icon

Rôzne výsledky tehotenských testov po KET

christinsz
22. nov 2025

Dievčatá ani sa nejdem rozpisovať . Obrázok hovorí za všetko . Povecte mi Vás názor na toto 🤣🤣 som 8 dni po KET .Všetky testované vždy rano prvý moč , Mamatest ktorý je najsilnejší je testovaný teraz o 15:30🤣 ďakujem za názory
1. Dr.Max, 2.Mamatest, 3. TOTO Pharm test

Rôzne výsledky tehotenských testov po KET
anonym_3111ca
22. nov 2025

@christinsz každý test ma inú silu farbiva preto nie sú rovnaké.... Skús vždy testovať rovnakým testom

christinsz
autor
22. nov 2025
@anonym_3111ca

@christinsz každý test ma inú silu farbiva preto nie sú rovnaké.... Skús vždy testovať rovnakým testom

@anonym_3111ca tak ale podľa drmaxa tehotná nie som a podľa Mamatestu som . Čomu teraz veriť . Preto som skúsila viac

januska12323
22. nov 2025

Nepovedali ti kedy máš testovať? Používaj jeden typ nie všetky.

bosorka5
22. nov 2025

Veď máš všetky tie testy 8DPT(aj niektoré iné) pozitívne- intenzita čiarky je na každom type testu iná- aj slabšia čiarka je test pozitívny a ja ju tam všade vidím.

amonet
22. nov 2025

ja vidim ciarku na vsetkych testoch akurat rozdielne tmavu

4stanka4
22. nov 2025
@christinsz

@anonym_3111ca tak ale podľa drmaxa tehotná nie som a podľa Mamatestu som . Čomu teraz veriť . Preto som skúsila viac

@christinsz všetky testy 8dpt máš pozitívne takže si tehotná. Každý test ma iné farbivo ale aj slabá čiarka sa považuje za pozitivitu

danielad9
22. nov 2025
@christinsz

@christinsz Aj na dr. max je čiarka.
Len ma menej farbiva

aglaonema
22. nov 2025

@christinsz gratulujem, podľa testov si tehotná.. 😉rozdielne výsledky sut zato, že majú iné množstvo farbiva v sebe 🤷🏻‍♀️

pabla99
23. nov 2025

@christinsz po ET som aj ja testovala DR. Maxom, majú dosť málo farbiva. Ale aj na tých tvojich, značky DR. Max je čiarka. 🙂 len veľmi slabá. Testuj ďalej, ale už si vyber iba jednu značku (či čiarka tmavne). Ale podľa mňa je to tam 🥰

christinsz
autor
23. nov 2025
@pabla99

@christinsz po ET som aj ja testovala DR. Maxom, majú dosť málo farbiva. Ale aj na tých tvojich, značky DR. Max je čiarka. 🙂 len veľmi slabá. Testuj ďalej, ale už si vyber iba jednu značku (či čiarka tmavne). Ale podľa mňa je to tam 🥰

@pabla99 neviem si vybrať iba jeden. Skúšam všetky 🤣 ale asi to vyzerá dobre už aj Dr.Max sa spamätal. Ja tomu ale normálne neverím . Nemám žiadnu emóciu 🙈 nechce sa mi veriť že po x rokoch po x vkladoch to tam je

krasneleto
24. nov 2025

testuj na porovnavanie vzdy rovnakou znackou. len to by som brala ako relevantne... ina znacka, ina ciarka... a neporovnavat druhou

pabla99
24. nov 2025
@christinsz

@pabla99 neviem si vybrať iba jeden. Skúšam všetky 🤣 ale asi to vyzerá dobre už aj Dr.Max sa spamätal. Ja tomu ale normálne neverím . Nemám žiadnu emóciu 🙈 nechce sa mi veriť že po x rokoch po x vkladoch to tam je

@christinsz ja sa ti ani nedivím, ja som sa na tie pozitívne testy pozerala ako mimozemšťan. Že to akože fakt? Viem že som pred tými dvoma \\ mala obrovský rešpekt😁
Ale šok opadne, a budete sa tešiť! Ktorý to bol KET?