Rysuje sa tehotenstvo? Ako čítať výsledok testu?
Niečo sa rysuje ?

@nikola1r5667 Niečo sa tam javí. Koľko si DPO?
A o chvíľu sa priprav na mega útočné komenty o negatívnych testoch.
@zuzanockamt som prvom týždni pravdepodobne
@nikola1r5667 v 1.týždni určite nie, vtedy len cyklus začína, prebieha MS. Koľko dní ti chýba do menštruácie? Ja som mala podobnú čiarku 5 dní pred MS.
@nikola1r5667 v 1tt ani nevies, ze si tehotna - TT sa rataju od poslednej menstruacie.
Meska ti uz menzes?
Nie a v 1. týždni nie si, to by si mala ms teraz.
@nikola1r5667 nevidím nic.
@veronikaszabova V 1.týždni ani tehotná nie je, ani v druhom. V treťom už sa možno oplodnené vajíčko kotúľa do maternice.
@zuzanockamt a mne to akoze naco vysvetlujes 🤦
Mas snad pocit, ze neviem ako funguje zenske telo? 🤦
@veronikaszabova
@veronikaszabova veľa veľa ženám po týždni keď sa už tehotenský hormón tvorí ukáže slabú ciarku
@veronikaszabova Pretože píšeš, že v 1.týždni nevie, že je tehotná - to je hlúposť, keďže vtedy žiadne tehotenstvo neexistuje. Zle si sa vyjadrila.
@zuzanockamt 🤦😂
@nikola1r5667 zlaticko, ked uz meska menzes, tak uz by si bola cca 4/5tt... Nie 1tt
@zuzanockamt ja som predtým nikdy takú čiarku nemala a hormón ukáže hneď aj gynekológicka ti potvrdi
@nikola1r5667 meska ti menzes??
@nikola1r5667 Test vyjde pozitívny po uhniezdení oplodneného vajíčka v maternici - cca 8 DPO. Vtedy sa tvorí hcg. Čiže reálne 3.-4. týždeň tehotenstva.
@nikola1r5667 nika kolko mas rockov? Alebo si si len prisla robit srandu?
@jj298 uz 26.10 tu davala fotky testov... Asi neskusena, co sa snazi o prve...
@veronikanina tak vyzeralo čerstvé
@veronikanina toto sú pozitívne testy. Mala som také isté. To čo pridala autorka je očividne negatívne.
@veronikaszabova
@veronikaszabova moja vec co si tu hádžem
@terka224 ale digitálny 25/ka bola negatívny asi je skoro . Lebo ja mám ešte 4 dní do Ms ale brutálne má bolí bruško len už toľko testov som.mala v ruke že neviem čo vidím či duch či chybné testy alebo kanáliky alebo real tehotná a potrebovala som aj iné oko nie len moje
@zuzanockamt Véd mne je jasne oni ma vôbec nepochopili a určite tu nešla som písať jedy ako chápeš a gynekológicka mi vravela ze hormón opakujem hormón aj po 5 dňoch ukáže
@nikola1r5667 Vyzerá to tak, že vôbec nerozumieš tomu, ako funguje cyklus.
@nikola1r5667 skoda reci.
@nikola1r5667 ty si mala pred týždňom menštruáciu?
@veronikaszabova Véd jasne
@nikola1r5667 takze - ak by si aj "menzes" nemala, bola by si cca v 5tt - na teste uz by si mala aj kolajnice.
Takze, ked ty si mala menzes pred tyzdnom a test mas neg., tak tehotna nie si. Teprv budes mat dalsiu ovulaciu.

Nič.Toto nie je čiarka.