Ružovkastý výok a bolesť podbruška

miriam1983
1. mar 2014

Ahojte. Mam malu otazku. Mala som zaludocne tazkosti,takze som neuzila 4tabletky hak. Teraz mam dostat menstruaciu v stredu a od dnes mam ruzovkasty vytok. Stale mi je zle od zaludka. Pobolieva ma podbrusko a som taka nesvoja. Test mi vysiel dnes negativny. Moze to byt tehotenstvo?

kveta
1. mar 2014

@miriam1983 Moze.

ibakika
1. mar 2014

Fakt?

ibakika
1. mar 2014

Kočky mam otazocku. 13.2. Sa mi zacala mens. 22,24 a 27 som mala nechraneny sex na plno, som po vysadeni hak. Stale ma boli v podbrusku a brnia prsia, dnes sa objavil hustý biely vytok. Mozem byt trhu???

miriam1983
autor
1. mar 2014

A mozem mat priznaky tak skoro?aj kef test je negativny? Hlavne posledne tri dni mam stale pocit na vracanie.

miriam1983
autor
1. mar 2014

A este otazka,moze byt priznakom aj hnacka? Alebi teda redsia stolica?

ibakika
1. mar 2014

Baby co uz spite všetky...

aliza
1. mar 2014

@ibakika vzdy pri nechranenom styku je moznost otehotnenia, ale v tvojom pripade priznaky este mat nemozes 😉. Treba pockat do dalsej menstruacie.

aliza
1. mar 2014

@miriam1983 podla mna priznaky este mat nemozes, aspon nie pocit na vracanie a pod. V ktory den si tabletky vynechala a kedy ste mali styk?

ibakika
2. mar 2014

@aliza Dakujem, tak to si este počkám, ale celkom by ma potešilo keby to vyšlo.

dada87
2. mar 2014

ahojte preco kazdy caka len do poslednej menstruacie ved zena moze mat menzes normalne a pritom je tehotna ja som zistila v 13 tyzdni a do vtedy menstruacia chodila az na 3 cyklus nedorazila .......

ibakika
2. mar 2014

@dada87 fakt sa citim cudne, ja viem že je skoro ale aj cikat som dnes bola asi uz5x a vstávala som o 8-mej. Šibe mi

ukulela
2. mar 2014

@ibakika ak ta boli podbrusko a chodis casto mocit,moze to byt aj nejaky zapal. este je prilis skoro, tak sa na to nesustred.

ibakika
2. mar 2014

@ukulela pokusim sa

ukulela
2. mar 2014

@ibakika ono je normalne, ze si ako na ihlach, ked babo planujes. s nadsazkou - kazde jedno kychnutie vtedy povazujeme za tehotensky priznak 🙂 pockaj do terminu ms, kup si daky citlivy test potom a otestuj sa. aj ked mne prvy test - a to uz po vynechani ms vysiel negativny, az skoro o tyzden som mala pozitivny - a vydrzala som cakat 🙂 ja som mala tusaka podla napatia v prsiach, mala som ich az bolestive na dotyk - a to som nikdy, ani pred ms, nemavala. takze - trpezlisvost a pevne nervy 🙂 a nech ti to vyjde.

miriam1983
autor
2. mar 2014

V polovici uzivania som nemala dve a teraz ku koncu jednu a v posledny den jednu. A od vcera mam ruzovkasty vytok. A nechraneny stykam normalne,kedze mam lieky. Aby som to ujasnila,jedmu som zabudla a tie dalsie som nemala kvoli zaludku...

aliza
2. mar 2014

@miriam1983 nechcem rypat, ale naco potom beries hak? ked vedome tabletky vynechas a aj napriek tomu mas nechraneny styk? chces otehotniet, ci nie? nemyslim to zle, len sa pytam lebo mi to nedava zmysel 😉. teraz uz nic, len cakat na menstruaciu a uvidis. Aj keby si v tomto cykle otehotnela, stale je velmi skoro na priznaky, ktore popisujes. Este ti totiz nema byt od coho zle 😉.

aliza
2. mar 2014

@ibakika ja som zistila, ze som tehu este pred vynechanim ms, ale ziadne taketo priznaky som nemala. Tak skoro po oplodneni este nemas mat z coho taketo priznaky. Ale zazila som, ked som chcela byt velmi tehotna a mala som uplne vsetky priznaky....ale tehu som nebola, bola to len psychika. Vzdy treba najprv pockat do menstruacie a ak ta bude meskat, robit test alebo ist na krv k lekarovi. Podla datumov, co si pisala, kedy ste mali styk, je vylucene, aby si mala uz priznaky, ale samozrejme, tehotna kludne mozes byt 😉. Drzim palce a daj vediet.

