icon

Skúšali ste digitálny test Clearblue?

suzanah181
4. máj 2013

Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?

Strana
katkasofi
4. máj 2013

Ja tri dni pred MS a už ukázal 1-2tt. V den očakávanej mrchy ukázal 2-3tt a týždeň nato 3+... Perfektný test 😉 držím palce nech tam máš + a 1-2tt. Koľký deň cyklu si?

suzanah181
autor
4. máj 2013

@katkasofi dnes som este len 24 DC a 10 DPO, mrcha ma dojst az 11.5. takze kedy myslis ze mam az testovat?

trish31
4. máj 2013

@suzanah181 ja som 14 DPO testovala normalnym a uz som mala ciarku,myslim ze Clearblue som testla tiez dva dni cca pred ms a ukazal 2tt

ciba2931
4. máj 2013

ako ma niekto skusenosti z centrum materna su dobre pred planovanim otehotnenim kto poradi

kessica
4. máj 2013

moja 10DPO ak sa zadarilo ukaze 😉 viem to 🙂

katkasofi
4. máj 2013

@suzanah181 ja by som ešte tri dni počkala... Inak viem že v takto skorých testovaniach ukáže ohraničené plusko. Daj potom vedieť, držím silno palce 🙂

suzanah181
autor
4. máj 2013

@katkasofi dakujem dam vediet.. som uz taka nedockava.. ale vydrzim.. spravim asi uz v pondelok 🙂

reni1512
4. máj 2013

@suzanah181 Ja som si ho urobila den pred ocakavanou mrchou 🙂 pretoze som chcela pockat, predtym som si robila len klasicky mamatest 🙂.

katkasofi
4. máj 2013

@suzanah181 moja ja som vyhodila pred otehu 200 EUR za testy🙂)))) úplne ta chapem 😉 dlho sa snažíte?

suzanah181
autor
4. máj 2013

@katkasofi nie praveze nie, skusame este len treti mesiac a uz budeme len 1 mesiac (ak to teraz nevyslo) lebo buduci rok mam statnice takze aby som nesla namiesto nich na porod 🙂 ja by som ten test najradsej skusila uz zajtra ale je to este skoro..

katkasofi
4. máj 2013

@suzanah181 tak skús moja. Možno vyjde už ohraničené. Plusko. Potom kúpiš ešte jeden 🙂 😉

suzanah181
autor
4. máj 2013

ale zajtra to nejak vydrzim a skusim v pondelok.. aj tak je to len 25-kovy test ze? to je slabsia citlivost ako 10-tkovy ze?

suzanah181
autor
4. máj 2013
edie63
4. máj 2013

Ja som ho robila v den vynechanej MS a v pohode. Myslim, ze ovulaciu som mala neskor a aj tak mi ukazal tehotenstvo. 🙂

katkasofi
4. máj 2013

@suzanah181 áno. Ale klasické 10 tkove zvyknú ukázať tzv chemické tehu, slabulililinkych duchov. Tu to máš nabetón 🙂

dejka77
4. máj 2013

Pouzila som len takyto test, ukazal spravne. Ale pouzila som ho neskor takze mi ukazalo 3+ tyzdne.

pipinka3027
4. máj 2013

@suzanah181 ahojko moja,teba poznam z MS asi z videnia 🙂 ja mam dostat cca 15.5.tak tiez cakam a som nedockava ako ty 🙂

suzanah181
autor
5. máj 2013

@pipinka3027 ahooj, ano aj ja si ta pamatam z ms 🙂 noo bola som taka nedocakva ze som ho rano spravila a vyslo velke - takez nic.. ale ms mam dostat az 11.5. chcem ist buduci tyzden aj tak k dr. lebo som nebola na prehliadku asi rok :-/ tak nech ma pozrie, ci som ok.. a aby vedel ze uz 7 mesiacov neberiem HAK.. tak tebe drzim palce aby sa cim skor zadarilo, kolko sa uz snazite? my tak oficialne 3 mesiace..

pipinka3027
5. máj 2013

@suzanah181 🙂 tak sa pozname spolu 🙂 no ja som len min.mesiac vysadila HAK,tak mam uz cca po pl.dnoch,ale strasne ma bolia vajecniky a to okolo nich,ze asi uz odpadnem,tak ja pockam,ja mam mat 15,a tiez som si robila dnes test,vzhladom na to,ze ma bolia,to je taka pichlava bolest,ale tiez mi vyslo take velke 🙂 ale ja to mam este skoro,tak este cakam 🙂 snazime sa prvy krat 🙂

suzanah181
autor
5. máj 2013

@pipinka3027 no tak to si odvazna ze hned po vysadeni skusate, ja som to neriskovala.. pockali sme a radsej na istotu.. uvidime kedy sa zadari, snaaad...

pipinka3027
5. máj 2013

@suzanah181 preco odvazna? mozno sa nepodari ☹ ale tak zatial to nevyzera,ze by sa nieco dialo 😒 alebo mozno nabuduce alebo sa nechame prekvapit 🙂 a vam sa nepodarilo?

suzanah181
autor
5. máj 2013

@pipinka3027 no este nie.. cakame na vysledok...

pipinka3027
5. máj 2013

@suzanah181 ip 🙂

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 den dva pred mrchou uz by mohol ukazat.....,ale inac je lepsie az ked ti meska robit tento test....lebo ten display nezaznamenava ...ja som mala zbytkove hcg a pisalo ze nejsom tehuna rozobrala som test a tam krasne 2 ciarky....ale boli to len zo zbytkoveho HCG

adriana89
5. máj 2013

tehuna 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 tehotnaaaaa tam malo byt booozeee 🙂 🙂 🙂

suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 ako si ho rozobrala? hovoris tiez o tom digitalnom co ti ukazuje + alebo - a presne aj tyzdne kolko preslo od oplodnenia?

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 o tom digitalnom ktory ukazuje presne kolko si tehotna....priatel to rozobral...je tam taka baterka a nieco take ako v pocitaci 🙂 a 2 pasiky

julia_miskufova
5. máj 2013

Dievčatá robila som si tehotenské mamatesty , prvý 10 dní po "údajnom" oplodnení a druhý po 14 dňoch. Obe vyšli negatívne myslíte, že tam je nejaká šanca?

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181
negativny na displaji...ale pozitivny na pasikoch...pokial je slabe hcg v moci nezachyti to ten display...a vela babam aj tehotnym sa to takto stalo....na slovensku ten test este nieje taky znami ale v nemecku a u nas hej a vela bab to ma takto...u mna to bolo len zbytkove lebo mi pichali 10tis HCG...

suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 takze nie si tehotna? lebo aj ja som ho uz rozobrala 😀 a je tam jedna silna ciarka a jedna slaba.. tak asi nic z toho ze?

Strana