Skúšali ste digitálny test Clearblue?
Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?
@vercicha určite si tehotná🙂 a potom daj vedieť. Budem držať silno palce🙂
@katkasofi ano, dosiel normalny, tym ze ten rozbeh bol taky ze hneda krv 2 dni a klud tak mam pocit, ci to nebol minipotrat. predtym som po vysadeni antiky 2x otehotnela ihned vlastne a teraz skusame od decembra a nic tak niekedy mi pride luto, ci je to tym ze mam po 30, klesa pocet vajicok to moja kamoska stale omielala🙂 a hlavne mam menzes skoro 20 rokov uz🙂 ach tak asi nie je spravny cas este skusim nemysliet-.
baby kde kupim ten digitalny test? normalne v lekarni? alebo v drogerii?
@mishel8655 v drogérii som ho ešte nevidela, skús v lekárni
Ahojte, chcem sa opýtať, máte niektorá skúsenosť? Ak sa ukáže ohraničené plus znamená to negatívny výsledok? ďakujem 🙂
Ahojte aj ja mam podobny problem ako lolka333. Vcera som mala dostat menzes ale akosi sa nedostavil a tak som si spravila obyc. pruzkovy tehu test. Vysla na nom uuuplne jemne badatelna druha ciarka.Dnes rano som si robila iny kazetkovy a tiez tam bola jemnululinka druha ciarka. Tak som si este kupila ( aby toho malo nebolo:D) clearblue digital. ukazalo minusko s ohranicenim pluska a bez cisel.Teraz neviem ci je to klasicky negativny vydledok alebo moze byt este nejaka nadej.Dakujem a prajem pekny dnik vsetkym🙂
@mirulka167 kym neukazuje jasne + a pocet tyzdnov, tak je negativny ... ale mne napr ukazalo +, ked som bola uz v 7 tyzdni a ukazovalo 1-2, takze v uplne rannom stadiu je lepsi skor klasicky pruzok a digi az neskor
@mirulka167 ale ja poznam pripad kedy ukazal ohranicene plusko a babatko je uz na svete....skoc na krv kvoli hcg... kazetovym ja moc neverim. kup si dalsi pruzkovy test tej istej znacky, sprav ho a uvidis ci druha ciarka silnie.... kazdym dnom by mala byt silnejsia. ale porovnavaj rovnake znacky... vela stastia
@mirulka167 každá má hladinu hcg inú a myslím,že ešte ju nemáš natoľko vysokú ,aby ti ju načítal digi test...ale ak boli prúžkové pozitívne tak nie je o čom 🙂
Ja robila minuly tyzden,digitalny je citlivost 25,ukazal mi plus 1-2,teda ken potvrdil,co ostatnyvh 10obycajnych ukazalo.tue boli cislivodt 10
@suzanah181 Ja som ho tiez rozobrala a na jednom su dve a na druhom slaba velmi. Tak som ci nie. Aj duchov mam na riadnych.
@bedo3130 asi nie 😒
@bedo3130 ahoj ja si myslim ze potichu gratulujem sak mas pekne 2 ciarky a na tom spodnom dusik,,kedy ti ma prist mrcha,pockaj 2 dni a sprav tetsik a uvidis rozdiel 😉
@kristinka28 o tyzden mi ma prist. Tak dufam ze to vyjde.
@bedo3130 urcite vyjde drzim palce 😉
@kristinka28 dakujem. Velmi by som chcela.
@bedo3130 je sice pravda ze 1tyz je este vela ale vydrz ,,a ver bude tam
ja mam dostat 10.6. a robila som si ho včera a ukazal +1-2
@katkasofi ahoj.mne tak ukazoval test ale len jedna značka Gravitest stale. Ale ine len trocha.A dostala som to. Takze som mohla byt alebo to bolo chemické? Aj to ohranicene plus som mala na digitalnom. Aj zle mi bolo. Tak uz neviem. A mrchu mam silnu dosť. Tak snad nabuduce. A je to hnusne ak ukazuje nesprávne a dava nadej.
Chcela by som sa opýtať, či by som si už mohla spraviť tehot.test, lebo MS som mala naposledy 26.04. Tiež mi to predtým meškalo 11 dní a lekár zistil podľa ultrazvuku, že nedošlo k ovulácii, tak mi dali vyvolávačku a po týždni som mala MS. Teraz mi to mešká 22 dní, myslíte že by už test mohol ukázať prípadné tehotenstvo ? ďakujem.

@augustovkaa vdaka za povzbudenie 🙂 viem ze tam moja mala chrumka je len ju zatial nebolo vidno, citim to a je mi aj cele dni zle 🙂 ale z tehu moze kedykolvek 😉