Silné 2 čiarky na teste
Ahojte, chcela by som sa s vami len poradit,nakolko mi to trosku nejde do hlavy 🤔 mozno bude niekto mat pod.skusenost.Neplanovane cakame dietatko(deti uz mame) minuly mesiac mi meskal menzes 5-6dni(neviem preco)cize posledny bol 15.2 a teraz som mala dostat vcera 15.3. Urobila som som si test v pondelok 1 den pred planovanym menz.a vysli mi taketo 2 silne ciarky.Robila som si zopar mesiacov aj ovul.testy,kvoli info kedy u mna nastava ovulka a mala som vacsinou az niekedy 17-18 den cyklu. Kolko podla vas uz mozem byt tehotna ked je to take silne?ani pri jednom teh.mi takeho "ciariska" nevybehli... a k dr.este je zbytocne asi ist kedze mi meska oficialne len 1 den 🤷♀️🤦♀️
Dakujem
Možno si otehotnela už v predchádzajúcom cykle. Menzes okrem toho že meškal bol normálny, silný ? Ja som v predchádzajúcom tehu krvácala v čase ms, vôbec by ma nenapadlo že to vyšlo.
Ako píše @zojanka. Pokojne môžeš byť už mesiac v tom, len o tom nevieš lebo si mala nejaké krvácanie.
kamoška mala normálne menzes do 7 mesiaca. nepriberala, žiadne príznaky, netušila, že je tehotná. išla na preventívku a hups 🙂 takže kľudne si mohla otehotnieť v tom cykle a ani o tom nevieš 🙂
A možno sú to dvojičky 😁 no rozlúštiš to už len u doktora
@michaela789 tak toto by bolo co ta tyka mna ozaj zvlastne keby to tak bolo,lebo vzdy po zisteni predchadz.tehot. krvacanie uz nebolo 🤷♀️
Skus si kúpiť digitálny Clearblue kde ukazuje týždeň tehotenstva 😊
Je mi jasne ze to rozlusti az ultr.u Dr. ale este je to daleko a dovtedy mi to bude vrtat v hlave,tak som chcela vediet zo skusenosti niekoho 🤔
@moniika268 jaaaj? No vidis?mas pravdu i ked tam max 3 tyzden a potom uz len + ukazuje ale scasti by to trosku vedel nieco povedat ten test
@jatyoni ja som mala taketo silne ciarky v den ocakavanej MS, mala som ovulaciu kusok skor, drobec je o 6 dni vacsi od zaciatku a HCG mi pekne stupalo 🙂 takze to moze byt aj tvoj pripad a gratulujem! :D
pripadne este dvojicky a najnovsie studie vravia, ze aj veganom rastie HCG vyraznejsie 🤷♀️
@jatyoni Digitalny test vyhodnocuje tyzdne podla intenzity HCG. Mohla si otehotniet v tomto cykle a len ti ovela rychlejsie stupa hcg, takze preto taka silna ciarka. Mozu to byt dvojicky, vtedy tiez byva hcg ovela vyssie.
Digitalny test ti teda moze napisat 3+ ale to znamena iba to, ze vyska hcg zodpoveda tomu, ze si tehotna viac ako 3 tyzdne, ale ty si pokojnemohla otehotniet pred 1-2- tyzdnami.
Je tam možnosť dvojiciek 🤭 znama si robila clerablue kde ukazuje aj počet týždňov a ukazovalo 3+ a to ešte ani nemeškala menštruácia.. Mala strašne vysoké hcg.. Nakoniec vysvitlo že čaká dvojičky 😄
ja som mala také čiarky, teraz pri treťom tehu, bola som už 4-5t.tehu
Kľudne si už mohla otehotnieť skôr, je to individuálne, pri predošlých tehotenstvach ti vynechal a teraz si ešte krvacala, organizmus sa mení. Moja mama tak pri mne krvacala ešte prvý mesiac, tým pádom zle vyratali dátum pôrodu(pred 38 rokmi asi neboli veľmi dokonale usg, ak vôbec 😆) a tak vyšlo, že porodila vlastne mesiac predčasne podľa toho. Ale podla jej výpočtov, kedze presne vedela, kedy otehotnela, som sa narodila v termíne. Čiže kľudne už môžeš byť dlhšie tehotná, našťastie teraz už si lepšie prístroje a doktror ti určí dĺžku podľa bábätka.Podľa mňa už chod na gyndu a uvidíš.
Hcg stupa rozne rychlo,mne tie ciarky pridu uplne ok, teraz som mala den po vynechani ms rovnako silne. Cize vobec to nemusia byt dvojicky, ani nemusis byt tehotna o mesiac viac. Naj odpoved ti da bud krv alebo pockat 2-3t a ist k dr.na sono
Svagrine takto vysiel test, ked čakala dvojicky😁
@janulienka_janka tiez si myslum🤩
Jasne, tehotna a tie ciarky su normalne. Tiez som take mala
@jatyoni ja som mala tiež dva dni pred ms takéto silne čiarky a bol to 4ty týždeň ono to je individuálne keď mi brala krv mala som tak vysoké hcg že si mysleli že to budú dvojičky a nakoniec je len jedno. Niektoré majú hcg na štvrtý týždeň 500 a niektoré 9000 potom aj ten test inak vyzerá ale výsledok je rovnaký 🙂

HCG stúpa rôzne a intervaly sú široké. Takze úplne normálne. A k Dr sa väčšinou chodí okolo 8tt ale predpokladám že to vieš, keď deti už máš.
A blahoželám 🍀