Silná meštruácia a pozitívny tehotenský test

sisy222
16. apr 2013

ahojte.s manzelom sa snazime o dietatko uz takmer rok.menstruacia mi meskala 2dni,ked som si urobila test,ktory vysiel pozitivny,ale druha ciarka bola velmi slabucka.dnes rano som dostala menzes...mozno som blba,no urobila som si este jeden test,asi pred hodinou,ktory vysiel opat pozitivny a druha ciarka je este silnejsia nez vcera.testy boli rovnakej znacky,citlivost 25.sestricka od lekarky mi povedala,ze sa to stava,s doktorkou som nehovorila.neviem co si mam o tom mysliet,co robit..tak vam dakujem za nazory,rady,ci skusenosti.

zeytin
16. apr 2013

Robit asi nemusis nic... Mas dve moznosti - vela zien mava menstruaciu aj prve mesiace v tehotenstve... Ta druha moznost je ta smutnejsia ☹ Vydrz zopad dni, urob si test este raz a uvidis... Prave pretoto nie je dobre robit si tehu testy prilis skoro :-/

sisy222
autor
16. apr 2013

asi to tak bude,nabuduce nebudem robit asi ziaden test..mrzi ma to,len nechapem,preco ta druha ciarka bola dnes podstatne silnejsia ako ta vcerajsia...

saska.t
16. apr 2013

@sisy222 kym ta nevysetri Dr.istotu mat nebudes,je vela zien,ktore MS mali aj ked boli tehotne,takze nevesaj hlavu vsetko moze byt v poriadku a rychlo sa objednaj k Dr.

katkasofi
16. apr 2013

@sisy222 môžeš byt tehu a krvacat. Dokonca aj silno. Kamarátke to tak mala. Ja som bola iný prípad. Mne tehu test ukazoval pozit, týždeň, potom v piatok slabol a v sobotu som s tyzdnovym meskanim dostala... ☹ ale o tri mesiace sa ukažkovo zadarilo a ukážka teraz spinká v kočíku ... 😉 veľa šťastia prajem, nech si tehu, možno krvacaš z krčka. Je to ako normálna MS?

sisy222
autor
16. apr 2013

@saska.t tak dnes som volala so sestrickou,povedala mi,ze ak budem krvacat dlho,potom mam zavolat,ze sa s tym nic neda robit,ze to tak niekedy byva.teraz budu v ambul.az v piatok.
@katkasofi nemyslim,ze to je z krcka,je to ozaj vela krvi.vlastne v noci som sa zobudila,ze nieco nie je ok.mala som asi ist rovno k dr.

katkasofi
16. apr 2013

@sisy222 tak skús behnut na pohotovosť. Spravia sono a uvidis. Bolesti nemáš? Tehu príznaky?

sisy222
autor
16. apr 2013

@katkasofi asi zajdem.tehu priznaky.unava,nevonaju a nechutia mi niektore veci,toci sa mi hlava,citlive prsia mam,ale iba trochu..a pozitivny test..

mimka11111
16. apr 2013

@sisy222 ahoj,toto isté som mala aj ja asi predminulý cyklus...tt pre mms slabo pozitívny a v ten deň dorazila ak mms....krvácala som úplne normálne,po mms som znovu testíkovala a druhá čiaročka bola silnejšia...trvalo to asi 3 dni, postupne čiarka slabla...kedže na uzv nebolo nič vidieť,verdikt lekárky bol jednoznačný "hormonálna porucha"....nemala som ani cystu a ani nič podobné...netvrdím samozrejme,že aj tvoj prípad bude taký istý....možno si naozaj tehu,držím palce 😉

linda20111
16. apr 2013

@sisy222 ahoj, mysli pozitivne, velmi vela zien ma menzes prve mesiace tehotenstva. svokra tak mala tri deti a vzdy mala menzes takze ani nevedela ze je tehotna az ked sa jej zacalo zvacsovat brucho :D :D :D u kazdej zeny to je inak. pre istotu treba sa dat vysetrit u gyn. silno ti drzim palce aby bolo vsetko v poriadku a aby to bolo presne tak ako u mojej svokry 🙂

katkasofi
16. apr 2013

@sisy222 skús. Na pohotovosti ti musia spraviť sono. Aj keď možno nebude nič vidiet tak aspon výstelku maternice ci je vyššia áno.. Potom daj vedieť. Držím palce 😉

lea43
18. apr 2013

ja mam ten isty problem,4 dni mi meskala menstruacia,urobila som si test ktory mi vysiel pozitivne ukazal sa tam duch,o 2 dni nato som dostala menstruaciu,ale taku slabu s tym ze nebolo cistocervene,ale divne zafarbene cervenohneda.. 😝
aj tak som si urobila test opat a zase bol pozitivny s duchom,aj napriek rozdielu 2dni..co vy nato?poradte mi prosim..som zufala,som tehotna?

