Nerobila som si zbytočne testy. Robiť treba keď 2t od ovulácie nepríde ms. Až vtedy reálne mešká.