Sex týždeň po menštruácii: Som tehotná?
Ahojte.. mam takú otázku. Pred dvoma týždňami, sme mali s priateľom sex, kde sa samozrejme spravil do mňa, to som mala týždeň po menstruacii, čiže cca v tej dobe som mala aj ovulaciu. Dnes je prvý deň čo mi meška menstruacia a tehotenské testy sú stále negatívne.. mam pocit ako by som mala dostať, býva mi zle, zjedla by som aj slona 😂lenže mňa predtým nic neboli, až vždy potom keď dostanem menštruáciu. Môže sa stať, že budem tehotná aj keď tehotenské testy mam negatívne? Mali ste to niektorá podobne?
@martul práveže som si neni istá, mávam vždy tak cca týždeň až 10 dni po menstruacii.. ale teraz som bola aj dosť chorá, je možné, že sa mi to posunulo..
@mell27 preto mi je to divne, pretože nemavam nikdy pred menštruáciou žiadne príznaky, trochu sa vyhadžem na tvári, a teraz som neni vyhadzana ale všetko ma boli, ako keby som mala dostať, a stále nikde, a tehotenské negatívne
@katarina464 z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze mozes 😀 ja som takto krasne cakala cely mesiac kym pride nova ms no a ked neprisla ani po tyzdnovom meskani spravila som si test a pozitivny.
@hedviga2 ja sa ospravedlňujem, som tu nová, nemám tušenia čo znamenajú tieto skratky.. dokym som tu napísala som všetko možne aj nemožné túto prečítala 😅
@katarina464 ak si mala ovulaciu skôr a otehotnela by si, test by ti mal ukazovať pozitivitu.... Štandardne sú schopné testy zachytiť HCG už 10 dní po ovulácii, aspoň to mi povedal môj gynekológ... Závisí od citlivosti...
@adeladulova ale mala. Nejake HCG uz mat musis po cca 2 tyzdnoch. Len niektore testy maju bud malo farbiva/ citlivosti. Aspon moja skusenost, kupila som tests v bipa, strasne zle ciarky oproti tomu zo SK. Ten mal kolajnice 😀

@katarina464 Samozrejme, že je to možné. Sledovala si si ovu? Mohla byť posunutá. Týždeň po MS si mala ovu? Ako vieš?