Skúšali ste digitálny test Clearblue?
Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?
@mariankach pekny vecer to znamena 1-2 na digy ze ste 7-14dni tehotna alebo mesiac
@janusa12345 lekari pocitaju od poslednej MS. 1-2 znamenalo 7-14 dni v reale. Od okamihu, ako vsak lekar zachyti tehotenstvo, pocita sa od poslednej MS, cize +2tt. Drzim palce 🙂, ja uz mam velku, 7 mesacnu slecnu 🙂. Ale ak by som chcela overenie tehu, tak uz jedine clearblue.
Ahojte dievcata,myslite ze ,ked si spravim clear blue 9 dni pred MS,moze byt pozitivny?....uz nevydrzim cakat,ci?....zblaznim sa z toho 😉
@lucyyjja zbytočne vyhodené peniaze, 9dní pred ms ti ukáže každý jeden test negatívny výsledok
Ja som mala v novembri tiez po rozobrati na jednom pasiku dve ciarky a nie som tehotna.....no niektore baby tu pidali,ze nakoniec boli tehu,tak vela stastia...
kocky, vysielmi pozitivny celar blue,a el malo tyzdnov od pocatia, ze 2-3,ale s urictostou veim, ze ovualcia bola pred 4 tyzdnami. moze sa s ta, ze ukazuje zle tie tyzdne od pocatia, ci sa deje nico, co nie je vporiadku a mam sa bat?
@vavrenka ten digitálny úkaze stále len 2/3 aj ked budeš v 10tt ukáže toto neukazuje väčšie číslo 🙂 treba ísť dyndosovi ten už cez sono potvrdí.týždňov a rásť maličkej fazuľky...Gratulujem a od meskania kramov sa dostav k lekárov po dvoch týždňoch meškania 🙂 teraz by len brali krv a tym sa potvrdí či si tehu...A podľa vysoké HCG vedia určiť približne týždeň....
@nike8 ja ked som bola tehu toez som to mala tak ako ty ... len potom som potratila ... ale myslim so ze urcite to je pozitivne 🙂 ked to je nizke tak asi to ten digi test nezachyti ale cisrky neklamu
@vavrenka Presne tak čo si nešla hneď k lekárovi.....Ja som mala na clerblue pri dcérka +2-3 tt.-aj to tak bolo, nakoľko som presne vedela kedy sme ju splodili 😉 , gynekológ mi povedal na prehliadke, že je to 5.tt - jasné tak to vyrátal podľa poslednej MS - to bolo v piatok, v nedelu neskoro večer som začala dosť krvácať - veľmi som sa zlakla a tiež som si myslela, že je koniec - ráno som volala môjmu lekárovi či mám prísť - hneď ma zvozil, že je to samozrejmé, tak som išla - mala som menší hematóm - ležala som doma 2 týždne v kludovom režime - po 2 týždňoch sa krásne hematóm vstrebal (brala som nejaké čípky-nespomeniem si na názov) a máme krásnu dcérku. Držím pršteky ale určite choď k lekárovi. 😉
Baby, potrebujem poradit. Dnes som si prvykrat robila test Clear blue s indikatorom tyzdnov. Test je pozitivny, + 1-2. Som presvedcena, ze tyzdne ukazuje pozadu, kedze pohlavny styk som mala 22.1. Aj ked ovulaciu som si nesledovala. Moze byt na pricine nizke HCG?

@kitti0503 Aha, ja som si robila iny clearblue...to bol taky bez ciarok, len na konci ukazal plusko a potom pocet tyzdnov, kedy prislo k oplodneniu. myslela som, ze mas ten. tak drzim palce 🙂 prip. skus nejaky uplne obycajny papierovy, mne ukazal aj ten.