icon

Skúšali ste digitálny test Clearblue?

suzanah181
4. máj 2013

Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 ty mozes byt tehotnaa ked tam mas // ja som bola po transfere a test mi zachytil zbytkove HCG uz to tu pisem 3 krat.....pichala som si 10tis HGC a test mi to este zachytil....ale krv bola uz negativna tehotna niesom...ale pokial tam mas ty 2 ciarky taak tehu mozes byt....skus tento test ked ti vymeskaju krami....

suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 tak tu je..

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 noooo u mna to bolo ovela viac videt...skus za par dniii.....alebo nemas doma 10tkovy skorsi test ktory je uz 5 dni pred kramami mozny robit....lebo toto je tusim 25tkovy....

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 ale je taaam nieecooo uz sa mi ta fotka zaostrila jee tam druha ciarka 🙂 🙂

suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 hej mam ale take divne slabe, nejake planning family.. skusim zajtra rano..

suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 no je tam a nazivo ju krasne vidiet ale ci tam nie je stale aj ked to nie je tehotenstvo to asi nezistime.. :(

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 ja ked som mala to zbytkove mi vzdy navecer vysiel pozitivny ale z ranneho vzdy negativny....preto som si myslela ze fakt som tehu ale zial

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 mne ked vyslo negativne a rozoberala som ho a bolo pozitivne zacala som to studovat na nemeckych forach...tehotneee to tak maju ze display vijde este v skorom stadiu negativny ale pasiky su pozitivne....taak niee kazda o tom vie a nie kazda ten test rozobera ako ja a potom studuje.....pozri u mna je jasny dokaz toho ze to vyslo negativne a HCG som mala vysoke....

suzanah181
autor
5. máj 2013
adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 taaak ja som citala ine ty si citala ineee.....ja som mala zbytkove hcg takze by mi malo vyjst aj na displeji ze som tehu....ale tie ciarky boli este slabe lebo som ho skoro akoze robila....lenze mne sa kzdym dnom to hcg vytracalo z tela...kebyze urobim hned po vklade tak mi vyjde aj na displeji.....ale skus este ine testy....u niekoho ukaze pozitivny test a tehu neni...a su zeny ze su v 13 tt a test im vobec neukazal 2 ciarky kazda sme ina....ja s tymto zaoberam uz 5 rokov....🙂

suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 tak to by bolo skvele keby to bola pravda a bolo z toho mojho "rozobraneho testika" tehu... ale podla mna nie.. lebo 10-tkovy mi neukazal ducha a tento 25-kovy zeby az take ciarky ukazall.. no neverim.. ale bolo by to super 😉

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 kazda tam pise nieco ineee ako citam....a jedna tam pise ze pokial je display negativny treba pozret dovnutra.....takzeee uvidis za par dni 🙂

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 mne tiez ziadne testy neukazali...len tento a este jeden....

adriana89
5. máj 2013

@suzanah181 ono je to v návodu napsané když vám vyjde test s negativním výsledkem, zkuste ho rozebrat třeba z toho ještě něco bude 🙂

suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 to si robis srandu? nic take tam nie je, to si ta holka robila srandu co tam napisala, vies? 😝

adriana89
Autor odpoveď zmazal
suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 no neviem velmi po nemecky, takze nic 🙂 noo uvidime, ci to bola "pravda" alebo ukazuje // stale..

adriana89
Autor odpoveď zmazal
suzanah181
autor
5. máj 2013

@adriana89 no nasla som aj ine slovenske stranky a vsade sa pise, ze vsetky negativne maju vo vnutri // aj ked druha je slaba, neznamena to tehu, takze nic..

kejtinka
7. máj 2013

@suzanah181 - tento test sa odporúča robiť minimálne 5 dní pred MS. Ja som ho robila 4 dni pred a vyšiel mi pozitívny, kedy mi ešte prúžkový neukázal ani ducha. Takže digitálny je spoľahlivý na 100% ale robila si si ho skoro.
@adriana89 - vôbec nie je pravda, že ukazuje po rozobratí dve čiarky aj keď je negatívny. Tento test totiž žiadnu testovaciu čiarku nemá, meria len HCG v moči a na základe intenzity ho vyhodnotí na dispeji. Čiže tá druhá čiarka nie je testovacia, neznamená nič.
Ty si testovala príliž skoro, skús minimálne 4 dni pred MS. V letáku je písané, že dokonca ani v tom čase ti nemusí ešte ukázať, uvádzajú to na percentá žien, ktorým v akom čase ukázal.

bbarboraa
8. máj 2013

@suzanah181 ahoj prosim ta teda kolko dni po si si robila tento test? a uz virs ci si tehu? dakuem za odpoved

gini
8. máj 2013

No ja som si urobili 4 palickove ale iba tomu digitalnemu som aj uverila ze som tehu,ja ho iba odporucam...

alienka000
31. aug 2013

ahojte, rozmyslam nad kupou digitalneho clearblue. Viete mi poradit, ten test sa da pouzit kolko krat? a na akom principe funguje - menia sa tam pruzky alebo ako? 😀

vercicha
6. feb 2014

ahojte baby k testu spred dvoch dní (vid 1 foto) som dnes urobila ešte digitalny clearblue. dnes je 44 dc
mám aj dalšie 2 testy ale tam tie čiarky po odfotení vidieť ešte menej tak som ich tu ani nedávala.

dnes som bola na gynde a lekárka na to : maternica vysoko ako pred kramamy, gestačný vak nevidí, test podla nej negatívny ten digitalny ešte ani nevidela (podotýkam som z KE), nie su tam žiadne vyrazne dve čiarky.

aj tak sa nevzdavam! verím že za také dva-tri týžne to už nebude len gestačný vak ale aj bijúce srdiečko čo uvidím. Nemyslím si že sa toľko testov rôznych značiek môže mýliť. Boh je nad všetkým!

tomasko27
10. feb 2014

@vercicha Ahoj ja som si robila tiez ten digi test co tu mas jeho fotku,a bol taky divnyvysledok.Ako mas ty pekne nevyplnene plusko,tak take som mala minusko ale bolo tam zaroven aj plusko v tom,to ma tak byt?

majka_3
10. feb 2014

@tomasko27 nie nema..to znamena negativny vysledok....
mala si aj nejake cisla k tomu??

tomasko27
10. feb 2014

@majka_3 nie neboli cisla,ved to ze ked neboli tak to znamena negativny vysledok

majka_3
10. feb 2014

@tomasko27 to znamena ze tam malo byt minusko preto nedobry test ked tam presvitalo ako plusko..cize negativny vysledok...

tomasko27
10. feb 2014

@majka_3 To som ale skoro skusala na tom digi,do MS este 10dni,ale taky ten kazetovy vysiel dnes pozitivne ako nebolo to uplne ze silna ta ciarka ale asi ani duch,lebo duchov som mala a toto bolo tak silnejsie,nepptrebovala som lupu 🙂

augustovkaa
10. feb 2014

@vercicha clear blue je dobrý test, aj mne pred rokom ukázal plus 2-3 lekár na sone nevidel nič, len akúsi bodku a dnes tá 6 - kilova bodka spinka pricucnuta na mne🙂