icon

Skúšali ste digitálny test Clearblue?

suzanah181
4. máj 2013

Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?

vavrenka
15. feb 2016

@girlofgod mpoze byt na pricine- aj som to riesila prednedavnom a uz potracam ☹, alebo posunuta ovu, ale ak si psoeldny sex mala 22.1. +5 dni max (nam sa tak zadarilo),t ak je to stale viac ako 14... jeidne, ze by sexik bol este potom niekedy...

vavrenka
15. feb 2016

@girlofgod a este velmi dolezite - obcas sa stane, ze digi ukaze zel, je to v 7% tehotenstiev - aj v navode to pisu. + zarucuju 93% uspesnost v odhadovani tyzdnov od pocatia iba pri testovani z ranneho mocu. ale ja osm si robila aj pri dcerkr aj pri syncekovi v priebehu dna a ukazal mi pravdu... alen realne, su kocky, ktorym ukazal blbo a napreik tomu bolo vsetko ok, ja som ten pripad, zail nebola ☹

girlofgod
15. feb 2016

@vavrenka nerobila som si z ranneho mocu, mozno tam je problem 🙂 Pockam este do konca tyzdna a ked nepride menstruacia, pojdem k lekarovi 🙂

gabikamicka
31. mar 2016

@mimzy123 Ahoj moja vidim ze aj na mam tak isty problem tiez mi ukazuje len blbost clearblue digitaal prikladám fotku moze to byt naozaj tehotenstvo ?

gabikamicka
1. apr 2016

@katkasofi ahoj ohraničené plusko si myslela takto?

katkasofi
1. apr 2016

@gabikamicka ano...kkso to co ti ukazuje ten test??? To vidim poprve...😟

gabikamicka
1. apr 2016

@katkasofi katastrofa čista

katkasofi
1. apr 2016

@gabikamicka ten prvy je chybny...vyzera akoby odosiel ten displej ked sa tam zobrazili vsetky znacky. Aj ti ms meska? Kup si klasicky pepino z dm... tento by som isla vratit do lekarne kde si ho kupovala 😤

gabikamicka
1. apr 2016

@katkasofi v Belgicku v lekarni co uz 😑 urcite by ma odbili a ten treti je negativny však?
Pozri dnešný test som 26 dc

charlie1980
1. apr 2016

Ten digi test nie je chybny, chova sa tak vtedy, ked sa zacne rozoberat. Digi test sa nerozobera. Ale ked uz sa chcete pozriet dovnutra, tak 3 ciarky su tam vzdy. Silnie iba intenzita farbiva. Ako na beznych testoch. Ohranicene a neohranicene, ak je tam -, je to negativne, ak je tam +, je to pozitivne. Test nerozmysla, ci mozno snad. Bud alebo

evittam
1. apr 2016

@charlie1980 No tak v tom, že niečo podobné rozoberať sa nemá máš pravdu, ale teda 3 čiarky som ešte nevidela ani na normálnom a nie to na digitálnom teste - ten ti tak max.ukáže + a týždeň.....ako mne napríklad + 2-3 a bolo to jasné - obyčajný (trošku staršieho dáta) bola druhá čiarka nejasná -skôr taký duch - tak som si kúpila digi a bolo "vymalováno" - či to viac-menej už presne 3 týždne predtým. 😀 😀 😀

charlie1980
1. apr 2016

@evittam Ano, su tam vzdy 3 ciarky. Hod si do googlu rozobrate testy a uvidis, ako sa chovaju. 3 ciarka a jej intenzita je na urcenie tt.

evittam
1. apr 2016

@charlie1980 Ako som napísala ja som nič nerozoberala a nič nemienim "hádzať do Googlu" - nakoľko mi je to jedno. Mne ukázal čo mal a tým to pre mňa končí. Neviem na čo a prečo by som ho mala "rozoberať" či niečo iné. Veď ho oštím a ukáže čo treba- či?! 😀 😀 😀

charlie1980
1. apr 2016

@evittam Tak aj podla mna 😄 Preto su digi😄 Ja tiez potrebujem mat cierne na bielom, kym uverim😄 Na Velkonocny pondelok som myslela, ze asi mi harasi s obycajnymi testami, kupila som digi a ten mi to napisal 😄😄😄

evittam
1. apr 2016

@charlie1980 No mi hovor- mi sme si "vrzli" raz za 2,5 mesiaca a šup - dcérka má už 2 roky preč..... 😀 😀 😀 😀

charlie1980
1. apr 2016

@evittam 😂😂😂😂 Tak hlavne, ze bola vitana 😀😍

evittam
1. apr 2016

@charlie1980 Tak to určite a bez debaty. 😉

katkasofi
1. apr 2016

@gabikamicka pozit ❤❤❤❤ drzim palce nech silnie ☺

gabikamicka
1. apr 2016

@katkasofi ❤️❤️❤️👶🏻 ďakujem velmi pekne

katkasofi
1. apr 2016

@gabikamicka ak mas este jeden tak sprav na porovnanie ci silnie ciarka 😚 ja som testovala jak blaaaazon 😀👍

gabikamicka
1. apr 2016

@katkasofi tak bohužiaľ uz nemam ja som robila uz 6 za posledné 6 dni 😄 Haha tak.... Asi som tiez blázon

gabikamicka
1. apr 2016

@katkasofi pridávam zbierku duchov 😅😅😅😅😅😅

andrejta
1. apr 2016

@katkasofi
@gabikamicka to poznam 😀, kym mam testy, tak testujem a idem si oci vyocit. Teraz uz nemam a tak idem cakat na menzes 🙂, uz len tyzden 😀

gabikamicka
1. apr 2016

@andrejta ale mne moje prídu viditeľne a teraz ja uz tiez cakam len na menstruaciu 😍

gabikamicka
1. apr 2016

@andrejta ukáž mi svoje testy 🤗❤️❤️❤️

katkasofi
2. apr 2016

@gabikamicka snaz sa robit jednu znacku...aby si videla ci hcg stupa

gabikamicka
2. apr 2016

@katkasofi tak to ma nenapadlo dakujem

katkasofi
2. apr 2016

@gabikamicka daj potom vediet 😚 a drzim palceee