icon

Ružový výtok v 6. týždni tehotenstva. Čo robiť?

Dnes o 15:33

Ahojte. Prosím, ukľudnite ma, alebo poraďte. Je tu x diskusií, avšak asi potrebujem odpovede priamo na môj prípad. Podľa ms som dnes na začiatku 6tt, dr ešte nič nevidel, idem k nemu až v utorok. Včera večer som si na toaletnom všimla taký slabo ružový výtok, reálne som si ale nebola moc istá, či to má vôbec takú farbu, tak slabé to bolo.. mimo toho nič. Až doteraz. Opäť taký výtok, bolo ho viac (dlhšie som nebola na toalete).. nebolo to hnedé, bolo to slaboružovkasté. Nemám krče, nemám bolesti, mám len zvýšenú intenzitu výtoku vo všeobecnosti.
Čo robiť? Sledovať situáciu, ako sa bude vyvíjať? Do utorku je to ešte dlho. Príp. navšiviť pohotovosť? Nerada by som niečo podcenila, preto by ma zaujímali vaše názory, skúsenosti.
Ďakujem

anonym_dd0260
Dnes o 15:51

U mna v zaciatkom, ked bol ruzovy vytok vzdy to bol potrat- 2 krat. Dalsie 2 razy som nemala taky vytok, a mam 2 deticky. Odporucam pohotovost, ty mozes mat nieco uplne ine ako som mala ja. Aspon ta ukludnia, a mozno ti nejaky liek daju. Drzim velmi palce.

anonym_1eebca
Dnes o 16:01

ja som masívne krvácala nie raz a dieťa sa narodilo v termíne a zdravé. Nemusí to vôbec nič znamenať. Pre vlastný pokoj môžeš ísť na pohotovosť.

lienka.7
Dnes o 16:11

@anonym_autor mne doktor povedal, že jediné, čo nie je ok je červená krv.
Pre pokoj duše chod ale pokojne, nech ta pozrú. Stres nie je dobrý. Drzim palce ✊🍀👼

ullala
Dnes o 16:48

Ja som spinila snad cely prvy trimester... To len na ukludnenie, ze nie vzdy ide o potrat. Ale urcite sa daj prezriet doktorovi.

autor
Dnes o 16:54
@anonym_1eebca

ja som masívne krvácala nie raz a dieťa sa narodilo v termíne a zdravé. Nemusí to vôbec nič znamenať. Pre vlastný pokoj môžeš ísť na pohotovosť.

@ullala
@lienka.7
@anonym_1eebca ďakujem baby za ukľudnenie. Teraz to nemám, budem si to sledovať a čo len jeden fliačik sa objaví, ideme bez rozmýšľania na pohotovosť.
Samozrejme, mne sa to udeje v piatok poobede 🤷🏼‍♀️ inokedy - ani by som neváhala, a išla k svojmu gyn. Snáď do utorku to bude už ok 🙏🏻