miriam1983
autor
2. mar 2014

Ja ich nevynechavam vedome. Jednu som zabudla a myslum ze sa to moze stat kazdej z nas. A tie dalsie som do seba nedala,lebo by isli aj tak von. A na priznaky sa pytam,lebo su podpa mna zeny,ktote ich citia skoro...a ako uz tu jedno dievca spomenulo,nmozme sa spoliehat na vynevhanie,moja stara mama a aj spiluziacka a spolubyvajuca z internatu mala menzes styri mesiace. A na tehu prisla nahodou pri odberoch krvi.

miriam1983
autor
2. mar 2014

Dakujem za rady. Je mozne,ze si to pripisujem k tomu,ale ino sa mi to tak akosi spaja.

miriam1983
autor
2. mar 2014

A ten vytok moze byt pri tehotenstve?

juliana77
2. mar 2014

@miriam1983 gynekolog sa volá lekár, ktorý by ti to vysvetlil lepšie ako niaky veštec, a po jeho návšteve budeš múdrejšia viac ako po príspevkoch na MK.

Ked nemôžem spať tak pozerám dobrý film, alebo čítam alebo sú aj iné zaujímavé činnosti.

miriam1983
autor
2. mar 2014

To viem tiez. Ale tam idem o dva tyzdme a tato stranka ke o diskusiach a radach. Preto spm dala prispevok do fora som tehotna? A krd nechces pridat skusenost alebo radu,radsej sa teda nevyjadruj a nerob tu z nas,neistych,hlupane.

ibakika
2. mar 2014

@aliza si zlata, Dakujem. Všetko si uvrdomujem. Určitě ti dam vediet ako som dopadla. Dakujem

aliza
2. mar 2014

@miriam1983 ja som myslela na tie tabletky, ktore si nezobrala kvoli zaludocnym problemom, cize si nezabudla. Vychadzam z toho, ze zrejme beries hak kvoli tomu, aby si neotehotnela a v takom pripade pri nahodnom vynechani tabletky sa zeny chrania pocas styku, to je logicke....preto som sa na to pytala, ci vlastne chces byt tehotna alebo nie 😉. A ano, su pripady, kedy aj napriek menstruacii su zeny tehotne, ale tie nemaju tehu priznaky hned od oplodnenia....vacsinou nemaju ziadne priznaky, preto ich tehotenstvo ani nenapadne. Treba si nastudovat, ako funguje oplodnenie, uhniezdenie a vsetko okolo toho a potom zistis, ze priznaky, ake opisujes a este pred vynechanim menstruacie nie su realne, nemaju byt este z coho. Ty tu menstruaciu este ani nemas, takze zbytocne sa odvolavat na pripady, kde mali zeny menstruaciu a boli zaroven tehotne 😉. Daj tomu cas, nikto z nas nie je lekar, ani vestec, ziadna z nas ti nemoze nic viac poradit, len ze treba pockat 😉. Myslim to naozaj v dobrom, nie som ironicka.... a skusenosti druhych su ti zbytocne, tu ti nepomozu, zial.

miriam1983
autor
2. mar 2014

Tu odpoved,som nedavala twbe a dakujem za odpoved. Ono to ny som si muzela davat pozor celt mesiac a vzdy je nieco,co mi to takto znemozni. Ci uz nevolnost alebo atb. A bwriem hak najme pre upravenie menstruacie. Lem s nou ju mam na cas. Preto je mi zvlastne,ze ma zafatbeny vytok o pat dni skor.

aliza
2. mar 2014

@miriam1983 Ja rozumiem, ale ak chces byt tehotna, nebolo by lepsie hak vyhodit? lebo ak ju zakazdym beries nepravidelne a nedavate si ani pozor, tak mozes kedykolvek otehotniet a sucasne brat hak. Potom budes takto tapat kazdy mesiac, kedze je vysoka sanca, ze mozes otehotniet. Drzim palce, nech to dopadne tak, ako si prajes 😉

miriam1983
autor
2. mar 2014

@aliza dakujem. Ja uz som ju netaz vysadila a byvalo mi dost zle. A tak mi lekar povedal,nech este po kam. Ale tak nieje 100percentna...

haleluja123
2. mar 2014

čaute babi včera som si poobede spravila tehot..test gravitest 10 este v limite mi visli dve ciarocky dost silne dokonca az jedna cierna ....vecer som skusila spravit este jeden no ten uz bol bieli ako sneh 😕 dneska rano som si spravila rapid clear kazetovi a višiel tiez negativny ...myslite ze by mohol prvyy test ukazat falosne pozitívny výsledok?? menstruaciu som mala naposledi v januari od vtedy nic tehotenstvo velmi neberem do uvahy zhladom na to ze moj ciklus si pride kedy chce a aj trva ale toto sa mi este nikdy nestalo ze by mi test vysiel pozitivny neviem co si o tom mam mysliet prossim poradte nema nikto zvas taku skusenos?? 😒

miriam1983
autor
2. mar 2014

@haleluja123 falosne ppzitivny by nemal byt. Mozno ten prvy bol z nich najcitlivejsi,preto ti hcg zachytil.

haleluja123
2. mar 2014

@miriam1983 ale ta druha ciarka nebola cervena ale cierna nevies mi poradit preco??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre