icon

Skoré testovanie tehotenstva: Skúsenosti a možnosti

30. okt 2024

Ahojte, prosím je tu nejaká žienka čo mala takúto skúsenosť?Snažíme sa o bábätko a dnes mala prísť menštruácia, zatiaľ neprišla no test je negatívny, ovulacia podľa BT bola 16.10., BT stále neklesla. Cyklus mám nepravidelný minulý mesiac 31dní a dnes som už 37dc :/ celý deň ma pobolieva podbruško ako by sa chcela spustiť a stále nič ale aj žalúdok mám nejaký divný neviem či mi je zle sem tam alebo si to už len namýšľam a ešte musím spomenúť v sobotu som bola slabá ako čaj mala som teplotu 38 no potom klesla a v nedeľu už mi bolo dobre, neviem či to môže mať nejaký súvis.. myslite, že je ešte šanca, že sa to podarilo? ďakujem každej za odpoveď

veronikaszabova
30. okt 2024

Po 2t uz by bol aspon naznak na teste. - ak mas teda ovu potvrdenu.

bona12
31. okt 2024

Ja som mala ovu 15.alebo 16.10. niekde medzi podla priznakov aj ovu testov a uz 27.10. som mala veeelmi slabu ciarku, 28.10. uz pekne viditelnu slabu ciarku. Tak ak si mala isto 16.10. ovu, test by uz ukazal // ciarky, kedze to je uz 15 DPO. Jedine, ze by si ovulku mala o cca 3-4 dni neskor, tak test by mohol byt este negat. Potom asi tehu nebudes, mozno nejaka viroza, ked si mala aj teplotu, tak sa ti ms len omeskala. A BT mne napriklad malokedy klesla pred alebo v den ms, na to som sa nespoliehala, niekedy aj na 3.den ms 🤷‍♀️. Ale drzim palce, ak to vyjde, aby to dobre dopadlo 😊.

autor
31. okt 2024

@bona12 ďakujem ms dnes prišla takže snažíme sa ďalej 😌 a tebe gratulujem k // 😊

matka977
31. okt 2024

@bona12 ja som na tom presne rovnako ale s rozdielom, že mne test ukázal 28.11slabu čiarku a teraz len silno dúfam aby silnela viac a viac, snažíme sa už rok a konečne sa podarilo ❤️

bona12
2. nov 2024

@matka977 tak v podstate je to uplne rovnako, aj ja som mala 28.slabu, 27. bola fakt velmi slaba, na zmurenie 😃. Ale zavisi aj od testu, lebo kazdy ma iny podiel farbiva, cize aj mne by mozno iny vysiel negat. 🤷‍♀️. Gratulujem 😊
Ja som sa odvtedy uz netestovala, ms zatial neprisla, krize ma sem tam pobolievaju. Testnem az po sviatkoch.

bona12
2. nov 2024

Drzim palce, aby to cim skor vyslo 😉😊

matka977
2. nov 2024

@bona12 ďakujem veľmi pekne aj tebe držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️ ja som mala do predvčera “menštruačné bolesti” a teraz sa to nejako ustálilo zatiaľ nič ale testy sú už pozitívne tak ako by som čakala 😊 máš ešte nejaké aj iné príznaky?