icon

Skúšali ste digitálny test Clearblue?

suzanah181
4. máj 2013

Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?

zuznicka7101
17. jan 2019

@teolili ja tiež neviem aj sa onak cítim bolesti v podbrušku take mravcenie v prsiach 3 pozitívne včera dnes som robila tiež a tiež druha palička ale len taká slabá a digi negatívny
Zienky to tu aj rozoberajú

teolili
17. jan 2019

@zuznicka7101 fuuuu a mešká ms?podáme hromadnú reklamáciu 😂ja zajtra ráno ešte spravím a uvidim

zuznicka7101
17. jan 2019

@teolili nemešká lebo ja mam poprehadzovany cely cyklus takue ani nebiem kedy mam plodne dni takze ani neviem pidla čoho sa mam riadiť

teolili
17. jan 2019

@zuznicka7101 ahaaaaa no tak asi budeš ešte testovať že?aj ja zajtra ráno ak nepríde ms

zuznicka7101
17. jan 2019

@teolili ja skúsim o dake 2-3 dni

zuznicka7101
17. jan 2019

@teolili skúšali ste ho otvoriť ja áno a druha takáto silná čiarka
@zuznicka7101

zuznicka7101
17. jan 2019

@zuznicka7101 lebo ženy tu písali aj inde som čítala ze keď ukáže dve tak to môže.byt tehotenstvo
A vraj nie sú take 100% ze radšej si palickove spravit ja som si ho veľmi skoro spravila tu au moje testy

zuznicka7101
17. jan 2019
teolili
17. jan 2019

@zuznicka7101 no hej sú tam taký duchovia mne včera ráno vyšiel tento

teolili
17. jan 2019
teolili
17. jan 2019

@zuznicka7101 poobede

teolili
17. jan 2019

A rozobratý digitálny ale že to je blbosť

zuznicka7101
17. jan 2019

@teolili tiež sú tam taký duchovia slabšie paličky 🤷‍♀️ Nevyznám sa do toho

teolili
17. jan 2019

@zuznicka7101 no ja skúsim zajtra ráno ešte ako buď som alebo nie 😂ale skôr mi ide o to že ak nie som a test mi ukazuje že som aby tam nebol nijaký zdravotný problém podbrušku ma pobolieva ale ani náznak ms akurát citlivé bradavky

svetlana0
17. jan 2019

Ahojte..ja som si digitalny clearblue obila,co mi 2 dni meskal M. A vyslo mi toto...vid fotka. Nerobila by som si tehotensky test pred ocakavanym M. Az tak ked min.1 den meska M. Zbytocne sa potom dievcence znervoznujete. Drzim kazdej jednej snazilke palceky

zuznicka7101
17. jan 2019

@teolili ja to iste podbrusko má boli aj pichá na vaječníkoch a prsia mam take cudne aj mravcenie v nich mam aj na dotyk má bolia trochu 🤷‍♀️🤷‍♀️ Máte skúsenosti s pepino testom ? Daktora z vás

teolili
17. jan 2019

@svetlana0 no mne mešká už 4den a aj tak mi vyšiel negatívny digitálny test ale pruzkove mi vyšiel pozitívne za to som zmätená

scales
17. jan 2019

Mne meskala 4 dni a ukazal mi toto... a aj sa potvrdilo, ze babatko je vacsie o tyzden... ja som cakala ze mi ukaze len 2-3 a ukazal toto... takze z mojich 2 skusenosti ukazoval vzdy presne aj tyzdne... teraz uz zacinam 4. mesiac 🙂

svetlana0
17. jan 2019

@teolili mne vysli pruzkove aj digitalny pozitivne, ale ak tebe vysli pruzove pozitivne,treba volat na gyndu a dohodnut si prehliadku. Tie pruzkove su citlivejsie ako digitalne. Takze zrejme sa vam to podarilo. Co je super. Potvrdi to az lekar ultrazvukom. Skus si este o par dni urobit znova digitalny. Hladina hcg stupa kazdy den

zuznicka7101
17. jan 2019

@scales ako vidím aj vy ste rozobrali digitálny a máte úplne silnú ti druhu mne vyšiel negatívy digitálny po rozobrati ale ta čiarka je celkom silná a testy pozitívne síce len slabšie čiarky ale 3 testy ukázali to iste menštruáciu mi estét nemešká keďže ja som mala problemi s cyklom a vswtko som mala prehodené nebiem ci mam počkať pár sní a spravit znova digitálny alebo len pruzkovy

zuznicka7101
17. jan 2019

@scales myslite si ze po rozobrati tie paličky nič neznamenajú lebo vidím ze niektoré mali úplne slabé niektoré silnejšia ako ja a vy upkne silnú tu druhu

axnelez2
18. jan 2019

@zuznicka7101 ahoj, nebrala by som ciarky z digitalneho testu do uvahy.
Sprav si normalny test a uvidis. Ak ti vysli 3 pozitivne ( slaba ciarka) tak po dvoch troch dnoch uz by mali byt vidiet poriadne "palice" 😉

scales
18. jan 2019

@zuznicka7101 vraj ta druha slaba je tam vzdy... mysi byt asi silnejsia... a dajte sem teda tie pruzkove ako vam vysli.... skusali ste rozne znacky?

zuznicka7101
18. jan 2019

@scales skusala som rôzne značky vyšiel taký silnejší duch dva z Kauflandu a jeden mama test ale na další fén na to toho ducha ani nebolo vidno asi mikro

zuznicka7101
18. jan 2019

@scales na další den slabší
Asi plány poplach

scales
18. jan 2019

@zuznicka7101 takuto ciarku som mala mesiac pred otehotnenim a dostala som ms... sice meskala tyzden... zrejme sa neuchytilo a keby si neurobim test, tak ani neviem, ze sa nieco dialo... drzim palce, by to nebol tvoj pripad

zuznicka7101
20. jan 2019

@teolili no ako ste dopadli? Mne pepino test neukázal nič takze asi len plány poplach

teolili
21. jan 2019

@zuznicka7101 no ja v štvrtok večer ms a piatok ráno test negatívny u mňa to bude asi biochemické tehotenstvo v stredu idem k dr
Achhh to má.mrzi

zuznicka7101
21. jan 2019

@teolili takze ste dostali menštruáciu asi aj ja to biochemické ale nevadi mi sme sa ani nesnažili tak ja vam držím palce nech vam to už tento mesiac vyjde pekný den prajem 💋

angi07
21. jan 2019

@teolili ten clearblue digital je citlivost 25 IU/ ml a ten ruzovy je 10 IU /ml takze citlivejsi.je mozne ze ti to neukazovalo za par dni aj ten digital by ukazal....