icon

Rozobratý digitálny Clearblue

suzanah181
5. máj 2013

Baby, dnes som sa dopočula, že negatívny digitálny test clearblue po rozobrati "ukaze" //, ale neznamená tehotenstvo.. chcela by som to "zistit" aj s vasou pomocou ak sa da.. ja som ho dnes rozobrala a je tam duch, aleeee tehu asi nebudem.. zaujimalo by ma tiez ake // su tam ked je test pozitivny.. dakujem za komenty, pripadne fotecky 😉

Rozobratý digitálny Clearblue
kessica
•
6. máj 2013

a naco to je teda dobre . .. ho rozobrat? 😀

kalianka
•
6. máj 2013

no toto poznam, rozoberam vsetko. aj ked uprimne, digitalny som este ani nemala... ale verim, ze ked clovek tuzi po // tak robi aj taketo veci 🙂 Mne ukazoval pekne dve ciarka clearblue, ale nie digitalny - ten obycajny, a tehotna som nebola. A vacsinou kazdy test po rozobrati (aspon mne) ukaze ducha. Ale tento mesiac si davam po paprcach a netestujem ani nic... lebo mam pocit, ze skoncim tam tam kde mi uz iba marhulovy kompot donesu....

matuskova003
•
6. máj 2013

nerozoberaj, je to zbytocne..ak si tehotna, tak tam tu ciarku bude vidiet dobre aj bez toho , ak si na zaciatku a je tam slaba, urob o dva dni este raz urcite by mala silniet... 🙂
ajj a som rozoberala... 😀 a zacal oxidovat a urobila sa mi tam taka palicka...ja už taka stastna že som tehotna..a predstav si nebola som 🙂

trish31
•
6. máj 2013

@suzanah181 zbytocna spekulacia.Naco si klames?Nie je OK rozoberat testy...Ak si tehotna ciarka tam bude...etreba rozoberat test

trish31
•
6. máj 2013

@kalianka tehotna si byt nemohla ale sa to neudrzalo,ak si testovala pred ms,to nebola chyba testu....

suzanah181
autor
•
6. máj 2013

@trish31 ale ved ja tomu neverim, skor som to chcela vyvratit aby aj ostatne baby co to robia vedeli ze to nepotvrdzuje tehotenstvo!

trish31
•
6. máj 2013

@suzanah181 tak potom sa Ti ospravedlnujem....

supeeertato
•
9. máj 2013

@suzanah181 ahoj teraz riesime s zenu rovnaky "testovy problem" ako to u vas nakoniec dopadli? dakujem

suzanah181
autor
•
9. máj 2013

@supeeertato nie som tehu

supeeertato
•
9. máj 2013

@suzanah181 tak drzim palce na buduce

nina88
•
28. jan 2016

Baby ja vam tuto záhadu čoskoro odhalím. Robila som si tento test dva dni pre príchodom Ms a bol negatívny. Rozoberala som ho a bola druha slabá čiarka. Dnes sú tri dni čo mi mešká, je negatívny ale rozobratý ma vnútri silne dve čiarky. Práve čakám u lekára lebo mám 5 dni bolesti a mrcha nikde. Takze ak mi teraz lekár vyvráti tehotenstvo, nerozoberajte tie testy, je to na figu. Ak by som naaaaahodou tehotná bola tak to rozoberanie ma význam 😉

87rusalka1
•
29. jan 2016

@nina88 tak ako??? rozoberať ?? :D

nina88
•
29. jan 2016

Jednoznačne nerozoberať. Tehotná som nebola. Ďalšia záhada vyriešená 😜