Skúšali ste domáci tehu test?
Ahojte, najde sa tu nejaka mamička ktorá si robila tehu domáci test s bieliacim prostriedkom? ja som skušala savom a ak ano potvrdil Vám tehotenstvo alebo to je len volovina a nemusim sa bať?? mam totiž 4 mesačneho synčeka a v poslednej dobe sa necitim dobre a na tehu test nemam a ani sa nemam ako dostať do mesta momentálne prosim poraďťe
vraj sa ma nacikat do bieliaceho prostriedku a ak začne šumit a penit vraj tam je pritomne HCG. zaujma ma to
ja som to len čitala na internete a ma to zaujma teda či to niekto skušal a ak ano či im to aj vyšlo?
idem to pre tu prdel skusit :D vanish, k tehotenstvu prides :D
takze pokus c 1: (neviem ci som tehotna, podla mna skor ne) naliala trosku vanishu do kelimka, penilo to uz na povrchu trosku beztak, nacurala trochu do toho. Vysledok: nepenilo to vobec.
Skuste to niektora,co ste tehotna nacurat do vanishu ci sava.
Nech mame objektivny vyskum. Mozeme tocit relaciu s takymito kravinami 😀
heh ja som priamo nacikala a šumilo to jak hovado aj preto sa pýtam a test som si nerobila a tiež je pravda že mi to už meška 3 tyždne ale ja mam PCO.
zienky ja som urcite tehu,takže idem skúsiť nacikať do sava 😀
šumelo mi to ako šumienka 😉
Pre objektivitu by museli vsetci pouzit ten isty cistiaci prostriedok a spravit aspon 3 pokusy, tie spriemerovat... 😀 Som zvedava na vysledky vyskumu. Niekto by mal o tom aj pracu potom publikovat, aby to nezapadlo prachom, lebo to by bola skoda... 😎
no baby: sumiaca vyzva: alebo testujetem za Vas pre Vas 😀
To je ako zistovanie pohlavia dietatka nacikanim na soda bikarbonu. Peni dievcatko, nepeni chlapcek 😀 ale ci sa da na toto spoliehat je to asi tak 50:50 a tolko vieme aj bez toho 😀
dievcata skusila som savo na bielenie oblecenia , tehotna na 100 % nesom ...... sumelo to ale minimalne 😉 ale pobavila som sa 🙂 takze sup do drogerie alebo lekarne a kupte si radsej tehu test 🙂
baby, ja asi budem dnes samaritan, prosim zakladatelku temy aj tu druhu co nema 2€na tehu test (ale 400€ na potrat najde) aby mi poslali do ip svoju adresu, ja vam tie tehu testy poslem....
@jaja018 bikarbona ked šumí je chlapec, nešumí dievča 😀
ale bikarbona mi šumela, keď som bola tehotná a mám chlapca 😀
@jasminet a kto este nema?
haaaaaaaaaaaaaaa a ja nemám savo 😀 😀 😀 😀
@anetkaadamko moze byt uz si to nepamätám 😀
@kamilka1986 mne to tiež tak šumelo...
takže odteraz žiadne testy, nakúpi sa savo a vanish 😀

@patka182 neviem si predstaviť, ako savo reaguje na hcg, ale tak skúsiť môžeš... mimochodom, nemusíš chodiť až do mesta, dá sa kúpiť aj online ... ale neviem, čo je dnes v lufte, za krátku chvíľu už druhá, čo nemá 2€ na tehotenský test... keby ti ho obstaral partner?