Robil test ducha falošnú nádej?
Slniečko
Ahoj, viem že tu už bola veľa krát táto téma, ale aj tak potrebujem počuť názor iných. Ja tam niečo vidím. Zaujíma ma komu urobil ducha a nebolo to nakoniec tehu ? Tu asi kvalita bude horšia takze možno tam tu slabucku čiarku nebudete vidieť. Preto aj toľko fotiek
@blonde_bella dala som si duphaston - mala som predtým na úpravu cyklu, keď nabehla čiarka dala som si. Ak neposilnie do zajtra zas vysadím
@tramtada31 no digi pochybujem že wste niečo bude. To je veľmi slabé
@paulina291 v oboch tehu mi digi ukazal, keď boli tazko viditeľný duchovia. Tiez som zakladala tému, či niekto niečo vidi, baby pisali, že nie, tak som sadla do auta a bolo vymaľované😀
Skús zajtra, veď predsa hcg rastie každý druhý deň. 😊 Mamatest mne neukázal nič a babytoptest mi ukazoval čiarky. 😊 Veľmi ti držím palce nech silnie. ❤️
@bielaruza78 ďakujem krásne, ale nejak nemám pocit že to bude silnejšie nerobím si nádej.
@tramtada31 tak to je zaujimavé. Mali by byť práveže menej citlivé. Mne ukázal až keď som mala “kolajnice” asi deň po vynechaní MS
@paulina291 ja som tiež mala všelijaké pocity keď tretí test som si našla slabší ako druhý, ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Hovorila som si stále, že to vyjde. Sme po umelom oplodnení.
@bielaruza78 blahoželám 😊a moc prajem autorke aby bola zajtra silnejšia čiarka
Veľmi ti držím palce. Zajtra píš. Dúfam, že už máš aj iný test
Ahojte tak dnes opäť slabučká čiarka, približne ako včera možno aj slabšia. Takze asi biochemické alebo to bolo falošne
A skúsila si dnes inú značku testu?
Neskúšala a už asi ani netreba. Už sa ms rozbieha
Joj škoda 😢 mrzí ma to... možno to bolo biochemické..dlho sa snažíte?
@barbied no v novembri som mala MA tak v podstate od vtedy. Možno biochemické možno ozaj zle testy
Nemôže to byť ešte len uhniezdenie?.. Na teste nič nevidím 😐
Skús sa otestovať zajtra pozajtra. Možno to bolo uhniezdovanie
Nic tam nevidno. Ak mas v tele dostatok HCG, bude tam ciarka. Ziaden „duch“. Na ziadnom z tvojich testov ciarku nevidim. Pockaj par dni. Naco testujes uz pred MS…
@chudnutiesystem no je to možné. Jasne skúsim a ak bude rovnaká stále asi zbehnem na krv. Už ma to nebaví ale 😅
@barbied no uvidím.
Buď nech príde ms do zajtra alebo nech sa tam ukáže pekná čiarka
Kedy si mala dostať ms
Môže to byť uhniedenie ako baby píšu, aj ja som mala slabé špinenie. 2 dni po uhniezdení som už mala čiarku. Necítila si náhodou také pichnutie/ šklbnutie na jednej strane? Ja som cítila a bola som si istá že je to ono. Ovuláciu na isto vieš kedy si mala? Mne napriklad meškala, takže aj test mi to ukázal neskôr. Držím palce!
@barbied ms predvčerom ale aj to je otázke? Zvyknem merať Bt ale tento mesiac som nie, takze to kedy bola ovu je orientačne. Môže byt ze booa posunutá.
@paulina291 praveze neviem presne kedy, oen podľa pocitu. No nejaké pichnutie som cítila dnes 😅ale neviem čo to bolo. Bože fakt neviem
No tak zas som začala špiniť 😂
Áno nie vždy musí byť presne. Máš aj príznaky nejaké?
@barbied nič nič, len pred tymi 2 dňami ako na ms. Inak fakt že nič.
Tak už asi naozaj sa ms rozbieha, už to spinenie silnie 😅
Sa ti rozbieha MS toto všetko máš aj zo stresu, už netestuj zbytočne len sa stresuješ a to ti hapruje periodu. Mala by si zbehnúť aj k dokimu na preventívne si bola? Môžeš mať aj cystu alebo zápal
@bambieblue bola som vo februári. Všetko bolo ok. Ale áno asi pôjdem 🙂
Iba môj tip- sleduj si cca ovuláciu. Nemusíš hneš testy ale stačí si kontrolovať výtok. Aspoň približne budeš vedieť. Potom tu ženy nariekaju že im meška menštruacia a testy negativne, ale ak sa omeškala ovulacia tak sa omešká aj ms. Mne predtým než som otehotnela meškala aj 3t. Nerobila som si zbytočne testy. Robiť treba keď 2t od ovulácie nepríde ms. Až vtedy reálne mešká.

@tramtada31 ale digitálny je menej citlivý. Mne ukázal + až keď som mala krásne dve čiarky na teste.