andula31
21. apr 2013

Ahojte, pred dvoma týždňami som si spravila test - v deň meškania ms, a bol pozitívny. Potom ďalšie dva. Ale vo pred 4 dňami som začala normálne krvácať. Bola som u lekára, ten skonštatoval skorý úplný potrat - keďže v maternici už nič nevidel. Ale mätie ma to, že krvácanie je odvtedy veľmi slabé - skoro mizne. Prosím vás, stalo sa to niektorej z vás pri spontánom potrate? Lekár mi hovoril, že budem silno krvácať. Nechcela som ísť na čistenie do nemocnice, keďže mám doma malé dieťa. Teraz by som mala byť (v prípade, že by som nepotratila) iba asi v 5 týždni. Je možné že iba nebolo vidieť gestačný vak?? Veľmi neverím, že som nepotratila, ale čakala som silnejšie krvácanie...

andula31
21. apr 2013

@lea43 Ja by som utekala k lekárovi. Krvácanie na začiatku tehotenstva môže mať veľa príčin. A nemusí to nutne znamenať potrat, ako v mojom prípade.

alaniska
21. apr 2013

@andula31 ja som silno nekrvacala,praveze slabo,ja som ale robila test az po tomto krvacani,bol pozitivny,maternica prazdna a do tyzdna som.zacala krvacat znovu sama.od seba,sa zrejme takto sama.docistila.

andula31
22. apr 2013

Ďakujem. Dnes som bola na kontrole, pichli mi ešte injekciu, a už zase krvácam. Vraj by sa to malo samo vyčistiť - za nejaký čas. Dúfam, lebo by som sa rada vyhla kyretáži.

sisy222
autor
12. máj 2013

ahojte,tak som opat tu...cakam na MS,kedze minule to nedopadlo dobre...tento cyklus bol cely zvlastny,uvidime,co z toho bude.dnes som skusila zo zvedavosti testnut,no test bol negat... :(

erikavasko
21. feb 2015

ahoj včera som si robila test a vyšiel pozitivne a jedna bola taká slabá a dneska som zacala krvácať co to môže byť poradte mi

lavinis
21. feb 2015

@erikavasko vela tehotenstiev odide spolu s menzesom. Mnohe zeny ani netusia
, ze boli tehotne. Preto nema vyznam testovat, kym to nemeska. A zas niektoré slab krvacaju aj pocas tehu a vsetko je ok. Inu odpoved asi nedostanes

lavinis
21. feb 2015

Inak obcas nezaskodi si precitat co Uz bolo o téme popisane ;)

erikavasko
21. feb 2015

@lavinis dakujem sa odpoved ja si to precitam a meskalo my to 2dni a zlakla som sa.

lavinis
21. feb 2015

@erikavasko držím palce, nech to dopadne podľa želaného výsledku 🙂

erikavasko
21. feb 2015

@lavinis dakujem

darling16
28. dec 2016

Baby, ja som vcera testovala, mala som slabulinku ciarku. Dnes rano som dostala MS, alebo teda krvacanie, ale test som uz mala negativny. Tiez to mohol byt spontanny potrat??

rena888
8. apr 2017

Prosim vas o radu,meska mi menzes 10dni...a 2testy vysli pozytivne,lenze som zacala krvacat a uz som mala 2potrati tak preto sa bojim sle boli mz brucho ako pred menzesom:😓tak teras neviem co si mam mysliet.

andrea458
24. apr 2017

@katkasofi prosim ta ja som tiez 3mesiace krvacala syrasne silno teraz 4mesiac menzes neprisiel a test je negativny ja som vzdy mala blby cyklus ale teraz po tehotenstve sa mi upravil neviem co sa deje uz davno som menzes malamat mysli s si ze keby som bol a v tom tak mi test vijde pozitívny aj vo 4mesiaci ci ako to je ?do ktoreho mesiaca tehotenstva je test pozitívny ?

katkasofi
24. apr 2017

@andrea458 fuuuu. Tak čo viem, do 12tt je hcg vysoko pozitívne a potom už klesá. Ale myslím že keby si bola tehotna, uz by dr videl..a sama by si v 4 mesiaci na sebe videla zmeny..

kristinr
26. júl 2017

Mne sa teraz stalo ze mi vysiel pozitivny ovu test, tak sme sa snazili a potom presne o sedem dni prisla menstruacia. Dost silna, trvala dalsich sedem dni. A po jej skonceni som si spravila tehotensky test ktory vysiel pozitivne. A stale je pozitivny. Je to uz 16 den od ovulacie. Ako je to mozne? Mam rok a pol staru dceru ktoru stale kojim. Cakat este alebo ist k doktorovi? Dakujem za rady.

emilia788
27. júl 2017

hmm... mala som nieco pdoobne

oli18
27. júl 2017

@emilia788 výstižný príspevok, opakujúci sa vo viacerých témach . Odpovedáš sama sebe, máš viac nickov? .-)

nikolf20
1. mar 2020

Dobry den potrebujem poradit som uz s toho zufala
Minuly tyzden piatok som bola u Dr. Stym ze 5 den mi meska tak mi pichol vyvolavacku na menzes ktory dosiel az vcera stvrtok a piatok som ai robila test ( dolozim foto)
A dnes tiez som si robila test aj ked krvacam
Co si otom myslite som alebo nie ? Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre