icon

Rysuje sa tehotenstvo? Ako čítať výsledok testu?

nikola1r5667
3. nov 2023

Niečo sa rysuje ?

Rysuje sa tehotenstvo? Ako čítať výsledok testu?
Strana
z3
veronikanina
3. nov 2023

@n820p ďakujem ❤️ len som čítala recenzie a jedna pani mala krásne čiarky a vraj tehotná nebola strašne nadavala na ne... Ale.mojla byť tehotná len asi mohla mať biochemické tehotenstvo ... A s tými testami skúseností nemám .... 25/ja mi ukázala negatívne... Ale to som 4 dní pred ms

veronikaszabova
3. nov 2023

@veronikanina mamatest u mna - 10DPO, 7 dni pred menzesom. Lutealnu fazu mam 17 dni, preto mi uz tyzden pred menzesom vysiel poz.test 🙂

bejbs123
3. nov 2023

Dalsia perla

veronikanina
3. nov 2023

@veronikaszabova ja som mala pred 14 dňami ovuláciu alebo 13 tak to aj sedí ☺️ pekne ale bude to zázrak ak áno ... Mala som plánovanú ovuláciu z ovitrelle a ani raz tento mesiac som povedala že už nič nechcem so seba dávať a aha ☺️😍

veronikaszabova
3. nov 2023

@veronikanina drzim palce 🙂

veronikanina
3. nov 2023

@veronikaszabova ďakujem ❤️

natuliatko777
3. nov 2023

@nikola1r5667 ty tam nemas ziadnu ciarku 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😂

veronikanina
4. nov 2023

@veronikaszabova no neviem či sa deje dnes som začala mať hnedý výtok také slabé spinenie a keď som zopakovala test tehotenská čiarka bola veľmi slabá a nenabehla hneď ,,, začínam byť zmätená

veronikaszabova
4. nov 2023

@veronikanina zbehni na pohotovost pre lieky. Drzim palce ❤️

veronikanina
4. nov 2023

@veronikaszabova progesterón beriem už druhý deň . Lekár mi vravel akonáhle test je pozitívny hneď nasadiť tak som dala . Ale čo má byť toto neviem ... Môže byť že hcg kolíše ? A ten vytok ?

veronikanina
4. nov 2023

@veronikaszabova lebo ja bolesti brucha nemám žiadne

veronikaszabova
4. nov 2023

@veronikanina to neviem 🤷

veronikanina
6. nov 2023

@veronikaszabova digitálny test nagat . Hlavne že paličkove robia // ciarky . Už nechcem vidieť Palickove testy 😐

ivusa1516
6. nov 2023

@veronikanina Osobne si myslím že mohlo ist aj o biochemické tehotenstvo

veronikanina
6. nov 2023

@ivusa1516 vraj nič nie je stratené mám prísť na krv v stredu že môže aj byť že mi pomalšie rastie hcg keď bolo neskôr uhniezdenie že to spinenie v sobotu a v nedeľu mohlo byť ... Keď mám hcg 50 nemusí to ukázať test .... To mám od lekára

veronikanina
6. nov 2023

@ivusa1516 dva dni od spinenia som dnes tak uvidím už som stratila nádej aj tak

ivusa1516
6. nov 2023

@veronikanina juj to ti budem veľmi držať palce💖❣️

veronikanina
7. nov 2023

@ivusa1516 digitálny negatívny ale palickove som si dala námahu kúpila 4 rozdielne značky viem som hlúpa ale mne to nedá prečo palickove mi robilo // čiarky .... dnes som skúsila všetky namočiť a na každom jednom len slabá čiarka . Ako to je možné ?

bejbs123
7. nov 2023

@veronikanina zial,ak by sa jednalo o tehotenstvo po 4dnoch by bol uz na beton pozitivny digitalny test

ivusa1516
7. nov 2023

@veronikanina ako Nechcem ti dávať nádeje Ale nme napríklad keď som sa testovala 4 dni pred menzesom robil presne toto isté že mi nechcelo ukázať na digitálnom len na paličkovom a aj to druhá bola hrozbe slabunka a potom v ten deň keď som mala dostať menzes tak mi už ukázal ráno aj digitálny🙂 Ja som teda použila digitálny clearblue ktorý ukazuje týždne lebo ten obyčajnými napríklad taktiež tehotenstvo neukázal

ivusa1516
7. nov 2023

@veronikanina a teda pravdepodobné tehotná som Keďže som v 33. Týždni🤣🙈🙈 ale hovorím ani mne ten od clear Blue nechce ukázať vôbec Iba ten ktorý ukazuje týždne

veronikanina
8. nov 2023

@ivusa1516 čakám momentálne za správou z Hcg výsledkom Ms mala prísť v pondelok zatiaľ nič ... Lekár povedal že.mohlo byť že sa neskôr uhniezdilo a nebolo vysoké hcg na test že vraj testy zachytia hcg nad 50 ... Do 50 nemusí vôbec nič ukázať . 🤷

kulumulu123
8. nov 2023

@nikola1r5667 ako moze mat ktokolbek slabu ciarku v 1tyz tehotenstva ked ovulacia a sex z ktoreho otehotnies este ani neboli??? Prvy tyzden je menzes, potom je druhy tyzden ked ku koncu 2tyz za idealnych podmienok nastava ovulacia, 3tyz oplodnene vajicko putije do maternice 4tyzden woooaalaaa mozno budenieco vidiet na tehu teste ale casto je to az v 5tyz ked sa zacne cosi rysovat...
Zeny naco niektore vlastne sexujete ked neviete ako a kedy sa robia deti 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Jasne existuje aj nieco ako posunuta ovulacia ale to je zasa trosku iny pribeh 😁

Strana
z3