Skúšali ste digitálny test Clearblue?
Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?
Moja skúsenosť - robila som v deň meskajucej ms, vyšiel negatívny, skúsila som obyčajný - tam bolo vidno čiarky dve - som už v siedmom mesiaci 🙂
@andula2406 podla mna je negativny. Ma aj indikator tyzdna? Ak by bol pozitivny, objavia sa tam aj cisla podla tyzdnov.
@peppermint Ano je to test s indikátorom týždňa...OK, beriem to ako negatívne. Ďakujem 🙂
@nikoolaa ak by bol test pozitivny,tak sa na dispeji zobrazi plne plus a cisla 1-2, 2-3,alebo 3+
Baby? Ak ukazuje tento test 1-2 znamená, že som otehotnela cca pred 7-14 dnami? Lebo mi to vychádza tak, že pred 15 dnami bola ovulka. A tým pádom som otehotnela den po ovulácii?
@mariankach ahoj, bola si tu tehotna?
@scales ahoj,to bolo mne?ja som teraz uz treti raz 🙂
@zuznicka7101 to ohranicene plusko je tam stale, cize podla digi niesi tehu... Ale na tom prvom nieco bolo ale veelmi slabunke, a kedze digi test je citlivost 25, pokial si tehu tak este nemas dostatok hcg aby to test zachytil
@sibalka21 ale po rozobrati toho testu je tam duch druha čiarka aj iné zeny co píšu ze mali to iste a boli tehotné neviem co mi radite kedy si mam spevniť další test a krami mi meškajú lej jeden den
@zuznicka7101 pokial by tam tie ciarky nemali byt tak by bol digi test pozitivny... Bohuzial narobila som sa ich tolko ze viem ako funguju :D Digi test robit najskor tyzden po meskani, pokial maas taku slabulinku ciarku na papierikovych testoch ze ju ledva vidno tak radsej rob testy obden a sleduj ci ciarka silnie alebo nie
Ale boli tam po rozobrati takze neviem alo to je ale na živo ju úplne inak vidno a robila som si včera test duch bol velmi slabunkx a dnes bol silnejší len ten digi mi neukázal
@zuznicka7101 ahoj, ako si dopadla ? Co sa digi testu týka tak ta nepotesim, tie čiarky su tam vraj vzdy... Som to dnes študovala bo som robila tiez, vyšiel negativny a ked som ho rozobrala tak palice 😒
@axnelez2 dopadlo som dobre čiarka len silnie posielam foto teším sa
@zuznicka7101 nadherne, zavidim a drzim palce 😵
@zuznicka7101 mozem dufat dalej, ja som na to digi mala // , nie ducha...normalnu slabsiu ciarku 😅
@axnelez2 dakujem neboj aj ty sa budeš za chvíľu tešiť a myslím si ze digi test mi neukázal lebo ms mi meškala len den a robila som si to večer a cez den som vela pila a citlivosť nema taku 😊
@axnelez2 na digi Vám ukázalo tyzden ?
@axnelez2 aj mne po rozobrati toho testu vyšla úplne slabá čiarka ale tak teraz som si uz úplne ista ze som tehotná aj príznak mam bazalnu teplotu si meriam uz viac ako tyzden každé rano 37 mam a občas sa zvýši na 37,1,37,2,37,3 takze tak b podbrušku ma pýcha bradavky mam tmavé a velke ale prsia ma Niako nebolia skor su take napäté trosku začínam bradavky cítiť
@zuznicka7101 nie neukazalo mi nic, len "ohranicene + " co je vraj blbost ale aj tak som ho rozobrala a az tam boli ciarky 😎
Ja som si ho robila vcera tiez cez den , ale MS meskala 2dni... Bohuzial este ani zdaleka nemam na normalnych testoch take pekne ciarky, alebo ducha ako si mala ty ☹
Kedy planujes ist lekarovi ?
Neboj skúsi si správit po týždni meškania mozno tam uz dačo bude po 14 dňoch meškania skor sa to ani neoplatí takze nabuduci tyzden v piatok 😘
@zuznicka7101 ten prvý si si robila prilis skoro 🙂 Mozno si mala posunutu aj ovulku 🙂 Blahozelam!!!! 🙂
@peppermint môže byt ale ked som si to rátala nezdá sa mi žeby bola posunutá ale mohol byt aj chýbny test aj to sa stáva alebo mi este nezachytil hcg kedže aom si zo robila podvečer a vela som toho vypila a citlivosť je len 25
Zdravim chcem sa opytal menzes mi meska 5 dni.robila som si clear blue digitalny test, ukazalo mi ze som tehotna a 1-2. V navode to je 3-4 tyzden..neviete ci sa to berie od pocatia alebo od posledneho menzesu? Realne by som mala byt na konci 5tt..dakujem

@andrejta 😄