icon

Silná bolesť krížov a tehotenské testy

ketrin3112
28. feb 2025
Silná bolesť krížov a tehotenské testy
ketrin3112
autor
28. feb 2025
risoriskoveronka
28. feb 2025

Pravdepodobne ste tehotná. Gratulujem

sweet20
28. feb 2025

@ketrin3112 ano, test je pozitivny... kolko ti meska?

ketrin3112
autor
28. feb 2025

@sweet20 práveže to je to že menzes som mala raz za čas nepravidelný len ma trochu zmiatla ta bolest krížov včera som sa nemohla ani v posteli otočiť

ketrin3112
autor
28. feb 2025

@risoriskoveronka bola by som veľmi šťastná keby to vyšlo len keď som všade čítala ze tie testy aj dosť duchuju tie co vyzerajú pozitívne he sluničko a mamatest.

dianka3
28. feb 2025

@ketrin3112 tie testy slniečko a mamatest sú horšie než pepino v poslednej dobe xxx tém čo im ukazoval ešte silnejšie čiarky a tehotné neboli a stredný je negatívny. A tú bolesť ktorú opisuješ môžeš mať aj z prechladnutia a vôbec nesúvisí s tehotenstvom v prvom rabe by si mala odniesť moč k lekárovi je možné že môžeš mať krv moči alebo aj zápal

diewcatqoo
28. feb 2025

Nikdy mi Mamatest, ani Slunicko neukazali falosnu ciarku. Vzdy ukazali len ked som bola tehotna. A na zaciatku, este pred vynechanim MS som mala ciarku takuto slabu. Pepino mi ukazal falosnu ciarku.

oceanahory
28. feb 2025

@ketrin3112 Ja som zistila, ze som tehotna presne tak, ze som mala neznesitelne bolesti krizovej chrbtice (resp. stale sa s nimi trapim aj po porode 🫤, ale to je na inu debatu..).
Pamatam sa, ze som uz mala termin k neurologicke a len pre istotu som si spravila test, ci nahodou nie som tehotna kvoli pripadnemu RTG...nuz a bola som tehotna 🙂. Takze mozne to je, ale nespoliehala by som sa na to.

ketrin3112
autor
28. feb 2025

@diewcatqoo včera som si robila tie isté testy a boli úplne čisté a teraz toto tak som už zmätená

janusa86
28. feb 2025

Obávam sa, že to budú falosne pozitívne výsledky. Ja som sklamaná z mamatestu. Pri predchádzajúcom tehotenstve mi vždy ukázal správne. Nikdy žiadny falošný duch. Teraz nedávno úplne zle. Jeden test dobrý druhý zlý. Mala som fakt peknú druhú čiarku a nebola som tehotná. Už im neverím. Treba inú značku, najlepšie Dr. max.

ketrin3112
autor
28. feb 2025

@janusa86 človek už neviem čomu má veriť neda sa na testy spoľahnúť toto kedysi nebolo také nekvalitné výrobky.

biglovemom
28. feb 2025

Treba testovať ked mešká a nebudes sa rozčuľovať nad nekvalitou.vtedy by boli koľajnice 😃
Otestuj tym istým testom - značkou testu o par dni a uvidis.
Mna kríze boleli ked som mala biochemické (2x)tak uvidis

ankare
28. feb 2025

@ketrin3112 testuj sa, až keď Ti mešká.

janusa86
28. feb 2025

@ketrin3112 Veru tak. Treba skúsiť aj iné. Držím palce.