icon

Rysuje sa tehotenstvo? Ako čítať výsledok testu?

nikola1r5667
3. nov 2023

Niečo sa rysuje ?

Rysuje sa tehotenstvo? Ako čítať výsledok testu?
nikola1r5667
autor
3. nov 2023

@veronikanina jasne ze autorka tam vyfotila slabú čiarku keďže po 9 dňoch sa len tvorí hccg hormon🥰🙏😇
@terka224 o

veronikaszabova
3. nov 2023

@nikola1r5667 ale 9 dni po OVULACII ( CCA V STREDE CYKLU). Nie 9 dni po menzese 🤦

nikola1r5667
autor
3. nov 2023

@veronikaszabova
@veronikaszabova no viem skúsenost od jednej ženy co už je v 4 mesiaci takže len toľko

veronikaszabova
3. nov 2023

@nikola1r5667 tehotna proste nie si

nikola1r5667
autor
3. nov 2023

@veronikaszabova
@veronikaszabova otehotnies môžeš kedykoľvek

jj298
3. nov 2023

@nikola1r5667 nikolka otehotniet mozes iba pocas ovulacie. Kedy si ju mala?

veronikaszabova
3. nov 2023

@nikola1r5667 JEDINE POCAS OVULACIE

jaskolka
3. nov 2023

@nikola1r5667 test je úplne negatívny, čiarka tam je jedna jediná, tá kontrolná, v 1 týždni ešte ani nie si tehotná, keďže 1 tt sa ráta od 1 dňa poslednej menštruácie. Čiže v čase keď ešte ani tehotná reálne nie si.
Rozčuľujes sa tu na ženy, ktoré sa ti snažia vysvetliť, ako to funguje a ako sa ráta, a pritom podľa všetkého(ako a co píšeš) zrejme ani nevieš, ci si vôbec mala ovuláciu počas styku.

guudy
3. nov 2023

@veronikaszabova Kazdy den sa tu len znova a znova potvrdzuje, ako velmi je nase skolstvo v pr..li. 😬

veronikaszabova
3. nov 2023

@guudy a pritom sa tu niektore mami biju do prs, ze kvalitnejsia sexualna vychova na skolach nie je potrebna. Ale je. A velmi.

smajliica
3. nov 2023

Všetci čo tvrdia že sexuálna výchova nie je potrebná by si mali povinne prečítať túto diskusiu 😅

guudy
3. nov 2023

@veronikaszabova suhlasim

marhulka13
3. nov 2023

@veronikaszabova najhoršie, že sa tu určite pridajú zeny, ktoré budú tvrdiť, že otehotnieť sa dá kedykoľvek a test nikdy pozitívny nebol a tehotné boli

medda_beda
3. nov 2023

@nikola1r5667 Nikolka otehotnieť môžeš len v čase ovulácie.To znamená, že si môžeš myslieť, že ju máš dnes, ale ona príde až o týždeň.
Rozumieš? Nedá sa otehotnieť kedykoľvek.
Preto sa to volajú plodné/neplodné dni ktoré ti môžu prísť skôr alebo neskôr a od toho sa odvíja potom dátum menštruácie.

nikola1r5667
autor
3. nov 2023

@medda_beda takže toľko

wejuska7910
3. nov 2023

@nikola1r5667 nic tam nieje.to ze si to presvetlila ti ciarku neurobi,je to kanalik.tehotna niesi

jj298
3. nov 2023

@nikola1r5667 niki ty si mylis dojmy a pojmy. Zena moze otehotniet len pocas ovulacie. Ale ovulacia moze byt kedykolvek. Vacsina zien ju ma v strede cyklu. Rozumies uz trosku?

medda_beda
3. nov 2023

@nikola1r5667 Ale ty nechápeš, že tie ženy v tej dobe mali ovuláciu? Že sa im posunula? Veď sa opýtaj gynekológa a naštuduj si čo to tá ovulácia je.
Čo myslíš, že prečo si ženy sledujú ovuláciu, pre srandu králikov?

domka222
3. nov 2023

@nikola1r5667 otehotnieť môžeš len keď prebehne ovulácia. A tá nie je u každej rovnako. Ale neznamená to,že keď budeš mať ovuláciu v strede cyklu ,tak sa možeš rozhodnúť,že chceš otehotnieť na jeho konci. Si myslíš, že ako prebehne ovulácia, tak vajíčko môže byť oplodnené za celý ten čas až kým nepríde MS? Vajíčko má po ovulácii svoju "životnosť " a veru nie je to dva týždne, ani mesiac ako si ty zrejme myslíš

veronikaszabova
3. nov 2023

@nikola1r5667 prosim ta, uz sa nestrapnuj

nikola1r5667
autor
3. nov 2023

@veronikaszabova
@veronikaszabova musíš mat riadne nudný život

ivusa1516
3. nov 2023

@nikola1r5667
Bože ženy už sa trošku spamätajte potom sa nečudujem že nás majú za sprosté sliepky vďaka takýmto príspevkom🤦‍♀️

ivusa1516
3. nov 2023

@nikola1r5667 A keď si presvedčená že si tehotná tak načo tu vycapujes ostaty jasné viditeľný negatívny test prosím ťa?

veronikaszabova
3. nov 2023

@nikola1r5667 ja nemam nudny zivot. Len nechapem zeny, ktore nemaju absolutne sajnu, ako funguje ich telo.
Ozaj si nieco nastuduj na nete, lebo takto sa ozaj len strapnujes, ked nas ides presviedcat o tvojom tehotenstve

veronikaszabova
3. nov 2023

@ivusa1516 no lebo ona vidi asi Caspera 🙂

ivusa1516
3. nov 2023

@veronikaszabova ako ja vôbec nechápem a ešte uvedené tie príklady kde píše ako otehotnela cez antikoncepciiu🤦‍♀️ Preboha živého nikto nevidíme či tie ženy dodržiavajú všetko tak ako má byť, Veď stačí jedna vynechaná tabletka, antibiotika a podobné veci... A už vôbec nechápem aby som nevedela že otehotnieť môžem len počas plodného obdobia potom by ma zaujímalo načo tak tie páry toto riešia kedy presne majú mať styk keď je evidentné podľa autorky je to velice jednoduché, že si proste len vyberiem kedy chcem, 🤦‍♀️

nevenka
3. nov 2023

@marhulka13 no ale potom si precitaj diskusie, ze mala styk den pred MS alebo 5.-6. den cyklu a tam plasia, ze otehotniet sa da KEDYKOLVEK, takze to su take rady potom, no 🙃. A aby bolo jasno, tak ja viem, ze otehotniet sa da len pocas ovulacie a par dni pred nou a aj viem, ze moze byt u kazdej zeny inokedy. Len proste tieto diskusie su jak...😅

n820p
3. nov 2023

@veronikanina ja mám s mama testami najlepšie skúsenosti, v podstate mi vždy pri tehotenstve ako prvé ukázali čiarku a pomerne peknú, kým iné testy až o pár dní neskôr🙂 takže ja už pomaly gratulujem 🤗

ivusa1516
3. nov 2023

@veronikaszabova a to sa radšej nevyjadrujem k tomu že mi skoro oči vybilo Ten prvý týždeň tehotenstva... od nej sa v tom prípade majú aj doktori čo učiť

veronikaszabova
3. nov 2023

@ivusa1516 mna by zaujimal jej vek