Prečo tehotenský test ukázal rôzne výsledky?
Ahojte, viete mi prosím dať vás názor ? Stala sa mi taká vec že som si robila minulý týždeň vo štvrtok tehotenský test a vyšiel mi pozitívny ale druha čiarka bola slabá nebola taká ako máte vždy na test. Mešká mi menstruacia už 4 deň a mám nevoľnosti. V piatok na druhý deň ráno som si urobila znova test ale ten už bol negatívny. Gynekologička ma do pondelka voľno čiže teraz musím len čakať a idem sa zblázniť lebo neviem na čom som 🫣🫣
@angelika2222edd nemáš fotky testov? Lebo záleží či to bola normálna pekne silná čiarka alebo iba slabučká, kedy to nie je na 100% pozitívny test. Aké značky a citlivosti testov to boli? Ďalšie testy si si nerobila okrem tých dvoch? Je množstvo scenárov, ale napísala si málo info.
Preto je naj urobiť krvne testy, ak máš k dispo odberove miesta
@angelika2222edd nemáš fotky testov? Lebo záleží či to bola normálna pekne silná čiarka alebo iba slabučká, kedy to nie je na 100% pozitívny test. Aké značky a citlivosti testov to boli? Ďalšie testy si si nerobila okrem tých dvoch? Je množstvo scenárov, ale napísala si málo info.
@anonym_abe160 nemám a bola slabá, robila som si v piatok ráno deň potom..a neviem aká značka
@angelika2222edd no tehotna urcite nebudes, a nevolnosti s tym nesúvisia, keby hej, mas test, že ti oči vybije.. čiže; ten tes so slabou čiarkou bol pravdeposobne fake
@anonym_abe160 nemám a bola slabá, robila som si v piatok ráno deň potom..a neviem aká značka
@angelika2222edd ak bola čiarka moc slabá tak pravdepodobne išlo o falošne pozitívny test.

@angelika2222edd mohlo to byť biochemické tehotenstvo. Uvidíš,či sa nezačne krvácanie. V každom prípade,nič iné,ako počkať do kontroly u doktorky, neostáva. V podstate aj tak sa nedá nič robiť,aj keby si bola tehotná,v takých začiatkoch to je vždy buď -alebo.