Sex som mala na 8. a 9. deň cyklu a cítim sa zvláštne. Som tehotná?
Ahojte, otehotneli ste niektorá hneď po menštruácii? Mali sme s priateľom nechránený sex v 8.a 9.den cyklu. Dnes som mala dostať menzes ale zatiaľ nič.. Test mi zatiaľ vyšiel negatívny, ale cítim sa zvláštne. Boli ma v podbrušku a trocha kríže, prsia tiež ako pred menštruáciou. Môžem byť tehotná?
Pri oboch detoch som otehotnela hned po menstruacii... Pri druhom mi skoncili 27meho a 31 sa nam poradilo spravit babo (viem to na 100%)... A pri prvom to bolo tuaim 3 dni po menstruacii
Ja den po ms 😂 na prvy sup, s komentarom, ze to iba tak pre radost , ze sme odlozili kondom konecne 😀 a bolo
Aj nam ...obe nase deti hned po menzese
Moja mama to iste vsetky 3 s nami otehu po menzese
Moze sa posuvat ovulacia a tak isto mozu spermie preckat v zakutiach na ten spravny cas 😊 spermia prezije v posve aj 4 dni.
A nepamätate si kedy vám vyšiel pozitívny test? Mne to mešká deň, skúsila som dnes 25kovy ale zatiaľ nič, ani duch ale cítim sa inak..
Včera boli 2 dni co mi meškala a test bol negatívny.. Dnes som ráno dostala akoby menzes ale je úplne slabucky a vložka je čistá, len keď sa utriem papierom po cikani tak je tam taka svetlá krv aj to nie stále..
@tatiana1329 dobry den chcem sa len spita posledu ms som mala 25.12.2020 skocila mi 30.12.potom o 3 dni sa mi len ukazalo trosku krvi a dnes mi us ms meska 7 dni mam take bolesty jak keby pry ms moze to byt tehotestvo
@turkova89 ak ti meskaju uz 7 dni, tak si sprav test ten uz ti pri takom velkom meskani ukaze odpoved. Ale najlepsie kvalitny. Mozes byt tehotna a mozu ti meskat aj z dalsich x moznosti. 🙂 Daj vediet vysledok 😊

@tinka1234567 no na 50% mozes a na 50% nie. Vyckaj este par dni mozno ti MS len uplne obycajne meska. Mozno pride zajtra alebo o 3 dni.