icon

Ružový výtok v 6. týždni tehotenstva. Čo robiť?

24. apr 2026

Ahojte. Prosím, ukľudnite ma, alebo poraďte. Je tu x diskusií, avšak asi potrebujem odpovede priamo na môj prípad. Podľa ms som dnes na začiatku 6tt, dr ešte nič nevidel, idem k nemu až v utorok. Včera večer som si na toaletnom všimla taký slabo ružový výtok, reálne som si ale nebola moc istá, či to má vôbec takú farbu, tak slabé to bolo.. mimo toho nič. Až doteraz. Opäť taký výtok, bolo ho viac (dlhšie som nebola na toalete).. nebolo to hnedé, bolo to slaboružovkasté. Nemám krče, nemám bolesti, mám len zvýšenú intenzitu výtoku vo všeobecnosti.
Čo robiť? Sledovať situáciu, ako sa bude vyvíjať? Do utorku je to ešte dlho. Príp. navšiviť pohotovosť? Nerada by som niečo podcenila, preto by ma zaujímali vaše názory, skúsenosti.
Ďakujem

anonym_dd0260
24. apr 2026

U mna v zaciatkom, ked bol ruzovy vytok vzdy to bol potrat- 2 krat. Dalsie 2 razy som nemala taky vytok, a mam 2 deticky. Odporucam pohotovost, ty mozes mat nieco uplne ine ako som mala ja. Aspon ta ukludnia, a mozno ti nejaky liek daju. Drzim velmi palce.

anonym_1eebca
24. apr 2026

ja som masívne krvácala nie raz a dieťa sa narodilo v termíne a zdravé. Nemusí to vôbec nič znamenať. Pre vlastný pokoj môžeš ísť na pohotovosť.

lienka.7
24. apr 2026

@anonym_autor mne doktor povedal, že jediné, čo nie je ok je červená krv.
Pre pokoj duše chod ale pokojne, nech ta pozrú. Stres nie je dobrý. Drzim palce ✊🍀👼

ullala
24. apr 2026

Ja som spinila snad cely prvy trimester... To len na ukludnenie, ze nie vzdy ide o potrat. Ale urcite sa daj prezriet doktorovi.

autor
24. apr 2026
@anonym_1eebca

ja som masívne krvácala nie raz a dieťa sa narodilo v termíne a zdravé. Nemusí to vôbec nič znamenať. Pre vlastný pokoj môžeš ísť na pohotovosť.

@ullala
@lienka.7
@anonym_1eebca ďakujem baby za ukľudnenie. Teraz to nemám, budem si to sledovať a čo len jeden fliačik sa objaví, ideme bez rozmýšľania na pohotovosť.
Samozrejme, mne sa to udeje v piatok poobede 🤷🏼‍♀️ inokedy - ani by som neváhala, a išla k svojmu gyn. Snáď do utorku to bude už ok 🙏🏻

krasneleto
28. apr 2026

@anonym_autor urcite pohotovost... minimalne ti nasadia progesteron ... slabe spinenie moze znamenat rovnako koniec ako masivne krvacanie absolutne nic... pre pokoj v dusi, urcite chod

autor
28. apr 2026

nakoniec som na pohotovosť nešla, dnes som bola u svojho gyn, nasadil mi progesterón, ale všetko vyzerá byť v poriadku, nato, čo mohol vidieť.. špinenie bolo neskôr hnedasté, a znižovala sa intenzita

anonym_c4518a
28. apr 2026

Som rada,ze je to v poriadku ..do budúcna vzdy aj so spinenim ist k dr ,ak je večer, víkend,sviatok pohotovost. Nečakať ako sa to vyvinie .

asch
1. máj 2026

@anonym_autor ahoj v ktorom si týždni ?

autor
1. máj 2026
@asch

@anonym_autor ahoj v ktorom si týždni ?

@asch ahoj, dnes som akurát 6+0, takže 7tt 🙈

asch
1. máj 2026
@anonym_autor

@asch ahoj, dnes som akurát 6+0, takže 7tt 🙈

@anonym_autor ja som je 6tt 🙂 chcem sa spýtať ešte máš problém s výtokom ? Máš niečo na to ?

autor
1. máj 2026
@asch

@anonym_autor ja som je 6tt 🙂 chcem sa spýtať ešte máš problém s výtokom ? Máš niečo na to ?

@asch gyn mi predpísal progesterón, ktorý si vkladám 🙂 mne to zabralo hneď myslím po prvej tbl, momentálne teda s týmto nemám žiaden problém.

asch
2. máj 2026
@anonym_autor

@asch gyn mi predpísal progesterón, ktorý si vkladám 🙂 mne to zabralo hneď myslím po prvej tbl, momentálne teda s týmto nemám žiaden problém.

@anonym_autor aj mne ho predpísal ale povedal že ho mam pit nie vkladať že keď sa to ukľudní tak si to mam vkladať tal meviem čo je lepšie teraz

autor
2. máj 2026
@asch

@anonym_autor aj mne ho predpísal ale povedal že ho mam pit nie vkladať že keď sa to ukľudní tak si to mam vkladať tal meviem čo je lepšie teraz

@asch ja by som išla podľa toho, čo ti povedal lekár. Mne povedal, že môžem buď vaginálne alebo klasicky, ja som čítala, že niektoré baby mali nežiadúce účinky pri užívaní - pocit ospalosti, ťažoba od žalúdka - čo bol dôvod, prečo som si vybrala to vkladanie, lebo mne robia niektoré lieky zle od žalúdka. 🙂

asch
3. máj 2026
@anonym_autor

@asch ja by som išla podľa toho, čo ti povedal lekár. Mne povedal, že môžem buď vaginálne alebo klasicky, ja som čítala, že niektoré baby mali nežiadúce účinky pri užívaní - pocit ospalosti, ťažoba od žalúdka - čo bol dôvod, prečo som si vybrala to vkladanie, lebo mne robia niektoré lieky zle od žalúdka. 🙂

@anonym_autor ja som si ho včera prvýkrát vložila a neni mi zle od žalúdka asi mi on robil zle

autor
3. máj 2026
@asch

@anonym_autor ja som si ho včera prvýkrát vložila a neni mi zle od žalúdka asi mi on robil zle

@asch áno, veľa ženám to nesadlo